Elokuulle Lohja ja Vantaa

5.7.2011, 17:11  |  Uutiset

Lisäyksiä keikkapäiväkirjaan:

26.08. Lohja, Nightlife
27.08. Vantaa, The Lane

The Lane on Myyrmäkeen elokuussa avautuva ravitsemusliike. Sen tarkemmin emme tiedä mistä on kyse. Eikä meidän tarvitsekaan tietää. Vielä.

Kommentoi

 1. Sunna

  Kiitti Aki (ja muut), annoitte nyt yhellä keikalla mun kummisedälle nimmarinne ja se antaa sen mulle :)
  Eipähän tarvinnu ite tulla hakeen ;)
  Ja kerran Aki ja Markku tarjos mun äidille ja sen työkaverille kaakaot ja äiti otti teistä kuvatki. Se kuva on vieläki mun kännyssä, en poista sitä ikinä… ^^

 2. Juttis

  keskustelua ahmoista:) paljon kokijoita ja näkijöitä biisin tiimoilta. tarvitsemme tulkkaajan:)

 3. Anne

  Seinäjoen keikan (6.7.) synttärisankari kumartaa ja kiittää kauniisti huomioimisesta! Yllätys oli hieno, ja minkä biisin päätitte mulle valita, ”Puhu Äänellä Jonka Kuulen”. Liikutuin ihan suunnattomasti jo muistamisesta, mutta tuo biisi… Nieleskelin liikutuksen kyyneleitäni koko biisin ajan, niin että keikkakaverini sai kietoa kätensä hartioille lohduttaakseen. Sanoista löydän niin itseni, siksi osui ja upposi…
  Toisessa paikassa ennen keikkaa ruvettiin juttelemaan työreissulla olleen miespuolisen henkilön kanssa. Hih, minähän tein puolestani Happoradiolle palveluksen, kun tämä kaveri päätti lähteä ex -tempore kanssani teitä kattomaan! Perheellisenä sanoi, ettei ole varmaan 15 vuoteen ollut millään keikalla, mutta näkyi pitävän teistä ihan oikeasti :-)
  Aki, mitenkäs se tuo kotiseuturakkaus meneekään? Meinaan tämä kaveri kuunteli murrettasi, että tulee ”sie ja mie”, ja kerroin hänelle että sinä(kin) olet itä-Suomesta. Hän valisti, että joo, mutta hän on SAVOLAINEN, ei itäsuomalainen, Kuopion läheltä kun on. Hö, onpas se nyt tarkkaa… ;-)
  Halaan teitä, kun nähdään kasvokkain. Hienon keikan veditte, joten niinkun aina sanon: KEIKOILLA NÄHDÄÄN!!

 4. tellu

  Tykkään ja kovasti