Happoradio & Ilkka Alanko – Umpisolmu, Tavastia 10.12.2010

17.12.2010, 18:02  |  Videoblogi

Tavastia 10.12.2010

Kommentoi

 1. Neko

  My friend introduced me to your music, and I am so very happy that she did! I love your music!! Aki Tykki, your voice is amazing, and I absolutely love listening to it! Everyone in the band makes such wonderful music together, and you all make me want to learn Finnish so I could understand it better!
  Ah, Thank you so much for existing!
  :D

 2. Antero

  Oho… ja siis kyllä itsekkin kun ekoja kertoja kuuntelin tätä kyseistä biisiä levyltä, olin ihan että Alangolta kuulostaa. Mutta on kyllä hyvä kipale ja hyvältä näytti meininki tässä pätkässä lavalla :) Onko tiedossa joskus jotain vastaavaa että jonkin bändin solisti tulisi vetämään jonkun kappaleen kanssanne? Tuli vaan tästä mieleen. Tai onko ennen näin tehty?

 3. Ninni

  Tää on nyt ehkä vähän noloa, mutta kun mie ekaa kertaa kuuntelin Umpparia levyltä niin aloin ihan oikeasti kuunnella, että kuka helv.. tässä laulaa! Ja sitten googlettelin ihan sikana, että ihan varmasti jossain lukee feat Ilkka Alanko, vaikken siihen oo aikaisemmin törmännytkään. x) Kunnon fani minäkin kun tuollain menee sekaisin! Tosin ei oo häpeä kummallekaan sekoittua toiseen, suomalaisen rockin kivijalkoja sekä Tykki että Alanko. :) Mahtava video, olisinpa ollut paikalla!

 4. Maren

  Hei Aki,
  have you ever thought about taping a concert DVD? I think it would be a great idea. Some fans live far away and can’t come to your concerts so often, even if we want to. :-) It crossed my mind today again when I watched concert DVD’s all day (Should do something else now ;-D ) and a Happoradio concert is always missing. :-(
  But for now I can’t wait to see you in March at Virgin Oil. :-)
  Hyvää iltaa ja nähdään,
  Maren

 5. saija

  Aika hyvä, nyt voi tuurata toinen toistaan keikoilla. Ilkan hommattava pipo, jos Aki ei suostu ottaan pois.

 6. Heidi

  Aki | Ja kun kyllä mie ne muistan. Kyse on jostain käsittämättömistä blackouteista, kun niitä sekoiluja tulee usein juuri jossain Pois Kalliosta -tyyppisissä biiseissä, jotka oon esittäny satoja kertoja. Brain tumor starts to kick in?
  Let’s hope not!

 7. Haa. Tää oli kyl keikan kohokohta! :)

 8. aki

  kylmät väreet menee selkäpiitä pitkin… kaksi suosikkia yhdessä. Oon aina ollu hirvee 4R-fani ja nyt kun niitä ei oo, pitää ”tyytyä” happoradioon. No mutta täähän kuulostaa uskomattoman makealle.

 9. A

  ei hei nyt oikeesti, aki tykki ja ilkka alanko samalla lavalla. ja meiksi missas. kaks suomalaista suosikkimuusikkoa ja nyt kävi näin. ei sitte yhtää vähemmä viturallee menny!

  no mutta, hyvä te.

 10. Heidi

  Aki | Kyl sitä tuli itekin vejeltyä nämä viimeset keikat. Kivaa vaihtelua. Joensuussa toki sekoilin sanoissa ja pahasti.
  No hei, ei aina voi muistaa sanoja, edes omaan biisiinsä!!! Pienet tollaset ”mokat” tekee keikoista vaan ikimuistoisempia ja erilaisia. Ei ne kaikki sanat Oulussakaan viimeksi ihan kohalle osuneet, mut ei se fiilistä ainakaan mitenkään laskenut!

  • Aki | Ja kun kyllä mie ne muistan. Kyse on jostain käsittämättömistä blackouteista, kun niitä sekoiluja tulee usein juuri jossain Pois Kalliosta -tyyppisissä biiseissä, jotka oon esittäny satoja kertoja. Brain tumor starts to kick in?

 11. santtu

  Haa. Tää oli kyl keikan kohokohta! :)

 12. Maarit

  Olipas kiva videoblogi, kiitos =)
  Oisinpa ittekki ollu tua paikalla.
  Tiäks Aki mikä tossa videossa
  oli kaikista parasta ?
  Sun hymy.
  Saisit hymyillä useemminki =)
  Mun pualesta ainaki.

 13. Anniina

  Ilkka on kyllä kunnon show-mies. Hyvältä näyttää, niin kuin kuuluukin?

 14. öhei

  Hyvinhän sie tuon kitaran kanssa näytät pärjäävän!! Jossain luin että et. ^^

 15. Heidi

  Aivan mahtava veto! Tää biisi on tällä hetkellä ehottomasti lemppari koko Puolimieli levyltä! Tätä voikin nyt sit fiilistellä täältä jonku miljoona kertaa!!! Ja hyvin voit Aki vetää tätä itekkin tulevaisuudessa keikoilla! Ei haittais pienimmässäkään määrin ;)

  • Aki | Kyl sitä tuli itekin vejeltyä nämä viimeset keikat. Kivaa vaihtelua. Joensuussa toki sekoilin sanoissa ja pahasti.

 16. satu

  Tää laulu on niin IHANA ja videos näkyy et kaikilla oli hauskaa,olisinpa saanu olla mukana… Ja Aki on niin ihana ku nauraa!

Tulevat keikat

2020

30.10. KAJAANI | Kajaani Fest Lammen Loiskeet [PERUTTU]
30.10. JOENSUU | Las Palmas [PERUTTU]

11.11. HELSINKI, Triplan Kulttuuriaukio [Akustinen] [Liput]
28.11. RANTASALMI | Spa Resort Järvisydän [PERUTTU]
04.12. LAHTI | Möysän Musaklubi
05.12. MIKKELI | Wilhelm Public House
18.12. TURKU | Apollo Live Club
19.12. JYVÄSKYLÄ | Lutakko

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!