Ahmat tulevat televisioon ja urpot kymmenen vuoden ikään

1.3.2011, 14:27  |  Uutiset

Tänään 1.3.2011 tulee kuluneeksi 10 vuotta siitä kun Jatu liittyi orkesteriin, ja Happoradio todettiin syntyneeksi. Äkkiä menee aika urpoillessa!

Ja Ari Matikaisen ohjaama Ahmat tulevat -musiikkivideo saa ensinäyttönsä huomisaamuna Voicen Heräämössä kello 07:10. Toisen kerran video pyörähtää haastattelun kera kello yhdeksän. Digiboksit ajastamaan siis!

Ahmat tulevat

Kommentoi

 1. < 3

  Kun näin videon ekan kerran, se pitikin katso kymmenen kertaa uudestaan. (: Mahtava biisi, ja mahtava video. Kiitos aki. <3

 2. Happis

  Ei Happoradion jätkät mitää urpoi oo, vaa parhaimpia tyyppejä parhaimmassa bändissä!

 3. Yks tyyppi vaa

  Tyhmä nimi täl uutisel -.- Jos te ootte urpoja ni mä oon sit mielipuoli ja täs vieres kököttää mun kaveri sekopää >:D

 4. H3nna

  Onnea teille! Urpoilkaa toki vielä muutama kymmenen vuotta lissää :)

 5. Jakk

  Joo tämä Ahmat on hyvä biisi. En ole kovin fani, mutten vihaakaan pumppuanne. Piti tulla kehumaan hiukkasen vaan kun onnistuitte tuossa em. biisissä.
  Yleisestihän suomalainen rock on aivan kauheaa kuraa, mutta onneksi te olette hieman sitä pelastanut. Kunhan nyt vain Chisut ja Apulannat joku saisi hiljennettyä.
  Nyt avautumista yleisestä musiikin tasosta – tämä Ei koske Happoradiota: Mikä siinä on että suomalaisessa rock/pöpissä pitää aina olla raflaava ja suht menevä intro, jonka jälkeen vedetään hidas A-osuus ja toistellaan kertsiä ilman koukkuja tai muita?
  Hei vaan ja nähdään kenties Kalliossa.

  • Aki | Se taisi tulla jotenkin ihmeellisesti kiepsauttaen grungesta tähän meijän suomirokkiin tuo ”säkeistöt hiljaa – kertsit lujjaa” -meininki.

 6. tuulasisko

  Upea 10v keikka eilen 4.3.2011 Virgin Oil & Co!!! Menestystä jatkossakin tuleville vuosikymmenille!!

 7. -maarit-

  Onnea :) Komea oli video! Hienoa pojat! Olen Teistä Ylpeä.