The Circus ja viimeistä viedään.

31.7.2012, 12:02  |  Uutiset

Matkalaukkuni on ollut kokonaan tyhjä viimeksi syksyllä 2010 kun Puolimieli-rundi alkoi.” -Aki Tykki

Keikkatauolle jäämistä on syytä juhlia niin että rutisee, soitamme siis Helsingin Circuksessa lauantaina uramme toistaiseksi pisimmän keikan. Meidän mielestämme Sinun pitäisi tulla paikalle juhlimaan kanssamme!

Circuksen keikka kuvataan useammalla kameralla mm. Pelastaja-videon kuvanneen Hannu Aukian työryhmän toimesta. Jatkokäytöstä päätetään myöhemmin, mutta muodossa tai toisessa ainakin osia keikasta tullaan julkaisemaan jossain vaiheessa.

 

Ennakkolipun saa tuolta: TIKETTI  (Ennakkolippu 15€, ovelta 17€)

FB:n tapahtumasivu tuolla: FACEBOOK

Voicen sivuilla kilpailu, josta voit voittaa lipun tai tapaamisen orkesterin kanssa: VOICE.FI

 

Uutisoimme keikkatauosta ja jatkosuunnitelmistamme myöhemmin. Todennäköisesti lauantaisen keikan yhteydessä ja myöhemmin näillä sivuilla.

 

TULE!

Kommentoi

 1. Anne

  Ai pahus, ylitti sitten Negativen… :-P Jotain 2 tuntiahan te näköjään veditte mitä rannekellostani vilkuilin. Setissä tuli ne neljä biisiä mitä itse halusin kuulla, eikä parempaa lopetusbiisiä olis voinu edes ajatella. Oli sen ”Che Guevaran” jälkeen sellanen tunne, että yks tästä vielä puuttuu, niiden on pakko tulla vielä lavalle ;-)
  Koska yllekirjoittanut ei ole naamakirjassa eikä tule koskaan olemaankaan, niin käytän tilaisuutta hyväkseni ja sanon tässä että KAUNIS KIITOS niistä 21 keikasta, jotka yhteiseen taipaleeseen kanssanne tämän reilun vuoden aikana mahtuu! On koettu mitä unohtumattomimpia hetkiä, tähtihetkenä mun nelikymppiset viime kesänä 2011 Seinäjoella missä muistitte mua ”Puhiksella”. Ja on ns. laajennettu reviiriä tai harrastettu kotimaan matkailua, eli tullut lähdettyä paikkoihin, jotka ei ennen teidän keikkoja ole olleet tuttuja. Kokkola on niistä extremein repäisy.
  Jokunen tippa on pyrkinyt tuonne silmänurkkaan, mutta kuten edellisestä kommentistani voi jo päätellä, niin tässä jo odotan seuraavaa Negativen keikkaa 24.8., joten aktiviteettia ja reissuja riittää, jos ”meirän pojat” vaan tekee keikkaa ;-) Olen silti ihan aamen siitä, että joku sanotaan parinkin viikon päästä tulee se tyhjyys, että hei, mites Happoradio..?
  Nyt alkaa taas venyä tää jaaritus, joten toivotan teille kaikille tässä yhteydessä rentouttavaa taukoa ja lähetän virtuaalihalaukset!!

  • Aki | Taidettiin aika tarkkaan 1h50min soittaa. Vähän lyhyemmäksi se jäi kuin arvelin kun muistelin että Virgin oilissa taannoin meni melkein sama vaikka biisejä oli vähemmän. Silloin tuli varmaan jaariteltua enemmän… Mutta huikean mukava ilta oli, kiitos!

 2. Adel

  Kiitos mahtavasta keikasta! Tää oli mun toinen happoradio keikka ja voin sanoo että tulossa oon uudestaan sit kun taas on mahdollisuus! Kiitos ja hyvää loppuvuotta teille kaikille ♥

 3. Adel

  Niin tulossa! :) Voisko soittaa hc-sään tänää? :) ois siistii :)

 4. Anne

  ” soitamme siis Helsingin Circuksessa lauantaina uramme toistaiseksi pisimmän keikan”
  Jaa, nyt täytyy tämän die-hard Negative-fanin (sen ”Kävelevä katastrofi”-tapauksen jos muistat, hehheh) vähän tökkästä piikkiä Happoradion kylkeen, nimittäin jos te illalla ylitätte ajallisesti soitannassa sen, että Negative on soittanut 1h 40-45min kotiyleisön edessä täällä Tampereella useammankin kerran ja ilman että olis ollu mikään ”erityiskeikka”, niin sitte mää nostan jo pipaa teille :-P Ei vaan ihan vakavissaan: tässä yritän kysyä itteltäni että mikä on olotila, mutta koska pääni on kuin Haminan kaupunki erinäisistä muista asioista (mistähän toikin sanonta tulee, Haminahan on oikein pätevä paikka..?), niin vielä en osaa sanoa muuta kuin että haikealta alkaa tuntua, ja tossa kun kävin alhaalla viemässä roskat ulos, niin tajusin miten tää kesä on menny liian nopeesti… Jos itkettää Hesassa, olen antanut jo itselleni luvan itkeä, mutta… eihän se tauko nyt maailmanloppu ole!! Nähdään illalla :-)

 5. minä

  Rahalla saa ja hevoisella päässee, täs tapauksessa tosin junaillen :) Harkitsin vakavasti tulemista muutoinkin ( kun Kotkaan en päässyt) ja onnetar ratkaisi asian ja tulossa ollaan :D Niin ja opiskelijan pikkuisella budjetilla kaikki on kotiinpäin :) Suurella sydämellä ja kiitollisena odottelen huomista!

 6. Tiina V.

  Hyvää keikkaa teille! Ihana elämäni vie eri suuntaan Suomea kyseisenä viikonloppuna, joten en ole läsnä todistamassa tauolle jääntiänne. (Iloisiin) jälleennäkemisiin joskus jossain! :-)

 7. Minä vaan

  Ja minähän tulen – nimittäin Circukseen juhlimaan kanssanne! Ihanaa, kun pääsen vihdoin kuuntelemaan ja näkemään teidät livenä. Soitatte niin hyvin ja hyvää musiikkia, että tällainen vanha akkakin tykkää. Teidän musiikki on niin melodista ja sanoitukset on hienoja. Ja mie niin tykkään Akin äänestä! Ja soundit on teillä niin upeet! Odotan innolla ensi lauantaita!! Soittakaa ainakin ’Sinä’ ja ’Pelastaja’, jookos?

 8. minä

  Tullaan, jos niin tarkoitettu, tai siis onni suosii kilpailussa?

Tulevat keikat

2020

13.03. ESPOO, Sello-sali [Triokeikka, ’Laulun takaa’ –klubi] SIIRRETTY–> Ke 9.9.2020
27.03. RAAHE, Riemu Bar & Club PERUTTU
28.03. NIVALA, Tuiskula PERUTTU
03.04. KUUSAMO, Scandic Rukahovi PERUTTU
04.04. LEVI, Hullu Poro Areena PERUTTU
09.04. M/S Finlandia (Helsinki) PERUTTU
10.04. VANTAA, Shamrock PERUTTU
11.04. KOUVOLA, Mulligans PERUTTU
16.04. LEVI, Bar Ihku PERUTTU
17.04. OULU, Bar Ihku PERUTTU
18.04. TAMPERE, Bar Ihku PERUTTU
20.04. LAUKAA, Peurunka Areena PERUTTU
24.04. JYVÄSKYLÄ, Lutakko SIIRRETTY–> La 19.12.2020
25.04. LAHTI, Möysä SIIRRETTY–> La 29.08.2020

 

 

 

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!