Radiohommia

19.10.2011, 14:20  |  Uutiset

No niin, kansalaiset. Kokoelmalevy ”Jälkiä 2001-2011” on sitten virallisesti ja fyysisesti kauppojen hyllyillä (muuallakin kuin Tuurin kyläkaupassa ja Mikkelin Prismassa, joista ko. tuotteita sai tiemmä jo eilen), on siis promohommien aika! Aki Tykki & AH Haapasalo vierailivat jo tänä aamuna YleX Aamun Ilen ja Matin kokoelmahaastattelussa, sen pätkän voit kuunnella YleX:n sivuilta. (Haastateltavat olivat hieman pettyneitä haastattelijoiden kysymyskokoelmaan. Missä olivat cover-kysymykset? Missä ne parit pakolliset uudet kysymykset ja uudet versiot vanhoista kysymyksistä? Entä kysymykset sinfoniaorkesterin kanssa esitettynä?!) Lähiaikoina Akin ja AH:n jorinoita on mahdollista kuulla seuraavasti:

 • To 20.10.

09:00 Voice (radio)
12:00 Radio Suomipop
12:30 Metro FM

 • Ma 24.10.

08:00 Radio Nova
08:50 MTV3 Huomenta Suomi

 

Aikataulut ovat (Huomenta Suomea lukuunottamatta) ”noin”-aikoja ja muutokset ovat mahdollisia, jopa todennäköisiä. Meillä ei ole tietoa, tulevatko kaikki haastattelut suorina vai ns. jälkilähetyksinä, siispä pysykää kuulolla niin viisastutte.

Kommentoi

 1. Anne

  Kuuntelin tuon Voicen pätkän viime viikolla ihan kunnialla, eli pysyin valveilla ja tajusinkin mitä puhuttiin (nii-in, missä oli ne ns. KUNNON kysymykset levystä ja sen sisällöstä??). No siis mulla oli migreenin parantelu menossa, siksi makailin sängyssä teitä kuunnellen. Ja nyt on ihan pakko kertoa tää… Onks sulle Aki ikinä käyny niin, että uni ja todellisuus alkaa sekoittua? Siis että esim. nukahdat jossain silleen, että ympäristön äänet yms. sekoittuu uneen? Siis mä nukahdin uudelleen, kiitos sen migreenin, ton Voicen haastattelun jälkeen, ja kännykkä herätti sitten vajaata 12 seuraavaa pätkää varten. Ajattelin, että makaan selälläni ja vartoilen teidän saapumista Suomipopille. Jostain syystä (?!) mä nukahdinkin uudelleen, ja näin todella kummaa unta, jossa sinä & Haapasalo pyöritte (enpä viitsi tilittää sitä täällä…). Todella himmeä tunne tuli herätä joskus 12.30. uudelleen, tajuta että taisitte jo olla käynyt Suomipopilla, ja alkaa pohtia mikä oli lopulta unta ja mitä olette ehkä kenties puhuneet studiossa… Siis todella sellanen outo tunne… Kato nyt, kaikkea me fanit teille kertoillaan..!
  Mää yritän aamulla tuota Novaa, toivottavasti kunialla tällä kertaa… ;-)

  • Aki | On noin käynyt useinkin. Herätyskellon ääni tuppaa usein sekottumaan jotenkin uniin, palohälytyksiä tms.

 2. Happoradio-fani Itä-Suomesta

  Kuuntelin just ton teiän haastattelun (Suomipopin haastiksen). Sain sillä aikaan pikkuriidan veljen kanssa ku se ei oikein lämpene Happoradiolle (en kyl ymmärrä miks). Valtasin nimittäin talouden ainoon tietokoneen ja kuuntelin Suomipopin nettiradioo, kosk ei ollu kunnon radioo käytettävis. Veli sitte haukku mut perinpohjaisesti, mut jostai asioist en anna periks. Nimittäin siitä että kuuntelen aina kun vaan mahollista teiän haastikset yms. jutut mitä tulloo radiost tai muualta. Taisteluvoitto! :D