Tupakointia Mikkelissä 25.3.2011

25.3.2011, 19:22  |  Videoblogi

Kommentoi

 1. Tinde

  Ootko Aki huomannu, että nää videoblogit tulee peilikuvana? Vai onko se tarkoituksella niin? Rupesin miettimään, oletko oikea- vai vasenkätinen, kun näytät pitävän tupakkaa vasemmassa kädessä. Mutta sehän onkin oikeasti oikeassa, eikö olekin? Eikä sillä tietty tuon kätisyyden kanssa ole välttis mitään tekemistä, mutta pistinpä vaan merkille.

  • Aki | Juu olen huomannut. Miun MacBook Pro ja iMac kuvaa ne noin. Kait ne sais käännettyä mutta ajattelin että sillä ei oo kauheesti väliä ni en oo jaksanu. Paitsi tuohon Kysy Itse Paremmin -videoon piti opetella kirjoittamaan takaperin ”Palaan pian (~10sek)”… Oikeakätinen olen. Ja ehkä vasenjalkainen.

 2. sirpa

  Aki | Mutku ei kuitenkaan jaksa poistua hotellihuoneesta mihinkään!

  Ei mitään mutkuja! Lähetän sitku-kärpäseen puremaan sua. Sen harmaata maantietä nielevän vankkurin kyydistä noustessa kannattaa vetää kerran keuhkot täyteen ilmaa. Kärpänen ehtii olkapäällesi jo ennenku sytytät seuraavan savukkeen :)

  • Aki | Tämä saattoi liittyä valokuvaamiseen? En oo jaksanu Canonia mukana kuletella, iipparilla räpsin minkä räpsin. Saa kelvata. :)

 3. Heidi

  Aki-setä opettaa: älkää tehkö niinku minä teen, tehkää niinku minä sanon! … Ei tupakoida ei…

 4. Niuho

  Perse tuon sinun sauhuttelun kanssa. Asiahan ei tietysti minulle kuulu, niin silti se kuuluu (ainaki levyllä).

 5. sirpa

  ”Ihan tylsää hetkiä” varten pieni muistutus, että sulla on kamera, jota sä todistettavasti osaat käyttää. Lapista löytynee kuvattavaa ;o)

 6. N

  Mahtavan hyvä keikka oli Mikkelissä. Ja pakko on nyt kertoa että 6v poikani kuunteli joskus biisiä ”Puhu äänellä jonka kuulet” (ja kohtaa, miksi sä itket kun naapurissa jonkun lapsi nauraa) ja tovin mietittyään tokaisi että, äiti mie tiiän, se itkee varmaan siksi kun se lapsi nauraa sille :D

 7. Anni

  Pahoittelen kikkailevaa ilmaisua, kyllä se oli erittäin positiivinen :P En pääse yli äänesi hienoudesta, falsetistasi voisi moni ottaa mallia. Mahtavaa, keikka oli yksi parhaista joilla olen ollut.

 8. Anni

  Omistan yhden niistä käsivarsista, joka nousi kun kysyitte, kuka on ensimmäistä kertaa keikalla. Ei ollut sen enempää viimeinen kerta kuin vastenmielinen kokemuskaan – olette parhautta, ettekä vain omassa genressänne. Hienoa poijjaat, turvallista matkaa Nykäskylään :)

  • Aki | Monimutkanen tuo ”Ei ollut…” -lause. Piti pariin kertaan lukea, mutta kai se jotenkin positiivinen oli. Kiitos siis!