Happoradio & Mikkelin kaupunginorkesteri – tällä viikolla!

13.2.2012, 12:00  |  Uutiset

Happoradio soittaa kuluvan viikon keskiviikkona ja torstaina kaksi akustista konserttia Mikkelin kaupunginorkesterista kasatun sinfoniettan kanssa:

Mikkelin kaupunginorkesterin ja Happoradion yhteistyö syntyi kapellimestari Krzysztof Dobosiewicz ehdottaessa yhteiskonserttia Mikkelissä. Idea ei ollut uusi, sillä vastaavanlainen konsertti Happoradion kanssa oli tehty muutama vuosi sitten Joensuun kaupunginorkesterin kanssa. Kuitenkin tällä kertaa konsertti toteutetaan unplugged-tyyliin. Uudentyyppinen, kokeileva ja uusia kuulijoita tavoitteleva konsertti on enemmän kuin tervetullut. Konsertin ohjelmisto koostuu pääosin Happoradion juuri julkaisemalla kokoelmalevyllä olevista kappaleista. Konsertti avaa uudenlaista näkökulmaa yhdistäen kaksi täysin erilaista musiikintekijää yhteen. Mikkelin kaupunginorkesterin rohkea ote innostua ja tarttua poikkitaiteelliseen konseptiin pitää kuulla ja nähdä itse!

Tervetuloa viettämään tunnelmallista iltaa Happoradion, mikkeliläisten ja kapellimestari Krzysztof Dobosiewiczin seurassa!

LIPUT:

15.02. Mikkeli, Mikaeli klo 19:00
16.02. Pieksämäki, Poleeni klo 19:00

Pieksämäen lippuja myydään myös Poleenin kahvilassa, p. 0400 855 614, poleeninkahvila(a)surffi.fi

Kommentoi

 1. Nuori Tyttö

  Poleenin konsertti 16.2 oli jotain aivan uskomattoman hienoa! Kyynel vierähti jo ensimmäisen kappaleen aikana poskelle, konsertti oli todella liikuttava. Tunsin itseni erittäin iloiseksi ja onnelliseksi sen kaksi tuntia, löysin myös itsestäni uuden puolen. En ikinä itke, mutta pari viulua ja sello sekä Aki Tykki sai minut itkemään. Kiitos teille kaikille tuosta suurenmoisesta kokemuksesta jota en ikinä unohda! Toivottavasti teette vastaavanlaisia keikkoja enemmän, minä tulen sinne oli se sitten missä päin suomea tahansa! :)

 2. Harri Tammi

  Hienoa Happoradio !!!! Loistava keikka Mikkelissä 15.02.2012 Mikkelin kaupunginorkesterin kanssa. Upeat sovitukset esittämissänne kappaleissa sekä äänentoisto /miksaus korvia hivelevää. Näitä tapahtumia lisää … ja jatkakaa samaan malliin.
  Erityiskiitokset keikan jälkeen tapahtuneesta nimmarinjako ja valokuvaus sessiosta. Tyttäreni oli aivan otettu, kuin myös itsekin.
  Hyviä keikkoja jatkossa ja nähdään Lahdessa piakkoin Sibeliustalossa Finlandia klubilla.

  T: Hara61, tanssiorkesteri Markus Sextet basisti.

Tulevat keikat

2017

27.10. Yksityistilaisuus
28.10. Yksityistilaisuus
03.11. TURKU, m/s Viking Grace
10.11. TAMPERE, Nenäpäivä
11.11. LAUKAA, Peurunka Areena
24.11. TAMPERE, Olympia ***
25.11. LEVI, Hullu Poro Areena
01.12. LAPPEENRANTA, Old Cock
02.12. HÄMEENLINNA, Aulanko Areena
08.12. VANTAA, Tulisuudelma
09.12. TURKU, Venus Nightclub
15.12. LAHTI, Finlandia–klubi
16.12. Yksityistilaisuus

 

***Viimeisimmät muutokset!