Kysy

MUTTA MUISTATHAN ETTÄ…

EMME TIEDÄ koska saavumme paikkakunnallesi konsertoimaan, ellei KEIKAT-sivummekaan sitä tiedä. Toiveita kannattaa esittää paikkakuntasi keikkajärjestäjille.

EMME TIEDÄ keikkojen alkamisajankohtia, ikärajoja, lippujen hintoja, mahdollisia ennakkomyyntipaikkoja yms. käytännön asioita. Näissä kysymyksissä Sinun kannattaa kääntyä järjestävän tahon (=keikkapaikka) puoleen.

KESKUSTELUFOORUMI on hyvä kanava mm. edellämainittujen infojen jakamiseen, joten liity ihmeessä siihen ja jaa tietosi!

Kommentoi

1   |   2   |   3   |   4   |   5   |   6   |   7   |   8   |   9      »      [270]
 1. Sodankävijä

  Heijj!!
  Ollaan esittämässä tulevassa kevätjuhlassa Happoradion Che Guevara biisiä, mutta emme pääse millään yhteisymmärrykseen kappaleen sanoituksista, kun kaikki lyriikat ympäri nettiä sanoo eri asioita.

  Lauletaanko siis lauseen ”hetkeksi toisiko se sitä vaaraa” jälkeen
  ”Joka vatsassa *vääntyi*”
  Vai
  ”Joka vatsassa *päättyi*”

  Kiitos jos päätätte tämän sodan ja annatte meille mielenrauhan!!!

  • Happoradio

   Aki | Vääntyi. Vääntyi! Ahistaa kun netissä pyörii vääriä tietoja koko ajan.

 2. Jeppe

  Aika pettymys ettei keikkaa idässä keväällä!!!

 3. Jeppe

  Aki Tykki oletko alkoholisti niinkuin sinusta puhutaan ? Niin minäkin, ja on kyllä hauskaa olla kännissä :) Työt menee loistavasti, mutta kun vapaa koittaa niin eikun vaan bisseä…En pidä kirkkaista vaan liuotan aivojani kaljassa…

  • Happoradio

   Aki | En. Alkoholi on kiva renki mut paska isäntä.

 4. Yksvaan

  Mikä oli setti loistavan hyvällä Casino keikalla 14.12 eli eilen?

 5. Jep jep

  Hei Aki ja muut!
  Tänään katsoin videon biisiin Linnusta Sammakoksi. 😂 Miten keksitte tuon biisin ja sen reippaan videon ? Onko jonkun oma kokemus tms? Lintujahan te olette. No, kai kaikilla on sammakko-hetkensä.

  • Happoradio

   Aki | Se oli ohjaajan visio. Aikamoinen video onkin!

 6. Silja

  Moikka AinaIhanaHapporadio!! On se kyllä kumma ettei teidän biiseihin sitten kyllästy koskaan! 😁 Muut ”suosikkibiisit” tulee ja menee, mut Happoradio on ja pysyy ja kuuluu lähes jokaiseen päivään. Teidän biisien kera on eletty teiniangstista asti isoja hetkiä ja tunteita ja en kyllä taida koskaan kyllästyä myöskään teidän livekeikkoihin! Päinvastoin, nykyään aivan kyttään keikkakalenteria että milloin olisi jo seuraava sauma päästä teitä katsomaan 😊 Erityisesti odotan viime talven kaltaista keikkaa Kuopion Musiikkitalolle, se oli ihan jäätävän ❤ Kaikkea hyvää teille ja lämmin kiitos musiikistanne! Nähdään keikoilla ✌

  • Happoradio

   Aki | No onpas kiva kuulla! Lisää musiikkia tulossa ihan pian!

 7. Mia

  Moikka,
  Kiitos huikean hyvistä keikoista Kouvolassa, huhtikuussa Patoklubilla ja nyt asuntomessuilla, molemmat aivan ihania👌❤️onko teillä keikkoja vielä elokuun jälkeen tänä vuonna? Kun tuossa keikat osiossa näkyy elokuun loppupuolelle niitä.

  • Happoradio

   Aki | Olihan siellä ja nyt on jo 2020 ja uudet kujeet.

 8. jjt :D

  Hei! Koskas keikkaa Lohjalle? (olen tietoinen että tulette keikalle rantajameihin2019 mutta itse en pääse silloin)….D:
  tai kurikkaan? (johonkin muuhun kuin hakupäälle tapahtumaan….)
  xDddd

  • Happoradio

   Aki | Keikat-sivu kertoo yleensä kaiken minkä mekin tiedämme, sitä kantsii seurailla.

 9. Ystävä

  Jotain kaunista konserttisalikiertueen yksi kappale on hukassa. Olisiko mahdollista saada biisilista? Kuulin konsertissa itselleni uuden kappaleen ja totesin, että se olisi sopinut täydellisesti eronneelle ystävälleni. En vaan nyt millään löydä tuota kappaletta tuotannostanne vaikka olen kuinka yrittänyt

  • Happoradio

   Aki | Setlist.fm on loistava apuväline, ollaan aika aktiivisesti sinne kirjailtu settejä. Pientä variointia setissä oli konserttien välillä mutta tuolla kaikki listattuna: http://Jotain kaunista -biisilistat!

 10. Onnimanni

  Moi
  Onko toi tikku-ukko teidän bändin virallinen logo?

  • Happoradio

   Aki | En tiiä miten virallista mikään on näissä hommissa mut on se mukana kulkenut jostain 2004:stä asti tms.

 11. Juha Elovirta

  Hei! Vaimoni on suuri Happoradion fani, oli kurja katsoa kuinka pettynyt hän oli kun ei päässyt teidän Lahden keikalle.
  Hänellä tuntuu olevan erityisen lämmin fiilis teitä kohtaan, sen vain näkee hänen kasvoiltaan.
  Onko teillä sellaista keikkaa, jossain näillä main, mitä voisitte suositella tälläiselle fanille, Liisa ei ole koskaan käynyt teidän keikoilla.
  Haluaisin yllättää hänet näin rakkaudenosoituksena hänelle, onko hänen mahdollista tavata teitä, itse olen valmis tekemään töitä, jotta tämä onnistuisi, jos se on siitä kiinni!
  Asumme Nastolassa Lahden vieressä, perheellisenä ei aina ole mahdollista lähteä kauemmaksi, paitsi jos on hyvä syy siihen!
  Ystävällisin terveisin
  Jussi

  • Happoradio

   Aki | Tästä on nyt jo pian vuosi mutta kotisivujemme Keikat-sivu kertoo mahdollisimman ajantasaisen tilanteen! Kohta ollaan Lahdessa taas, Mössöllä huhtikuussa 2020.

 12. Askiston koululainen

  Hei! Minua kiinnostaisi tietää ettö onko ”Puhu äänellä jonka kuulen”-biisillä jokin erityinen merkitys? Mistä sen sanat tulevat? Ja mitä se merkitsee ennen kaikkea teille?
  Olen tekemässä biisistä biisiarviota ja olisi kiinnostavaa kuulla teiltä siitä enemmän :)

  • Happoradio

   Aki | Vuoden myöhässä vastaan… Silloisessa parisuhteessani asioita pohdiskelin. Ei se mitenkään dokumentaarinen ole mutta paljasti ehkä omastakin alitajunnasta jotain.

 13. Valopallo

  Terveiset myöhäisheränneeltä fanilta. Vasta nyt kolmissakymmenissä bongasin musiikkinne, ja on merkillistä, kuinka tuntuu, että sitä olisi aina kuunnellut. Sanat ja melodiat menevät suoraan sieluun. Minulle musiikissanne kohtaavat se nuori minä, joka ei ollut päästä koulusta, ja joka kuitenkin, odotuksia vasten, pian väittelee tohtoriksi. Musiikki kantaa. Kiitos.

 14. Lindanin

  Moi! Mistä idea Luonasi on linnani-biisiin? Ihan tulee Kalevala mieleen :)

 15. Jessica Janssen

  Hei rakkaat, minulla on kysymys :) antaisitko konsertin Saksassa? Olen suuri fani sinulle ja ehkä viettää aikaa Helsingissä, kun seuraava konsertti tapahtuu

  • Happoradio

   Aki | Olisihan se upeaa joskus päästä Saksaankin soittelemaan, mutta ei sieltä taida meille löytyä tarpeeksi yleisöä. :) Mutta tervetuloa Helsinkiin! Esimerkiksi 5.10. on hyvä konsertti tarjolla Helsingin Circuksessa!

 16. Marjut T

  Sunnuntai huomenta! Ihan ensi alkuun kiitos ihan huikeasta keikasta Mikkelissä viikko sitten! Sillä oli mulle suurempi merkitys kuin millään pitkiin aikoihin. Olen saanut musiikistanne voimaa vaikeassa elämäntilanteessa. Nyt olen jotenkin jaloillani vajaa vuosi sitten tapahtuneen avioeron jälkeen. Teidän biiseistä on yksi ylitse muiden: Anna anteeksi. Kysyisinkin nyt että millä periaatteilla koostatte keikoillanne esitettävän biisisetin? Tuota kyseistä biisiä on ilmeisen harvoin esitetty keikoilla. Aurinkoista keikkakesää koko bändille❤

  • Happoradio

   Aki | Kiitos sanoistasi ja voimia sinne! Anna anteeksi on setissä vaihtelevasti, aikalailla fiiliksen mukaan se joko soitetaan tai jätetään soittamatta. Se on vähän synkeä laulu kesäfestareille niin ei olla sitä nyt liikaa tuuleteltu. Krapin pajan akustisella keikalla viimeksi se oli setissä. Jos joskus oot tulossa keikalle ja haluaisit tuon biisin kuulla, kantsii laittaa meille Facebookin kautta viestiä ja toivoa sitä. Usein tällasia toiveita toteutellaan jos siihen on vaan mahikset.

 17. mervi

  hei olisin kysyny onko teidän bändissä soittanut bassoa Anssi…. olisko hänestä valokuvaa kiitos

  • Happoradio

   Aki | Enolaislähtöinen Anssi Ahvenniemi on ollut muutamalla keikalla tuuraamassa muttei virallisena jäsenenä. Kuvaa en kyllä tähän hätään löydä.

 18. Wendela

  Kiitos ihan mahtavasta musiikista! Käytyäni taannoin keikallanne jäin aivan koukkuun musiikkinne. Pystyin ihan uskomattomalla tavalla samaistumaan Akiin ”Vain elämää” -ohjelmassa – ja tietysti sitä kautta myös ihan mielettömän hienoihin sanoituksiin! Mm. Itä-Suomessa tuulee koskettaa todella syvältä. Minkälaisessa tilanteessa tuon biisin kirjoitit, Aki?

  Tulen varmasti seuraavalle keikallenne, kun näille suunnille saavutte. Kiitos vielä, olette aivan mahtavia!

  • Happoradio

   Aki | Kiitos ja tulehan ihmeessä keikalle! Itä-Suomessa tuulee –teksti on kirjoitettu Koitereen rannalla Ilomantsissa. Siellä löytyi aikalailla oikea tunnetila.

 19. T

  Hei!
  Olen kehittämässä yksin pienimuotoista videopeliä. Peli tulee olemaan ilmainen enkä tule koskaan tienaamaan sen avulla, mutta aijon julkaista sen. Kysyisin onko mahdollista käyttää minkään muotoista remixausta biisistä ”Sinun vaikka hajoat” pelin lopputeksteissä? Vähän tyhmä kysymys, mutta ajattelin kysäistä silti mielenkiinnosta!

  • Happoradio

   Aki | Luvat ovat vain puoliksi meillä ja puoliksi vanhalla levy-yhtiöllämme. Ei se siis ole laillista ilman jotain sopimuksia. Harmi.

 20. Hanna

  Hei Aki ja muut
  Haluan kiittää teitä musiikistanne, koska liian harvoin täällä saa kiitosta työstään. Teidän musiikkinne ja erityisesti Aki sinun sanoituksesi ovat merkinneet minulle sitä, mitä musiikki voi parhaimmillaan olla: tuoda juhlaan vielä lisää tunnelmaa, auttaa löytämään sanat ja käsittelemään niitä hankaliakin tunteita ja tuomaan lohtua huonoina hetkinä. Olet onnistunut sanoittamaan niin monenlaisia tunteita, tapahtumia ja tunnelmia, että en voi kun hämmästellä kykyäsi. Sinulla on lahja, kiitos, että me muutkin saamme nauttia siitä. Mistä oikein saat inspiraatiosi ja kaikki ideasi?

  Mistä ja miten voi kysyä luvan, jos teidän musiikkianne haluaa käyttää esimerkiksi tanssiesityksessä?

  Ja erityiskiitos hienosta Leevin laulusta. Meidän mini-ihmisen sängystä kuuluu vähintään joka toinen ilta: laula äiti Leevin laulu. Toivottavasti näämme pian teidän keikalla :) Aurinkoista kesää teille kaikille.

  • Happoradio

   Aki | No mutta kiitos! En oikein tunne noita musiikin käyttöön liittyviä sääntöjä, Teosto kai niistä parhaiten tietää. Jos kyse ei oo kaupallisesta toiminnasta ni luulis että biisejä sais esim. tanssin tahdittajana käyttää. Ja terveisiä jälkikasvulle! Kehtolauluksi se on tehty joten hyvä että tulee käyttöön!

 21. Satu

  Heipsuli 😊

  Kiitos biisistä puhu äänellä jonka kuulen. Kauan kauan sitten aina kun kuulin biisin aloin itkemään. Luulin etten koskaan saa lasta, kohta miksi sä itket kun naapurissa jonkun lapsi nauraa. Sai herkistymään kovasti. Vuonna 2012 aloin odottamaan lastani. Saman vuoden syksyllä voitin liput teidän keikalle. Ja soititte kyseisen biisin. Ja yllätys yllätys taas aloin itkemään. Mutta sitten silloinen maha asukki alkoi kovasti riehumaan mahassa , et täällä mä oon , älä enään vollota 😂 ja nyt 5 v tytsy puhuu todellakin äänellä minkä kuulen 😂. Kiitos mahtavasta biisistä mikä on osana minun tärkemmän asian muistoa. Mukavaa kesää ja kaikkea hyvää teille ❤️

  • Happoradio

   Aki | Olipas mukava tarina, kiitos kun kerroit. :) Kaikkea hyvää sinne koko perheelle. <3

 22. Vimpula

  Saisko jostain pienikokoiselle pian 15-vuotiaalle teidän fanipaitaa tai jotain tämmöstä jostain? En varmaan valitettavasti ole pääsemässä millekään keikallenne lähiaikoina :(
  Ootte tosi hyviä! Che Guevara tällä(kin) hetkellä soi taustalla :)

 23. Vimpula

  Ootte mahtavia! Oon pienestä asti tykännyt teistä. Eka biisi, jonka kuulin, oli joko Puhu äänellä jonka kuulen tai Tavikset. En muista ihan tarkkaan. En oo ikinä nähny teitä livenä, mut olis kiva. Oon vasta 14v. Täytän 15 loppukesästä.
  Taidankin painua tästä kuuntelemaan Che Guevaraa en enää jaksa laskea, monettako kertaa jo tälläkin viikolla…

  • Happoradio

   Aki | Kiitos ja hyvä kun kuuntelet! Tulehan keikallekin, festivaaleille ainaki usein pääsee alaikäisenäkin!

 24. Mary

  Mua todella paljon kiinnostaisi tietää, mistä *Linnusta Sammakoksi* biisin idea on lähtenyt? Teette mahtavaa musaa, kiitos siitä. Tsemppiä keikkoihin ja aurinkoa elämään.

  • Happoradio

   Aki | Se oli joku idea ”pikkukaupungin walluwalpiosta” josta se lähti. Eräs joensuulainen kaveri nimitti itseään tolla nimellä.

 25. Jussi

  Hejssan! Haluaisin kovasti oppia soittamaan Nolla kappaleen kitaralla mutta en pysty korvakuulolla sitä näköjään oppimaan. Ajattelinkin kysyä saisiko siihen jonkinlaista vinkkiä täältä suunnasta? Olisihan se hienoa osata yksi teidän hienoimmista kappaleista soittaa.

  • Happoradio

   Aki | Meidän soittimet on viritetty puolisävelaskel normaalia alemmas. Siksi voi olla vaikeeta löytää sointuja… Mulla ei tästä yhtäkkiä kylmiltään oo mitään muistikuvia sen soinnuista paitsi että meidän A-duurista se taitaa mennä. Koeta virittää kitara puolisävelaskel alemmas ni jospa sit löytyis helpommin?

 26. makeh

  Moro

  Haluisin ostaa kaikki Happisten levyt kerralla CD:nä yhdellä kertaa jostain. Löytyiskö?

 27. J-P

  Mikä oli sen koiran nimi kaunis minä levyn kannessa, sekä hirsipuu videolla.

 28. Peter

  Terve, Aki. Tuli pyörittyä Joensuun rokkielämässä hyvinkin aktiivisesti 1990-1995, mutta emme koskaan tavanneet!
  SIltakadulla oli ne kaksi puutaloa, on yhäkin, missä oli kaupungin treenikämpät. Siellä mekin treenasimme monen orkesterin kanssa. Siellä oli Ruusut, Kumikameli, Anssi, Musikan Jute, Mantsisen Pekko, Leppäsen Korkki, Kämäräisen Jari, jne, jne, jne.
  Kävitkö koskaan noilla Siltakadun kämpillä? Missä Sydänyö treenasi? Kerubissa pyörittiin joka toinen ilta ja pariin kertaan myös soitettiinkin. Bändejä joiden nimet muistan tuolta ajalta Joensuusta olivat Kymmentä Vaille Kahden Sade, Rosewater, Salvador, Ajankuva, Full Flavour, The Wall, Laiska Jaska, jne.

  • Happoradio

   Aki | No siellä sitä soitettiin vihreissä taloissa. Naapurissa tais olla Neljä ruusua. Mordicus kulmittain. Ei me vaan päästy mihinkään ”rokkiporukoihin”.

 29. AlastonKäärmeLOL

  Terve, koko bändi. Minulla on vaan eräs kysymys.
  Mikä on teidän laulun Sahattu oksa, poltettu silta:n merkitys? Tai mistä laulu kertoo?
  -Terveisin, melkein 17-vuotias äijä.

  • Happoradio

   Aki | Pohjakosketuksesta. Se kun on toiminnallaan onnistunu tuhoamaan oikeestaan kaiken tärkeän elämästään. Mut siitä pääsee sitte kyllä (useimmiten) taas pystyyn.

 30. JonesKukkonen

  Moro,
  Satuin kuuntelemaan hieman tarkemmin Joulun rauhaa kappaletta, niin onko oikeasti kohdassa 1:49 kuuluvalla lapsella ”kakkahätä”?

  • Happoradio

   Aki | :D No ei kun mun (silloin) puoltoista vuotias poikani huutaa kaksi kertaa ”pappa!” :)

 31. Kissa

  Hei! Kyselisin vaan muutaman kysymyksen mahtavasta Ihmisenpyörä-biisistänne:
  1. Mistä sanat mielestänne kertovat?
  2. Mistä saitte ideat sanoihin?
  3. Mitä kappale teille merkitsee?

  • Happoradio

   Aki | Pohdiskelen siinä elämän paineita, sitä miten raskasta voi olla jos ei koe täyttävänsä yhteiskunnan (tai vaikka perheen tai kavereiden) odotuksia. Ja yleisemmin siitä miten meillä on aina kiire jonnekin. Ideat tulee milloin mistäkin, oiskohan tämä lähtenyt tajunnanvirtamaisesta ajatuksesta ”puhu mitä puhut mut juoksemista älä lopeta” -linestä, en ole varma. Kappale on pysynyt julkaisustaan lähtien urhoollisesti keikkasetissämme, eli kyllä tämä tärkeä biisi on itsellekin.

 32. Kysyjä

  Terve!

  Kaveri on teidän tosifani ja olisi hienoa tilata hänelle lahjaksi jokin fanituote. Levykauppa Äxässä näytti olevan vähän paitoja, mutta pohdinkin, onkohan niitä johonkin hintaan mahdollista saada teidän nimmareilla?

  Arvostan, jos vastausta saisi vielä emailillakin, tänks!

  • Happoradio

   Aki | Moi vastaan nyt tänne vain että nimmareita saapi parraiten ku tulee keikalla nykimään hihasta! Eritoten jos on joku tommonen konserttisalityyppinen keikka ni siellä ainakin useimmiten ollaan tavattavissa.

 33. Dygs

  Perkele meinasko mennä väärällä säpolla. Kaikella rakkaudella kuitenkin, pupuseni. Ps. Mopsi voi hyvin. Niin ja minä myös.

 34. Kiitos

  Iso kiitos Kuopion keikastanne! Törmäsin sinne ihan vahingossa ja yllätys oli erittäin super juttu!
  Kävin kuuntelemassa teitä viime kesänä, kun olin elämäni tiukimmassa paikassa. Kuuntelin ja keräilin ajatuksia. Oli ihana huomata kuinka hyvää vuosi on tehnyt ja tällä kertaa pystyin ajattelemaan eri tavalla. Paljon olen vuoden aikaan teidän musiikkia kuunnellut. Toimii niinkin, mutta silti live keikka oli todella hyvällä tavalla pysäyttävä tilanne. Täytyy ottaa perinteeksi. Hyvä tilanne miettiä missä on elämässä menossa.
  Kiitos kaikista tunteista, joissa olen musiikkianne huudattanut.

  • Happoradio

   Aki | No nyt on taas mennyt melkein vuosi, toivottavasti elämä menee yhä mallikkaasti! Tulehan taas!

Tulevat keikat

2021

18.06. RIIHIMÄKI, Riutanharju [FB Event]
25.06 HAMINA, Wanhan Työskin Kesäterassi

09.07. KAJAANI, Lammen Loiskeet
29.07. HELSINKI, Allas Sea Pool
31.07. PORI,Porispere ***

05.08. TAMPERE, Satamaravintola Kaisla ***
06.08. SAVONLINNA, Saimaa Hehkuu
07.08. JÄMSÄ, Akuliinan Kesäfestarit
08.08. KOUVOLA, Ankkapurhan Puistokonsertti
13.08. OULU, Koiteli Elää
14.08. ESPOO, Tagi On Pop
21.08. SEINÄJOKI, OmaSP Stadion (Stadion Fest)
27.08. HYVINKÄÄ, Red Carpet Festival
28.08. KAARINA, Saaristo Open

22.09. ESPOO, Kulttuurikeskus [Majakka–konserttisalikiertue] [LIPUT***
23.09. JÄRVENPÄÄ, Järvenpää–talo [Majakka–konserttisalikiertue] [LIPUT***
24.09. TURKU, Logomo [Majakka–konserttisalikiertue] [LIPUT***
25.09. PORI, Promenadisali [Majakka–konserttisalikiertue] [LIPUT***

01.10. JOENSUU, Carelia–sali [Majakka–konserttisalikiertue] [LIPUT***
02.10. KUOPIO, Musiikkikeskus [Majakka–konserttisalikiertue] [LIPUT***
03.10. KOKKOLA, Snellman–sali [Majakka–konserttisalikiertue] [LIPUT***
06.10. HELSINKI, Aleksanterin teatteri [Majakka–konserttisalikiertue] [LIPUT***
07.10. MIKKELI, Mikaeli [Majakka–konserttisalikiertue] ***
08.10. OULU, Madetojan sali [Majakka–konserttisalikiertue] [LIPUT***
09.10. KAJAANI, Kaukametsän sali [Majakka–konserttisalikiertue] [LIPUT***
10.10. YLIVIESKA, Akustiikka [Majakka–konserttisalikiertue] [LIPUT***
13.10. TAMPERE, Tampere–talo [Majakka–konserttisalikiertue] [LIPUT***
14.10. LOHJA, Laurentius–sali [Majakka–konserttisalikiertue] [LIPUT***
15.10. JYVÄSKYLÄ, Paviljonki [Majakka–konserttisalikiertue] [LIPUT***

 

*** Viimeisimmät muutokset!