Kokoelmalevyesittely!

12.10.2011, 22:00  |  Videoblogi

On se hyvä etten minä ryhtynyt markkinamieheksi. Unohtui mm. mainita levyltä löytyvät kaksi uutta biisiä Rakkaus ja Hiljaa niin kuin kuolleet. No tulipahan tehtyä! -Aki-

Kommentoi

 1. no voihan happoinen vehje

  Joo kyllähän tuo noinkin päin trimmaa ”Happoradio Tykki kainalossa”. Meneköhän turvatarkastuksesta läpi :)

  • Aki | Naamioitumisen mestari meni sukkana turvatarkastuksesta läpi. HAHAH AHHA AHHAHAHA HAHA HAHAHHA HAA.

 2. no voihan happoinen vehje

  Eiköhän tuo dokkari jostain minukin hyppysiini eksy. Nyt kun olen kuunnelt tuota ”neliötä” useamman kerran, niin uskallan jo varovaisen arvioni heittää. Mielästäni kokonaisuus on hyvä ja positiivisessa mielessä tasapainoinen. Eli päivitykset ovat onnistuneet eikä mitään ylilyöntejä ainakaan minun tuohikorviini hyppää.
  Tutkailin tuossa Tammerfest 2012 esiintyjälistaa ja munun puusilmääni ei osunut Happoradion nimeä. Tuo lista ei ole vielä lopullinen, mutta uskallan nyt jo kysyä (jos ”joku” täällä osaisi valaista asiaa) nähdäänkö Tykki Happoradio kainalossa Tammerfesteillä 2012 lavalla?

  • Aki | Jottain semmosta saattaa olla suunnitteilla. Toivottavasti nähdään Happoradio miut kainalossa siellä taas.

 3. no voihan happoinen vehje

  Sain lahjaksi tuon ”neliön” enkä siis ”suorakaidetta”. Toki otin kiitollisna vastaan sen ”neliön” sillä olihan se ainoa joululahjani. Eikä se ollut ainostaan ainoa vaan myös paras lahjani :) Suuri kiitos siitä lahjan antajalle. Hieman olin haikaillut tuon DVD-osion suuntaan. No eiköhän live-keikka tai pari vuodessa korvaa tuon DVD-pläjäyksen. Aina ei voi voittaa, mutta tappiot voi kääntää voitoiksi :)

  • Aki | Ei ne keikat ihan sitä dokkaria kyllä korvaa, mutta toivottavasti sen vielä jostain käsiisi saat.

 4. Jenni

  Riippuu varmaan kohdeyleisöstä mutta ostaisin aikalailla varmasti kaiken ’järkevän’ mitä Aki kauppaa :D Ja tää jos mikä on sitä. Ja ilokseni huomasin että vaikka luulin olevani vaihteeksi turhankin Hitaasti liikenteessä niin tää spessupainos päätyi kuitenkin levyhyllyyn, jeij! Mutta kiitokset koko Happoradiolle, kaikkea hyvää ja jatkakaa samaan malliin. Iski taas hyyyyyvin suuri kaipuu keikalle kun muistin kuinka järjettömän hyviä ootte livenä, ja viimeisestä keikastakin on jo turhan paljon aikaa. Kulunut kesä oli hiano, stalkkasin teitä niin paljon kuin mahdollista, kiitokset siitäkin, ikinä en oo joutunut pettymään kun teidän urpoilua on lähtenyt seuraamaan :)

 5. DagenDörrenPPerse-erkki

  Hei tää mun on pakko sanoo!!! Mä jouduin opettelaan Final Cutin salat kun kävin lukioo. Hyvää jälkeä tuli. Lämmöllä muistellen erästä elokuvaa feat neljä muuta ryhmäläistä. Teimme elokuvaa kirkoista. Sellasen Kaurismäki-tyyppisen yksiosaisendraamasarjan. :’) Rakastan teitä kaikkia ja kauhee ikävä en unoha teitä ikinä lässyn lässyn ♥ <- niille ryhmäläisille. Sulle Aki sanon etten kyllä unoha Happoradiota. Sinut ehkä mut Happaria en. ♥

 6. Medeia

  ”Aki | Kuulemme aina, ymmärrämme joskus, tottelemme harvoin. :)”
  Pieni pilkunhöyläys: Kuunteleminen ja kuuleminen ovat kaksi eri asiaa! ;)

 7. Happoradio-fani Itä-Suomesta

  Levyä odotellessa. Se levy pittää kyl hankkia. Osasit kyl editoida -sill sun uudel järjestelmäl- niinku sanoit. Rakkaus on kyl iha huippu biisi.

 8. Milli

  Kiitos mahtavasta musiikistanne, jatkakaa niin kauan kun se tuntuu hyvältä :-) Musiikkinne ja varsinkin lyriikka on vailla vertaa. Erityset terveiset ex-työkaverilleni! Anne

 9. Anne

  Onks siinä ilman DVD:tä olevassa versiossa toi vihkonen ja kannet samanlaiset? Ei sun ”myyntipuhe” huono ollu, mutta noin markkinointia opiskelleena, se ehkä olis kaivannu inasen potkua, ja nimenomaan uuden materiaalin hillitöntä esilletuontia ;-)
  Tämä nyt ei mitenkään liittyne tohon kokoelmalevyyn, mutta tuli vaan mieleen, että mitä sille sun iPhonelle kuuluu? Siis miten päreiks se putoamisesta meni?

  • Aki | Ilman DVD:tä myynnissä on siis tavallinen tupla-cd. Sen kansilehdykkä on hyvin pitkälti samanlainen. Siis sisällöltään identtinen mutta muodoltaan vähän erilainen kun se on neliö ja tuo pahvipaketti on suorakaide. Ja joo ei oikein lähteny uuden matskun esittely. Ois pitäny harjotella mutkun en jaksanu.

 10. Satu

  Oijoi!! Nythän mä en jaksa odotella enää päivääkään tota aarretta!!!
  Kylläpä Tykäri silmäsi loistavat onnen huumaa ja syystäkin :)
  Olette kauniita <3

 11. Jaana

  Kiitos Rakkaudesta.
  Olet antanut maailmalle sanat ja sävelen.
  Upeat biisit ja seksikäs äänesi pelastaa jokaisen päiväni.
  Olen löytänyt sielun veljen.
  Oot paras!

 12. Tuittu

  Wau! Hyvältä paketilta vaikuttaa:)

 13. Medeia

  Taitaa tulla piiitkä viikko kun pitää tuota vielä odotella. Maistuupahan makeammalta, kun siihen pääsee keskiviikkoiltana perehtymään oikein kunnolla! :)

  Samalla ylpeydellä sitten taas keikkalavoille! Toivottavasti olette edes vähän kuunnelleet fanien biisitoiveita… :)

 14. Ninnu

  Ja syystäkin kannattaa olla äärimmäisen ylpeä!!! =D
  Odotan tätä niin kovin!!