Kysy

MUTTA MUISTATHAN ETTÄ…

EMME TIEDÄ koska saavumme paikkakunnallesi konsertoimaan, ellei KEIKAT-sivummekaan sitä tiedä. Toiveita kannattaa esittää paikkakuntasi keikkajärjestäjille.

EMME TIEDÄ keikkojen alkamisajankohtia, ikärajoja, lippujen hintoja, mahdollisia ennakkomyyntipaikkoja yms. käytännön asioita. Näissä kysymyksissä Sinun kannattaa kääntyä järjestävän tahon (=keikkapaikka) puoleen.

KESKUSTELUFOORUMI on hyvä kanava mm. edellämainittujen infojen jakamiseen, joten liity ihmeessä siihen ja jaa tietosi!

Kommentoi

1   |   2   |   3   |   4   |   5   |   6   |   7   |   8   |   9      »      [269]
 1. asdfghjklöä !

  Hellou, voikos teille fanipostiiki lähettää iha kirjeitse ? Jos voi, nii ois mukava mahdollinen osoite tietää. c: Joo, enemmä vois olla Joensuussa keikkoja ((; Tammikuun keikka Joensuun Areenalla oli ihana <3
  laav juu !

 2. Pipopää

  Olen tässä jo Happoradiota parikin vuotta kuunnellut ja vielä olisi haaveena päästä keikallekkin mutta oon vähän miettinyt että mistä tuo teidän bändin nimi tulee? :o

  // terveisiä sinne päin! :)

 3. Marissa

  Hei Happoradion pojat! Olen kuunnellut teitä jo vuosia ja vihdoin ja viimein pääsin keikallenne Joensuun Areenalle viime viikon lauantaina. Kimmelin ja Kerubin keikoille olin aiemmin jo liputkin varannut mutta sairastumiset muuttivat suunnitelmia molemmilla kerroilla. Keikka Areenalla oli unelmien täyttymys ja menetin sydämeni teille täysin, varsinkin sinulle Aki… <3.

 4. Elisa

  Hei! Näin alkuun eilinen (28.01.2012) Lauvantai Aareenalla ollut keikka oli ihana. Aki parta sopii sinulle, vaikka sitä on tottunut näkemään sinut siloposkena. Pari kysmystä haluan kysyä. Mikä on lempikappaleesi happoradion tuontannosta? ketä artistia tai bändiä ihaillet? Yksi kysmys viellä: kuka teidän bändin jäsenistä on jöröin ja kuka vilkas?

  • Aki | Taitaa käydä parran kanssa samalla tavalla kuin kävi pipon kanssa. Koukkuun jää. Lempikappaleita on monia, mutta tällä hetkellä tykkään eniten noista kokoelmalevyn uusista biiseistä. Ihailen myös montaa artistia ja orkesteria, mutta sanotaan nyt tänään että PMMP on huikea. Ja noi roolit vaihtelee bändin sisällä, vuoronperään kaikki mököttää ja… vilkkailee? Vilkastelevat? Öö… ovat vilkkaita, sanotaan näin.

 5. Miro

  Aivan paras keikka oli joensuun areenalla!!

  Kiitos teille :) Terveisiä joensuusta!

 6. KathrynJones

  Teidän ihana biisi ”Hiljaa niin kuin kuolleet” on kun suoraan mun elämästä. Voin siis todella kuvitella olevani biisin nainen.

  Näin muuten teidät livenä viime kesänä/keväänä kaks kertaa Helsingissä ja voi pojat, kyllä te vaan tiedätte miten viedä naiselta jalat alta. ;)

  • Aki | Se johtuu vaan äänentoistosta. Mutta kiitos nyt kuitenkin! Ja toivottavasti et oikeasti ole tuon laulun tilanteessa.

 7. Tiina Lehtovirta

  Moikka, Olemme asuneet perheemme kanssa puoli vuotta Kiinan Pekingissä ja palaamme maaliskuusa takaisin Suomeen. Yhtenä asiana joka meidän koti-ikäväämme on helpottanut, on ollut Happoradion cd:t mukanamme :) Ihan huippubändi! EI mitään keikkalippuja olisi tarjolla Kiina asukeille loppukevääksi, alkaen huhtikuusa -12? terv. Happoradio-fanit Jussi -75 ja Tiina -77… ps. tää olis huippujuttu koska pääsisimme vihdoin irroittelemaan lastemme 2- ja 4- hoidosta ;)

  • Aki | No ohi meni tämäkin. Toivottavasti pääsitte jollekin keikalle. PS. Kiinassa ois kiva käydä. Vaikuttaa erikoispaikalta.

 8. Meitsiii

  Aki muuten ku noissa haastatteluissa aina sanot että pitkämatka on vielä Suomen keulabändiksi niin kyllä te ulkomailla ainakin näytätte olevan suosiossa esimerkiksi tämän ( http://www.youtube.com/watch?v=Ko3C6FSLsg0 )
  videon suosituimmat kommentit yllättivät positiivisesti :)
  :
  Suosituimmat kommentit

  I love this song!!!!
  they’re one of my favourites bands!
  I don’t understand nothing, but I love their rhythm, I wanna learn finnish!! XD
  Selene
  Mexico :D
  VampireSibelle 2 vuotta sitten 33

  I really like this song
  but since I dont speak finnish,
  I havent got a clue what is about
  can somebody tell me?:]
  missmerel8 4 vuotta sitten 13

  • Aki | Juu onhan meillä kuuntelijoita Suomen rajojen ulkopuolellakin. Vaan parista YouTube-kommentista on vielä aika piruksen pitkä matka siihen että kannattaisi lähteä ulkomaille soittamaan. :)

 9. neitokainen

  Hei, nyt kyllä pisti silmään yksi asia. Teillä on keikka 24.2 Tampereen yo-talolla ja samalle päivälle on Upcider- olohuonekeikka ? On siis vissiin turha osallistua täältä pohjoisesta tuohon olohuonekeikka-kilpailuun, kun sen tulee voittamaan joku joka asuu tampereella tai lähettyvillä? (miten sovittaisitte pari keikkaa samalle päivälle jos toinen on siellä ja toinen täällä :D) Eikös niin? Nyyh!
  Vaadin vastausta!
  Kiitos teille parhaat <3

  • Aki | Myö ei ite vaikuteta mitenkään noihin Upcider-keikkoihin, mutta varmaan valitsijaraati miettii noita välimatkojakin. Ja nää ny jo meni eli hittooks mie täällä enää jauhan?

 10. Meitsiii

  Eih mun edellinen kommentti ei oo tullu tänne ja nyt ku laitoin tuon korjauksen (virheelle jota en sitten tehnytkään) nii näytän ihan idiootilta :D
  Mutta niin tuota tuota..
  Sitä vaan että muhun on iskeny joku happoradio kuume kun oon kuunnellu töissä kaikki teijän spotifystä löytyvät biisit ainaki kolmesti läpi!
  Ja sitten se että näin Akista unta :D Mutta edelleen ei mitään hävyttömyyksiä
  ja sit kysyin että miksei Akilla oo Facebookkia, mutta onhan sulla näköjään ja sen virheen korjasin tuohon äsken … :D

 11. Meitsiii

  Eiku ohho onhan Akilla Facebook! Anteeksi :DDD

  • Aki | Niin mutta yksityinen. Jos joku Aki Tykki hyväksyy sinut kaverikseen niin se en ole minä. Sori!

 12. rentukka

  Miksi Aki Tykki. Mistä se tulee?

 13. Linssilope Higlebeer Rönsy

  Moi tässä sulle kysymyksiä Aki

  1. Mikä on sun lempiväri
  2. Mikä on sun lempiruoka
  3. Mikä on sun lempijuoma
  4. Mikä on sun lempi urheilulaji
  5. Mitkä vaatteet on parhaita
  6. Mitä rakastat maailmassa
  7. Mitä inhoat maailmassa
  8. Mitä et voi kestää
  9. Mitä rakastat
  10. Mikä on sun lempieläin

  • Aki | 1. Musta/punainen. 2. Pizza tietenkin. 3. Punaviini ja maito. 4. Tennis ja keilailu. 5. Mukavat ja mustat, jos mahdollista niin ryhdikkäät. 6. Tiettyjä ihmisiä, tyhjää maantietä istuessani auton ratissa, uuden biisin tekemistä, vaikka mitä. 7. Kapeakatseisia idiootteja. 8. Kapeakatseisia idiootteja. 9. Kts. kohta 6. 10. Laiskiainen.

 14. Aloitteleva muusikko

  Juu.. Eli oon muusikonalku.. Kirjotan ja sävellän ite biisit mitä teen.. On vaan yks ongelma.. En tiiä miten saisin tuotantooni julki.. Ossaatko Aki yhtään neuvoo? Miten te saitte homman pyörimään? Oliko miten hiljasta suosio puolella aluks? Minne kannattas ottaa yhteyttä?

  • Aki | Meillä tää on aina menny tälleen kaveripiirin kautta. Kasaa siis ympärilles ihmisiä, joista tykkäät ja jotka ehkä jopa osaa soittaa jotakin. Alkakaa reenata ja ettiä esiintymismahollisuuksia ja kun saatte omia ralleja reenattua, tehkää demo. Siitä se lähtee jos lähtee. Ja olihan meillä ”hiljasta suosiopuolella” ties kuinka pitkään. Oon tuon meijän rumpalin kans alkanu soittaa vuonna -91 ja ensimmäinen kultalevy tuli heti perrään vuonna 2009. Laske siitä mutta älä masennu. :)

 15. Titta-Lotta

  Terve Happoradion väki!

  Terveisiä Lieksasta.

  Muistan teidät oikein hyvin, tehän olitte konsertoimassa muutama vuosi sitten kesällä Miehikkälän pelimannipäivillä. Olimme isosiskoni Emilian kanssa teitä kuuntelemassa.
  Se oli hieno kokemus ja ootte aivan mahtavia kesä,kun saimme kuunnella teitä! Harmi,kun olin silloin alaikäinen niin olisimme voineet juoda parit oluset.
  Mitäs teille nykyään kuuluu?
  Lueskelin teiän päiväkirjaanne ja ootte alkaneet myös urheilemaan! Hienoa pojat tennis-sulkapallo onkin hieno harrastus muoto.

  Onko teillä ollut ikävä Joensuuta? Oliskos se aika tulla tänne teidän terveisiä kuuntelemaan :)

  Hyvää alkanutta vuotta bändille!

  • Aki | Joo no mie en ainakaan oo alkanu urheilla, sillon joskus luulin harrastavani tennistä mutta sekin on jääny ihan täysin. No paitsi kävelyä tulee harrastettua sillon kun on joku tarve pudottaa painoa. Joensuussa on aina kivvaa käydä ja onneksi siellä aika usein päästään käymäänkin. Kerubi on kiva paikka! Ja Ilosaarirock tietty vuoden kohokohta.

   Ja Miehikkälä oli kyllä ikimuistoinen reissu. Siitä on tuolla jossain pitkät kuvasarjatkin muistona. Huhhuh.

 16. heinäkuu

  Aki Tykki. Ja aika helvetin seksikäs ääni pakko myöntää..;)
  Vastaiskohan tämä punaviiniä lipittävä maailmanparannus mulle pariin kysymyseen jos kauniisti pyytäisin?
  Kiitos Ilves.
  Miehellä on kaikkea, Hirvittävän kauniit kädet. Kauniin pyöreät sormenpäät. Ei tönkköä vasaralla liiskattua vaan herkkää pianistin otetta. Jotenkin niin sinä.
  Ehtiikö mies tehdä itse ruokaa vai tilaatko vaan jotain pizzaa? Niin, nyt kerro mitä sie syöt. ;)

  Vaimo karkas, kun lapsi karkas, Naapurissa jonkun lapsi nauraa. Poikanen kuule, tää on meidän retkemme, pian tässä paikalla seisoo meidän lapsemme.

  Niin, oletko sitä koskaan ajatellut? Jälkeläisiäs. Hankkia lapsia? :)

  Olet kaunis mies. Vähän outo ja hermoileva pipopää. Omaperänen hottis<3 Oot aika ihana. Mitä tekisit, jos joku haastattelija tai tapaamasi henkilö kysyisi saako halata? Antaisitko halata?

  Ja se miettii, onpa kaupunki kaunis

  <3

  • Aki | Ehtisin mie tehä ja periaatteessa tykkäisinkin, mut olen vaan niin pirun laiska että käännyn yleensä Pizzaonlinen puoleen. Olen minä joskus allekirjoitustilaisuudessa halauksiakin jakanut, mutta kyllähän se vähän vaivaannuttavaa on. Jotkut yrittää lääppiä, silloin poistun paikalta.

 17. antsa

  Morjesta! Ikinä ei oo ollu teiltä mitään kysyttävää, nii en oo kirjotellu.. mutta mutta.. nyt tuli asiaa, koska en muista, että tällä palstalla olisi koskaan (en oo kyl aikoihi taas lukenu..) kehuttu kappaletta Nolla, niin tulin nyt sit kertomaa että tämän hetken happislemppari on kyllä ehottomasti ko. kappale. MAHTAVA! kiitos :)

 18. Eläkeläinen 66

  Just katoin Voice kanavalta teidän musavideon Tavikset. Enpä ookkaa nähny sitä pitkään aikaan ja tuli heti mieleen millom näin sen ensimmäisen kerran.

  • Aki | Olen varmaan vähän tyhmä mutta minua se naurattaa vieläkin. Eikä vähiten meidän (minun) näyttelijäsuoritusten ansiosta.

 19. Tuisku

  Mistä saa nuotit kappaleeseen Sinä? Tässä lähiaikoina olisi tarkoitus hääparin toivomuksesta kyseinen kappale esittää, mutta tarttis saada säestäjälle vähän ohjeita…

  • Aki | Tietääksemme siitä ei ole nuotteja olemassakaan. Samperi. Ja häätkin takuulla meni jo.

 20. JM

  Tämä mun kysymys on nyt tällä kertaa vähä tällanen ”henkisempi” juttu -kai :) Sellasta olen tässä vuosien varrella miettinyt, että kun sitä kaipaa rinnalleen kumppania, ja mulla ollut jostain syystä aina haaveena sellanen mies joka osaisi mulle romanttisesti soittaa kitaraa (ei tarttis edes kovin hyvin osata) ja vielä laulaa lurittais muutaman säkeen, niin ois tämä tyttö aivan myyty. Vaan miksi nämä tosielämä sankarit osoittautuu aina rumpaleiksi? Ei sillä että heissä mitään vikaa olisi, mutta se romuttaa mun haaveen täysin. No hei, onhan kitaristi ja rumpali nyt aivan eri planeetalta! Ihan niinku haave ja todellisuuskin! Ei muuta kuin hyvää kuluvaa vuotta :D

  • Aki | Rumpalit on ainaki hauskempia kuin kitaraa näppäilevät runopoikarunkkarit! Hyvyyttä sinnekin.

 21. -72

  Moi, kerro Aki Kallioniemestäsi? Mulle se merkkasi joskus 80-luvun alussa lapsuudessa ihanaa kesäpäivien viettopaikkaa valkean huvilan tiluksilla…

  • Aki | Se oli semmonen kesäpaikka jossa asuinkin jonkin aikaa joskus 80-luvulla ukin kuoleman jälkeen. Joensuun lähellä se on siinä. Punainen talo oli.

 22. Reeta

  Hei!
  Kun esiinnytte 04.02. M/S Baltic Princess (Helsinki) keikalla, niin yleisön joukossa on 3- vuotias Iiris tyttönen joka on ystäväni ja teidän suuri faninne. Biisinne Pelastaja on hänen lempikappaleensa, niin voisitteko siinä biisin alussa sanoa tälle pienelle fanille jotain ikimuistoista, joka tekisi hänet onnelliseksi? :)

  T:Reeta 11v

  • Aki | No voihan. Tämä Kysy-palsta on hiljaisuutensa takia vähän huono tämmösten yhteydenottojen kannalta, joten nyt ei auta kuin pahoitella. Toivottavasti Iiris ei jäänyt humalaisten jalkoihin. Laivalla on meininki aina vähän semmosta.

 23. miramira

  kuinka vanhana te tutustuitte toisiinne?

  • Aki | Markku ja AH ovat tunteneet toisensa tietääkseni ala-asteelta lähtien, minä tutustuin Markkuun kun oltiin jottain 15-16v, Jatun olen tiennyt jostain lukioajoista lähtien mutta tutustunut paremmin tuossa vuosituhannen vaihteen tienoilla. Siinä nyt muutamia faktoja tai faktantapaisia.

 24. Raija

  Hei aivan mahtavaa musiikkia teette.Olin kesällä Kaisaniemen puistoalueella bilettämässä.Vanhakin jaksoi,mut kotimatkalla huomasin,et olen vanha tai join liikaa olutta.Mutta tsemppiä!! Ja johan teilla meneekin hyvin.
  Kyllä teidän kokoelmalevy pitäis jo myydä enemmän!!!Hyviä sanoituksia ja bändi myös hyvä!
  Hyvää alkanutta vuotta!!!

 25. Jojensuun tyttöi alunperin miekin

  Siis nyt on pakko antaa palautetta sanoituksista. Hiljaa niin kuin kuolleet ja puhu äänellä jonka kuulen -biiseissä on erittäin puhuttelevat ja hienot lyriikat. Suoraan kuin omasta elämästä kertoisi, enkä arvannut että joku näkisi sielun sopukoihin. Kiitos <3 Täytyy vissiin tulla keikallekin kuuntelemaan, viimeks taisin nähä teiät kokkolan rock festareilla sekä tietenkin ilosaaressa on tullut nähtyä..

  • Aki | Hyvät keikat olet nähnyt. Tulehan taas! (Paitsi Kokkolassa tais sataa vettä ja olla helevetin kylmä viimeks. Ehkä se ei sitten niin timanttinen show ollutkaan. Kai.)

 26. Romu

  Hey. Tulipahan mieleen kysäistä siulta Aki, että kirjoitteletko sanoituksia käsin vai koneella vai molemmilla? Oletko koskaan harkinnut laittavasi sanaa ”sie” tai ”mie” mihinkään biisiin?
  No. Kirjoititpa miten tahansa, mistä tahansa, niin äärettömän kaunista on jälki. Ihanaa uutta vuotta siulle ja koko Orkestralle!

  • Aki | Koneella lähes aina. Ideat nakuttelen kännykkään jos ei läppäri ole lähettyvillä. Paperinpaloilla on ikävä taipumus kadota. Kiitos vain ja mahtavaa vuotta sinullekin.

 27. Musician

  I’d prefer English, but I’ll try to write this one in Finnish (the good ol’ native language), as clear as possible, so here it goes:
  Hei, olen siis muusikko, soittaja, laulaja/säveltäjä ja jotain maan ja taivaan väliltä. Kysymykseni koskeekin lupa-asioita, joista en tätä asiaa koskien mitään tiedä. Ja koska sähköpostiosoitetta en mistään löytänyt johon voisin yhteyttä ottaa niin pistänpä sen sitten täältä.

  Haluaisin tehdä käännösversion kappaleesta ”puhu äänellä jonka kuulen”, mutta en tiedä onko se sallittu ja missä rajoissa.. Minkäänlaisia tuloja kyseisestä toimenpiteestä en halua, mutta julkista soittoa kyseinen kappale voisi tulla (ja luultavasti tulisikin) tulevaisuudessa saamaan, ulkomaisella radiokanavalla (joissa jo muutama oma kappaleeni soittoa on saanut) ja varmasti livenäkin, jossain tilaisuuksissa.

  Joten kenellä mahtaa kyseisestä kappaleesta olla copyright ja keneltä lupa täytyisi saada (jos sen ylipäätään voi saada?), jos tämän asian haluaisin toteuttaa? Haluaisin että kaikki menisi vain lakipykälien mukaan, jotta myöhemmin ei mitään sanomista asiasta tulisi. Ja koska lait ovat ”erilaiset” Suomessa, asia on pakko jollain keinolla varmistaa.

  Kiitän ja kuittaan tältä erää!
  (KIITOS hyvästä suomalaisesta musiikista!)

 28. mafioso77

  terve taas :) voitte ystävällisest kertoa biisin meidän vene soinnut kitaralle?kaverin kans ollaa yritetty ettii ja koittaa mut ei saada aikaseks :D tai ne soinnut mitkä vedätte virgin oilis 11.11.11 mut kummat vaan käy :)

  • Aki | No voihan pökö kun en mie nyt niitä yhtäkkiä tässä sängyssä maaten muista. Koettakaa ite ettii vaan, ei ne vaikeet oo. Am:sta se lähtee, kunhan vaan muistatte virittää kitaranne puolisävelaskeleen normaalia alemmas kuin laki määrää. Ei kannata lähtee Abm:sta raapimaan, menee hermo vaan.

 29. -maarit-

  Rauhallista Joulua ja suuri kiitos kuluneesta vuodesta ja musiikista, jonka avulla tästäkin vuodesta on selvitty hengissä. Kaikkea hyvää tulevalle vuodelle!

 30. Elli

  Kaunis kiitos koko köörille kuluneista kahdestatoista kuukaudesta! Kädet kohosivat kauniisti kohti kattoa kun kuuntelijat kokoontuivat keikoille. Kissat kävivät kuumana & kiljuivat kurkkunsa kipeiksi kun komeat karjut keekoilivat korokkeella :) (Kärsivällisyys koetuksella känniääliöiden koheltaessa.) Kappaleet kuulostivat kutkuttavilta & kirvoittivat komeat kättentaputukset. Kitaristin kiljuntakin kuului komeasti. Keikkojen kliimaksi koitti kun ”Keke” kilahti käyntiin. Kokoelmakiekkonne kolahti kovaa – kiistattomasti komeimpia koskaan! Kiihkoa kasvatettiinkin kuukausikaupalla. Kuuntelen kyllästymättä. Keikkailen kanssanne kunnes kuolema korjaa.

  Kodikkaita kinkunpaistohetkiä & kuplivan kimaltelevaa kuunvaihdetta!

 31. Gbggg

  Hei. Ostin rottweilerin. Nyt mulla on seefferi ja rotikka. Kukaan ei enää kohta uskalla tulla kylään. :( Ku tuo vauva kasvaa. Nyt se on semmonen säälittävä pieni musta possu jonka nahka on 10 kokoa liian iso. Juoksee kompastellen ja liukastellen neonpinkin pallonsa perässä ja saattaa kesken leikin nukahtaa niille sijoilleen. Kuorsaus vaan käy pikkusesta ruttukuonosta. Ja sitten leikki jatkuu. Ja se syö neljä kertaa päivässä, kovasti rouskuttelee pikkuisilla naskalimaitohampaillaan. Ja sitten kuuluu röyh. Ja sitten se pissii lattialle. Mutta kaikkein suloisinta on kun se käpertyy isosiskonsa kainaloon kerälle nukkumaan, isosisko-seefferin vahtiessa pienen unta tarkkaavaisena. ♥ Oli pakko tulla kertomaan SIKSI koska annoin sen nimeks DeFrost. 8) Hyvää joulua näin etukäteen kun en kuitenkaan vaivaudu enää erikseen sitä tulla sanomaan. Hei.

 32. Sannamari

  Ei ole kysyttävää, mutta hienoa musiikkia. Vaikka Helsingissä syntynyt ja asunut niin kukaan ei tiedä Itä-Suomi gameja ellei suku ole sieltä… Itä-Suomessa todella tuulee ja sitä ei voi ymmärtää ilan sukujuuria..

  • Aki | Kiitos vain. Vaan eiköhän koko Suomessa tuule vastaan, vaikka juuret ei ihan läheltä itään veisikään? On siellä toki joku oma meininki siinä… mökötyksessä. Ehkä.

 33. S / Oulu

  Mukavaa Joulua Happoradion pojille !! Tällä kertaa itse ahkeroin joulun töissä, mutta jospa sitä juoulufiilistä hieman riittää sinnekin. Toivotaan, että lumi pysyy maassa. Saadaan vähän valoa pimeyteen..

  • Aki | Leppoisa joulu oli miulla. Vähän se lumettomuus jotenkin kismitti vaikka olevinani olen aina ollut sitä mieltä ettei sillä ole väliä. Sen kerran kun mie sit annan sen joulumielen tulla oikein kunnolla, ni ei tuu lunta!

 34. tellu :)

  Hei Typsy ja erittäin hyvää joulua :)

 35. Karkki

  Heipparalllaaa!!!

  Olette Paras ja Ihanin bändi Koko Maailmassa!!! :-DDD Olen 11w tyttö ja olin mukana elokuussa Rajamäen keikalla, oli IHAN MAHTAVAAA!!!! <3<3<3 :-) Mä en kuunnellu kovin paljoo Happoradioo ennen sitä Rajamäen keikkaa, mut keikalla musta tuli täys Happoradio-Fani!! :-))) Happoradio on AIVAN BEST!!! Terkkuja Akille, AH:lle, Jatulle ja Markulle <3<3<3 Sekä Hyvää Joulua koko bändille!!! <3<3<3

 36. Eläkeläinen 66

  Moi Aki..!!! Monelta se teidän keikka 27.01.2012 Jyväskylän Lutakossa alkaa kun en löydä aikataulua mistää ja lipun ostin just netistä keikalle ku ootte taas iha lähellä nii nyty on pakko tulla. Revontulen keikka jäi väliin risteilyn takia ja se harmittaa vähä mut tää keikka ei jää väliin!!!

  • Aki | Tämmöset asiat tietää yleensä parhaiten se järjestävä taho, meille asia valkenee yleensä vasta illan pimetessä.

 37. Dgdgdgdgdg

  Viimeinen yövuoro menossa ja sit on työharjottelu pulkassa. :) vähän meinaa unosettaa.. Eilisaamunakin kun menin kaupan kautta kotiin niin unohdin ostokseni kassalle! Pokkana maksoin ja kiitin ja lähdin painelee! XD onneks semmoinen kiva pikkupoika tuli tädittelee et unohdin jotakin. Hitto et hävetti. Yökköily ei oo mua varten. Ihmeen helppoo valvominen on alkoholin avulla, mutta tällä alalla tuskin kannattaa naukkailla… sitäpaitsi sattuneesta syystä alkoholia ei mieleni oikein tee… xD mä katoin et teil oli joskus helmikuussa mikkelis keikka, huolittako työ minut sinne? :( jos siihen mennessä saisin viinahampaani takaisin… miks teil on toi roskapostivarmenne tohon tullu? Mun yötäni hankaloittamaan?

  • Aki | Täti. Ok. Se on tullu siihen siks että miulla meinas mennä elämä pilalle niitä satoja roskapostiviestejä täältä siivoillessa. Siis satoja per kuukausi.

 38. Tuija

  Moi, mikä teidän biisi on ainakin NRJ:llä soinut, jossa lauletaan tyyliin: ” Baari meni varmaan yhdeltä kii…etkä koskaan pettäiosi mua…jnejne… Hyvä ja tarttuva biisi, mutta en ole löytänyt sitä mistään?! Kuullut sen siis ihan viime aikoina ks. mediasta :)
  Kiitti etukäteen vastauksestanne :)

  • Aki | Toivon mukaan tämä ongelma on jo ratkennut. Vastaan nyt kuitenkin että kyseessä on Hiljaa niin kuin kuolleet, joka löytyy tuolta meijän Jälkiä 2001-2011 -kokoelmalevyltämme!

 39. mursu

  Kiitos ihan kauheasti siitä omistuksesta, ootte te kyl vaa mahtava bändi :) keikka oli aivan loistava ja veditte just parhaat biisit, erityisesti Hiljaa niin kuin kuolleet oli aivan loistava veto :)

 40. Tinde

  Alkunauhastanne muistui muuten mieleen tämä: http://www.hs.fi/fingerpori/1135269261536

 41. Tinde

  Kiitos mahtavasta keikasta Porissa! Mahtavaa, että soititte Ruumiinavauspöytäkirjan ja Häävalssin mollissa. Muutenkin tykkäsin kovasti tämän illan biisilistasta. Uudetkin biisit toimi livenä. Ette kai aio odotuttaa meitä porilaisia taas koko vuotta ennen kuin tuutte uudestaan?

  • Aki | Poriin(kin) tullaan aina kun pyytävät, saa nähä koska seuraavan kerran. Mut siihen kulmille (eli Raumalle) tullaan toukokuussa ainakin! Hyvä että setti kelpas.

 42. minä

  Moi! Kiitokset upeasta kokoelma-levystänne. Hankin sen heti kun se vain ilmestyi ja olen ollut tyytyväinen. Olisi todella hienoa jos pääsisitte joskus ikärajattomalle keikalle Lappeenrantaan. Kävitte tuossa muutama viikko sitten täällä Ravintola Monreposissa, mutta valitettavasti keikalle oli ikäraja, joten en itse päässyt katsomaan. Minne pitäisi ottaa yhteyttä, jotta saataisiin teidät tänne ikärajattomalle keikalle esiintymään?

  • Aki | Mielelläänhän sitä tultais kun pyydettäis. Vaan meillä kun ei oo oikein tietoa, että mitkä tahot LPR:ssa päin moisia järkkäilisi. Kesällä ehkä joku häppeninki vois olla ikärajaton, pommita jotain sellasta?

 43. __Elina__

  Mietiskelin vaan sellasta että teettekö työ keikkoja sillä lailla että tulisitte kottiin soittamaan?? Paljonko siitä pitäs maksaa jos teette?

  • Aki | Ei tehdä paitsi äärimmäisissä poikkeustapauksissa. Yksi sellainen on nyt tuo Upciderin kampanja josta voi meidät voittaa olohuoneeseen sikail… soittamaan! (Ensimmäinen erä on näemmä jo sulkeutunut mut kyllä meillä niitä olkkarivetoja tulee muutama tässä pitkin kuluvaa vuotta.)

 44. oululainen

  Kiitos ihan mahtavasta Oulun keikasta tähdessä 10.12! Oot Aki niiiiiiiiiin ihana, aijaijaijaiii ;) <3. Rentouttavaa Joulun odotusta!

  • Aki | Eipä kestä ja ite oot! Mutta joulun odotus on aika harvoin rentouttavaa, itse joulu voi sentäs olla. Vai kirjoitetaanko se ’joulunodotus’? Näyttää oudolta. En tiedä.

 45. Marjaana,Pori

  Morjens! Aki anteeks siitä mitä kyselin foorumilla jokin aikaa sitten..se oli vaan sellanen tyhmä hetken päähänpistos. Kaikkee sitä mieleen tuleekin. :D Mut hei, to illan keikalla nähdään :) jos ny siihen mennessä on saatu kurkkukipu ja flunssa selätettyä. :) Vois yrittää pari sanaakin siinä vaihdella teikäläisen kans mahdollisuuksien mukaan, mutta katellaan. :)

  • Aki | Eipäs oo enää aavistustakaan mitä kyselit, eli ei taida olla tarvis pyydellä anteeksikaan. :)

 46. Hiili

  Onko mahdollista saada Aki Tykin nimikirjoitus? siskoni on järjettömän kova Aki fani ja tulisi onnelliseksi jos voisin antaa hänelle joululahjaksi Akin nimmarin :)

  • Aki | Valitettavasti meillä ei riitä rahkeet alkaa lähettelemään postitse allekirjotuksiamme mihinkään. Eli tuu joskus keikan yhteydessä nykäsemään hihasta joko meitä tai sitten miksaaja Kuljua niin hän toimittaa paperit etiäpäin. Jouluhan se tosin jo meni, mut ainahan sieltä on uus tulossa! Ja on synttäriä ja nimpparia ja mitänäitänyton.

 47. Tiina

  Iso Kiitos vielä kerran Oulun keikasta. Tunnelma oli todella lämmin :) Kiitokset myös kahdesta encoresta, haitannut ei vakkei odottamani kappeleet tulleet soittoon, mutta muut kauniit kappaleet soivat joten ne kompensoivat hieman. ;) Odotin, että keikan jälkeen olisi ollut myyntitoriki pystyssä, vaan laatikot olivat visusti kiinni. Tilaan siis Rokkikaupasta haaveilevani levyn ja parit paidat:) Nimmarit ois kyllä hieno lisä tuohon viimeisimpään Jälkiä-levyyn, Oulun tienoilla ette keikkailekkaan ihan hetkeen, jotenka kiltisti jään odottamaan niin nimmareita, kuin teitäkin :) Kiitos Aki <3

  • Aki | Missähän se myyjä sitten on huidellu? Höh. No toivottavasti posti kulki. Ja kohtahan sitä taas Ouluun tullaan, vieläpä Nelivitoseen jee!

 48. piukku

  Kiitos Oulun keikasta ! oli mahtavaa <3 hyvin aki tähtäsit pyyhkeen suoraa päi näköä! :) kiitos siitäki! paras vkl ehottomasti tänä vuonna! :)

  • Aki | Oho sori. Koskakohan muuten noi keikkapaikat alkaa lähetellä laskuja niistä pyyhkeistä? Jännityksellä odotan. Yhtään ei oo vielä tullu.

 49. Jane

  Heippa ja kiitokset eilisestä Oulun keikasta. Aki, sun ääni on aivan ihana <3 Mä jo ennen keikkaa päätin esittää sulle kysymyksen, mutta siinä nimmaria odotellessa sitte unohdin sen kokonaan kun olin niin onnellinen kun onnistuin saamaan kaikilta nimmarit levynkanteen. Eli tässä tulis se kysymys: Onko sulla Aki nänniläväriä? :)

 50. Fani

  Morjens! Ehtisittekö soittaa tänään Oulun Tähden keikalla myös Ruumiinavauspöytäkirjan? Kiitos kuitenkin näin etukäteen.Nähdään illalla!

Tulevat keikat

2017

27.10. Yksityistilaisuus
28.10. Yksityistilaisuus
03.11. TURKU, m/s Viking Grace
10.11. TAMPERE, Nenäpäivä
11.11. LAUKAA, Peurunka Areena
24.11. TAMPERE, Olympia ***
25.11. LEVI, Hullu Poro Areena
01.12. LAPPEENRANTA, Old Cock
02.12. HÄMEENLINNA, Aulanko Areena
08.12. VANTAA, Tulisuudelma
09.12. TURKU, Venus Nightclub
15.12. LAHTI, Finlandia–klubi
16.12. Yksityistilaisuus

 

***Viimeisimmät muutokset!