Helsinki-päivä & Rajamäen kyläpäivä

13.5.2011, 17:29  |  Uutiset

Keikkalistaan lisätty tämmössii:

12.06. Helsinki, Radio Aallon Helsinki-päivän konsertti (Suvilahti)
27.08. Nurmijärvi, Rajamäen Kyläpäivä

Ettäs tiiätte!

Kommentoi

 1. Hannele

  Kiitos jätkät mahtavasta keikasta Rajamäen kyläpäivillä 27.8.2011. Siis niin mahtava oli fiilis koko keikan ajan ja kuvattua tuli teitä oikein urakalla :-)

 2. Adde

  Ei oikeesti vituttaaa!!!! En päässy tänää sinne helsinkipäivän konsertii ku mun äiti sano et se ei haluu et meen ku siel on aina nii täyttä ja sit se pelkää et mulle käy jotai!! Ku olis ollu elämäni eka tilaisuus 95% mahiksil sadasta prossasta et olisin päässy!!

 3. ninatsu

  Moi!
  Ei oo todellisuutta, että tulette tänne Rajamäelle!!!! Kyläpäivien järjestäjät ovat tulleet järkiinsä , koska aikaisemmat ns.”esiintyjät” ovat olleet jostain erittäin syvävältä! Pakko olla maisemissa silloin, toivottavasti sää suosii :)