YleX:n Studio B huomenna keskiviikkona

19.10.2010, 11:10  |  Uutiset

Intiimillä Studio B-keikalla tullaan näkemään seuraavaksi Happoradio. Bändi valtaa studion lisäksi radioaallot ja YleX Areenan 20. lokakuuta. Keikka nähdään ja kuullaan klo 18 alkaen.

– Biisilista on vielä täysi arvoitus meille itsellekin, koska ei olla ehditty treenata vielä uuden Puolimieli-albumin kappaleita kiertuetta varten, Happoradion keulakuva Aki Tykki selittää.

Bändi on kuitenkin valinnut treenilistalle 35 kappaletta, joista yhtye harjoittelee 25 biisiä esityskuntoon kiertuetta varten.

– Soitamme ainakin kolme tai neljä uutta kappaletta Studio B:ssä. Ei tiedetä vielä, mitkä biisit toimivat akustisesti parhaiten, Aki kertoo.

Pieni esiintymispaikka tuo poppoon keikkailuun kaivattua vaihtelua.

– Se on tavallaan tosi kivaa, kun yleisö on lähellä, ihan erilainen maailma. Tuppaa vaan jännittämään aika paljon, mutta mukavuusalueelta poistuminen tekee bändille vain hyvää, Aki myöntää.

Happoradio tuo Studio B:hen myös vierailevan muusikon, sillä Mariska & Pahat sudet -yhtyeestä tuttu Klaus Suominen hoitaa kiipparit keikalla.

– Se on paljon parempi soittaja kuin minä, Tykki tunnustaa.

Pipopäinen solisti voi siis keskittää kaiken energiansa laulamiseen.

– Radioiminen jännittää. Pitäisi laulaa hyvänen aika vireessä ja eihän se nyt onnistu, Aki nauraa.

Studio B-keikalla yleisö voi myös esittää Happoradiolle kysymyksiä suorassa lähetyksessä. Aki Tykki on valmis vastaamaan ainakin kaikkiin musiikkiin liittyviin kysymyksiin.

– En tiedä, mikä olisi pahin kysymys. Aina voi toki yrittää udella, mutta yksityiselämääni en kommentoi. Musiikkiin liittyviin kysymyksiin olen toki valmis vastaamaan, Aki rajaa.

Tykki kuunteli taannoisen Irinan Studio B-keikan ja vaikuttui.

– Irinan veto kuulosti sairaan hyvältä. Se loi meille paineita. Maailman kantaesityksiä on tulossa. Herranen aika, nyt rupes muuten jännittämään. En saa varmaan nukuttua ennen sitä, Aki panikoi.

Linkit: YleX, Mariska & Pahat Sudet, Irina

Kommentoi

  1. risto

    kuka noin kirjotti siis ei tytöt ikinä pojista noin kirjota vaan pojat ihailee tyttöjä esim joen suussaykssmun kaveri sanoi sen tyttöystävälleen että rakastaako se sitä ja se sano et kyllä ja sit ne pussas nii sit setyttö tuli meille se typy ja mä annoin sille mut arvaa mitä se sit sano

  2. emma

    ootte ihanii ja tuotte mieleeni ihmiset joitten kaa haluisin jutella

Tulevat keikat

2020

03.10. HELSINKI | Tallink Victoria
30.10. KAJAANI | Kajaani Fest Lammen Loiskeet
30.10. JOENSUU | Las Palmas
28.11. RANTASALMI | Spa Resort Järvisydän
04.12. LAHTI | Möysän Musaklubi
05.12. MIKKELI | Wilhelm Public House
18.12. TURKU | Apollo Live Club
19.12. JYVÄSKYLÄ | Lutakko

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!