Voita nimmaroitu biisilista ja kokoelmalevy!

5.10.2011, 12:31  |  Videoblogi

Mikä on mielestäsi paras Happoradio-kappale kautta aikojen? Lähetä vastauksesi osoitteeseen toimisto@sonymusic.com 19.10 mennessä.

Kommentoi

 1. Jaana

  Eikös nämä vastaukset tähän kilpailuun pidä lähettää toimisto@sonymusic.com-sähköpostiosoitteeseen eikä tänne eikö niin?Onkos Akilla tietoa,että ilmoitetaanko voittajille sähköpostitse heti kilpalun päätyttyä,että on voittanut levyn vai?Ois kiva tietää vastaus tuohon,että tietää sitten mennä ostamaan levyn jos ei sitä voita :).

 2. Johanna

  paras biisi teiltä on puhu äänellä jonka kuulen.

  -herkkä ja kaunis yksinkertaisuudessaan!!

 3. Päivi

  Kallioniemi. Voin haistaa sen järven joka kerta kun kuulen biisin.
  Loistava.

 4. Minna

  Paras kappale on mielestäni Puhu äänellä jonka kuulen. Sen avulla löysin koko bändin :)

 5. Sari ja Sunna

  Sinä!

 6. Tiina

  Sinä.
  Mitään muuta ei tarvita.

  Sinä. ♥

 7. j

  mulla menee hyvin. saa aina hyvälle mielelle.

 8. Päbbis-62

  PUHU ÄÄNELLÄ JONKA KUULEN ! :) Mulla se soi joka aamu herätyksenä . Tosin uusi RAKKAUS biisikin todella ihana ! Kaikki biisit niin syötävän hyviä :) nam nam.

 9. zippi

  Ei oo hyvä tällanen kisakysymys. Mut jos pakko on joku nimetä niin Itä-Suomessa tuulee on kotoisa ja osuva kappale :)

 10. PikkuKylänTytsy

  Mun mielestä paras happoradio biisi oli olette kauniita, mutta kun rakkaus ilmestyi, wautsi ! molemmat hienoja biisejä, mutta jos pitäisi valita niin olette kauniita !

 11. Jaana-täti

  Viime kesään asti luulin, että kaikki suuri suomirokissa syntyy Ismo Alangon näpeistä, mutta sitten iski Happoradio. Ensin Tammerfesteillä, sitten Valkeakoskella. Niin kului koko kesäloma ”hapotellessa” ja nyt odotetaan innolla Sappeen keikkaa. Kiitos pojat! Nyt koitti viiskymppiselle tädille uusi nuoruus. ! Menestystä tulevalle levylle ja koko bändille.

 12. Jensu

  Tietenkin ”Ahmat tulevat”. Tykästyin Happoradioon ihan vasta hiljattain, aikaisemmin olen vain kuunnellut sitä sattumalta radiosta sen kummemmin ajattelematta. Tämän kyseisen biisin jälkeen olen alkanut kuuntelemaan aiempaakin tuotantoa.

 13. Tea Lumio

  Kaikkien aikojen paras biisi on SINÄ. Joka kuuntelukerralla vaan paranee…

 14. Merkku83

  Häävalssi mollissa. Tämä on todella kaunis ja tunteikas laulu. Tähän ei kyllästy.

 15. mave

  Paras kaikista kappaleistanne on Hitaasti. Kun kuulin sen ensimmäisen kerran, siitä tulee niin paljon muistoja mieleen, välittäminen, välimatka, ikävä. Surullinen melodia tuo mieleen tunteen, että tosiaan joku itselle tärkeä henkilö on kaukana, ja kaipuu on suuri. Sitten kuitenkin tulee lohdullinen olo, kun kertosäkeessä puhutaan takaisinpalaamisesta. Kappaleen loputtua sanoihin ”…kuin kotiin pitkän matkan jälkeen” ja sen jälkeen soittimet hiljenevät surullisella sävelellä, on tietoinen, että se jokin palaa takaisin ajallaan, mutta siihen on vielä aikaa.
  Tätä kappaletta on tullut fiilisteltyä niin hyvinä, kuin vähän huonompinakin hetkinä ja se on aina kerta kerralta parempi.
  Kiitos!

 16. Lotta

  Puhu äänellä jonka kuulen

 17. ellu

  tavikset ! oikeestaa eka biisi jonka kuulin tai joka kolahti jonka jälkeen oon ostanutkin kaikki levyt ja käyny muutaman keikakin kattoos,,

 18. Moikka!

  Liittyykö YleX: kisailu myös tähän visailuun?
  Siellä mennään koskien ja täällä parhaiden biisien listalla.
  Muuten, Ei taida sitten keretä toinen uusibiisi äänestykseen.
  Siitä minä vaan urputan, jos urputan