Kysy

MUTTA MUISTATHAN ETTÄ…

EMME TIEDÄ koska saavumme paikkakunnallesi konsertoimaan, ellei KEIKAT-sivummekaan sitä tiedä. Toiveita kannattaa esittää paikkakuntasi keikkajärjestäjille.

EMME TIEDÄ keikkojen alkamisajankohtia, ikärajoja, lippujen hintoja, mahdollisia ennakkomyyntipaikkoja yms. käytännön asioita. Näissä kysymyksissä Sinun kannattaa kääntyä järjestävän tahon (=keikkapaikka) puoleen.

KESKUSTELUFOORUMI on hyvä kanava mm. edellämainittujen infojen jakamiseen, joten liity ihmeessä siihen ja jaa tietosi!

Kommentoi

1   |   2   |   3   |   4   |   5   |   6   |   7   |   8   |   9      »      [269]
 1. jomppe

  Höhhöhhöö,kylläpä oli Tykärin nimettömän rinkulasta revitty isosti uutista monessa foorumissa/mediassa. Annoitko ite oikein aihetta muutenkin kuin vaan pitämällä sormusta sormessa? Hyvä kuiteskii et musa kulkee sen verran hyvin ettei tarvi vielä vaatehuonetta esitellä. Ja onnea kihlaukseksen johdosta!!!!

  • Aki | Vain kommentoimalla että ”sormus siinä on, turha kai sitä on kieltää, mutten puhu asiasta enempää”.

 2. Satu

  Onnea Aki! Mä oon niin onnellinen sun puolesta :) Usein ihmetelly,et miten tuollanen mies kulkee vapaalla jalalla :D
  Ja ainaki pari teidän kesän keikkaa oon onnistunu bongaa,mut vaan Vauhtiajoihin pääsen, no onneks ees sinne.
  P.S. Vauhtiajois olin muuten teidän ekalla keikalla…
  Hyvää kevättä!

 3. Juinttu

  Moikka! Hih, pitää vielä tänne kiitellä Lahden keikasta – rakkaus oli kuin käsinkosketeltavissa. Oli ensimmäinen kerta kun tuli keikalla itkettyäkin (ja samalla hypittyä, kiljuttua, taputettua, valokuvattua, eturivissä on tunnelmaa). Biisilista oli hienointa, varsinkin 1:30 oli aivan huippu veto, ihan jo senkin takia, että sen niin kovasti toivoin kuulevani. Ekaa kertaa kävin teiän keikalla, eikä kyllä jää viimeiseksi, kunhan nyt noita keikkoja jossain kohtaa tulisi lisää. :) Toivon, että ”Sen tietää, että kun me jäämme tauolle, niin siitä menee se kaksi viikkoa, niin alamme puhua, että pitäisikö tehdä joku rundi jossain. En mä usko, että me ollaan kovin kauaa, eiköhän me aleta pikku hiljaa aleta tekemään uutta levyä. ” -lausahdus pitäisi paikkansa – vaikka toki voin olettaa, että haluatte lomaa pitää. :—D

  Mutta mahdollisesti Riihimäellä kesäkuun lopussa nähdään (tai siis minä näen teidät…)! Siellä tuskin on mahdollista koittaa nimikirjoituksia hankkia – vai? :)

  ps. italialaispipo on HIENO!

  • Aki | No kiitosta. Vähän jäi itelle hutera olo keikasta, jotenkin jännitti keikkatauon jälkeen kovasti. Vaan kai se ihan hyvin sitten meni onneksi. Kiitokset siitä kuuluu varmaan yleisölle, eli Sinulle!

 4. YksTyyppiVaa

  Nyt täytyy myöntää että muuten en ole katsonut Idolsia mutta katsoin sen jakson jossa Aki oli tuomarina .

 5. Martsu

  Aki Tykki, Idols, Sormus, vasen nimetön?!?!? Mitä tää on? ONNNEAAAA!!!!! =)

 6. ATA

  Sinä sai juuri uuden merkityksen. :) Siis se biisi.
  Aki. En tiiä luitko sinä minun tunnekuohuni tässä viimepäivinä, mutta niihin liittyen kuitenkin. Kuuntelin taas tuhannetta kertaa Sinää.
  Mulle tuli mieleen mun koirat. Oikeastaan kaikki ne eläimet mitkä on mun elämässä ollu. Ja lähteny. Sitten siinä kun sitä kuuntelin, niin se (Sinä) ei enää ollutkaan semmonen rakkauslaulu kahen ihmisen välillä, vaan jotenkin mulle tuli mieleen viimeaikojen tapahtumia. Esim. mun päätös, ettei mun koirien tarvitse kärsiä asioista joista ne ei mitään ymmärrä ja joihin ne oli täysin viattomia. Niin jotenkin vaan ne Sinän kertsin lyriikat sopikin niin hyvin.
  Sitä moni pitää ihmeellisenä että jotain eläintä voi ”muka-rakastaa” niin valtavasti. Mutta koiran eutanasia-toimenpiteessä loppuun asti mukanaolleena, ja myöskin ihmisten kuolemia kokeneena voin sanoa että kyllä se tuska on molemmissa samanlaista. Elämä kun ”katoaa” käsivarsilta ja vaihtuu elottomaan ruumiiseen, niin kyllä se herättää aika paljon tunteita. Oli kyseessä ihminen tai eläin. Kuka meistä voi sanoa sillä hetkellä kumman elämä on arvokkaampi?
  Kai se kuolema on sellanen majesteetti, et jos sitä ei elävä olento kavahda lainkaan ni täytyy olla päässä vikaa. Kai. Mut jotenkin ite nään sen asian silleen, et kyl se elävä on se joka kärsii, ei se kuollut. En vaan usko siihen että kun kuolee, ni sit vaan ”katoaa”. Ei niin vaan voi tapahtua. Sen pitää olla joku ihmisen käsityskyvyn ylittävä juttu, mut joku selitys silekin pitää olla, et mihin se ”sielu” lähtee siitä kehosta. Kun ”sielu” ei ole aineellinen asia ollenkaan (kuten esim. keho), niin sillon kun se aineellinen keho kuolee, ja maatuu jne. niin sille ”sielulle” pitää tapahtua jotain muuta. Miten sellanen asia voi kadota, jota ei oikeastaan edes ole sillai ollutkaan? Tai sillai jännästi, en oikein osaa selittää. Mut kuitenkin uskon, ettei se kuolema niin kauheaa voi olla kun eläminen.
  Ja sit vaan jotenkin Sinä saikin mun päässä sen uuden merkityksensä siinä, kun se oma koira makaa sun sylissä (sen verran kun se syliin ikinä mahtukaan) ja sä pitelet sitä ja sit se kuolee siihen niin se tunne mikä itelleen siitä jäi. Tai silleen.
  Mut kyllä oon tavannu sellasen ihmisenkin, jota aina ajattelin kun sen biisin kuulin. Elettiin reilut 2 vuotta avoliitossa ja oltiin kihloissakin. Mut sit loppupeleissä olinkin ite kuvitellu sen koko jutun. Niin ei se juttu varmaan ollu koskaan sen arvonen että Sinä ois sille kuvaava biisi. Tai kyl se varmaan joskus oli. Mut sit oli niitä katkeria ihmisiä jotka teki kaikkensa et se juttu menis mönkään, ja kuule sillon eron päivänä ko. ihmiset soitti mun ”miehelleni” ja onnitteli sitä oikeasta ratkaisusta hankkiutua eroon mun kaltaisesta ”mielipuolesta”. Minä tein suunnilleen kuolemaa samaan aikaan sen eron takia.
  Ei, en ole katkera. Säälin vain ihmisiä joiden näkemys rakkaudesta ja totuudesta on sellainen. Ja säälin myös ihmistä joka ei tunnista rakkautta vaikka se hyppisi nenän eessä ”ilkosillaan ja tonttulakki päässä”.
  Anteeksi toki avautuminen. Viikonloput (varsinkaan tällaiset pitkät viikonloput!) eivät ole hyvästä.

  Pointtini oli siis se, että ♥ Sinä ♥ on tästä päivästä lähtien maailman kaunein biisi. Ainakin mun elämässä. :)

  • Aki | Eikö se niin mene että ’rakkaus’ ja ’kuolema’ on ne ikiaiheet suuruutensa takia. Keskustelin Sinä-kappaleen tekstistä ennen levyttämistä Jarkko Martikaisen kanssa ja hän aisti siinä jotain kuoleman läheisyyttä. Hän visioi tekstin kertovan teloitusta tyrmässä odottavasta perheestä. Ei tämä nyt ole mikään vastaus, mutta ei tuo sinun kirjoituksesikaan ole mikään kysymys. Niin! Leppoisampaa tulevaisuutta.

 7. Rölliriina

  Miksi, oi miksi te olette osallisena kisassa, missä voi voittaa teidät kotiin, mutta siihen osallistumiseen vaaditaan kirjautuminen facebookkiin…. On vielä immeisiä, jotke ei todellakaan halua kirjautua mihinkään naamakirjoihin, mutta sekoaisi onnesta, jos voittaisi teidät kotiinsa musisoimaan..

  • Aki | Sori mut ei oo omis käsis kun Upcider hoitaa koko homman. :/ Pistä niille palautetta, onhan tuo vähän pöljää.

 8. AnulkaTheAngel eli ilmiselvästi ATA miksen oo aiemmin tajunnu

  ”Rakkaus on yli tundran kiitävä moottorikelkka, joka yhtäkkiä lentää nurin ja litistää sinut alleen. Yöllä saapuvat ahmat.” -Matt Groening
  Täh. Siis. Ahmat tulevat. Onks niillä jotain yhteistä? Ihan vaan kun yritin karata ahmoja googlettelemalla ja sitten löysinkin ton ja sitten koin ”heureka!” -ilmiön ja nyt oon sit taas et no daa. Ei mulla muuta. :) Hei.
  ps toi teidän roskapostivarmenne on perseestä. emmää nää tommosia vinoja ja käyriä kirjaimia, oisitte käyneet koulut ku kerta tollasta tekstiä pääsee pihalle.
  pps hei hei

  • Aki | Juu tuosta aforismista mie noi ahmat omaan käyttöön valjastin. Luin tuon vuosia sitten jostain ja se jäi kummittelemaan takaraivoon, ”yöllä saapuvat ahmat” oli jotenkin niin hyytävä lause että se oli pakko saada käytettyä johonkin. Sitten yksi asia johti toiseen ja siitä tuli koko rallille nimikin.

 9. heinäkuu

  Olettehan tulossa rokkiin? Ilosaarirockin nettisivuilla ei kerrota,, ja oon jo monta viikkoa oottanu että teidän nimi sinne ilmestyisi..:(..:)

  • Aki | Ei soiteta siellä tänä vuonna mutta eiköhän meistä osa tuu juhlimaan ainakin! Mutta tulet Osuuskaupparockiin sentäs sitten kesäkuussa!

 10. random

  On ihan pakko tulla tänne ja kirjottaa. Kiitos tästä ihanasta Kysy-palstasta. Monella bändillä ei tälläistä ole ja minusta on hienoa, näin fanina, että teihin voi pitää yhteyttä niin, että te myös vastaatte. :) Lempibändilläni ei ole tälläistä ja se harmittaa todella paljon. Ihan hyvä vaan kuitenkin näin päin, että teillä on tämä eikä heillä (en sano lempibändini nimeä). Olette ihan rehellisesti sanottuna paljon hauskempia (ainakin sinä, Aki, ja sitten AH). :D Tätä Kysy-palstaa on hauska lukea, kun täällä on välillä niin huvittavia kysymyksiä, ja vastauksia, varsinkin silloin, kun olet lukenut jotain väärin. :D Teidän haastattelujanne on myös ilo katsella. Aina jotain mielenkiintoista! :) Esimerkiksi sun pipo… =D Kiitos myös niistä kauneista lauluista. Laulat ne sillä tavalla, että oikeasti tarkoitat niitä ja jo pelkästään se koskettaa syvästi. Vanhempanikin pitävät Happoradiosta ja sen hienoa, vaikka he eivät pidä lempibändistäni. Olen nähnyt teidät vain kerran keikalla ja odotan innollani näkeväni teidät uudelleen, kunhan joskus tulee sellain sopiva aika.
  Ps. Sori aikasi tuhlaamisesta.

  • Aki | Harmittaa oikein kun tänne tulee vastailtua niin harvoin. Vaan en suostu lopettamaan tätä perinnettä kun olemme pitäneet jonkinlaista vieraskirjaa ihan uramme aamuhämäristä lähtien. Kiva että sie ees käyt lukemassa!

 11. YksTyyppiVaa

  Minkä ikäsii luulette fanejenne olevan suunnillee?

 12. Trezzi

  Hei! I’m American and Happoradio is definitely one of my favorite bands. I was curious, have you guys ever performed in the United States? If not, have you ever considered it? I’m going to Finland this summer but I can’t imagine how great it’d be if you guys performed in the States :D

  • Aki | Unfortunately no. It might be just a bit counterproductive to go touring US with Finnish songs. :)

 13. Satu

  Hei!
  Tässä tulis vähän biisitoivetta :)
  Ollaan ton miekkosen kanssa tulossa täältä keski-suomesta teidän keikalle Alavudelle 6.4 (ekaa kertaa yhdessä ulkona tytön syntymän jälkeen)
  Ja meillä ois sellan toive että soittaisitte tällä kyseisellä keikalla ihmisenpyörän, olisko mahdollista?
  Se on nimittäin meidän raviuraansa alottelevan hevosen, Piikarin kannatus/tsemppaus biisi ja ihan hemmetin hyvä kipale (hyviähän teidän kaikki biisit on) ;)
  Mutta ihmisenpyörän sanat käy erittäin hyvin tähän tarkoitukseen :D Ja toivottavasti tätä biisiä kuullaan vielä monet kerrat raviradoilla Piikarin tulevien 75-voittojen ja muiden voittojen jälkeen ;D
  Keikkaa odotellessa! -Satu ja Jorkki-

  • Aki | Huh onneksi olitte toivoneet tuota biisiä niin nyt voin sanoa että toteutimme toiveenne. :) Vihjaahan sit kun Piikari on hyvässä iskussa niin pistetään toto-laput vetämään!

 14. Tietämätön

  Onko sulla mitää vinkkei, miten harjotella rytmiaiheen toistoa ihan yksi? Ja tarkottaako sävelkulun toisto laulaen esim. laa la la laa ja yksittäisen sävelen toisto vaan esim. laa? Toivottavasti en vaikuta ihan umpipölhöltä, sillä vaikka pidän musiikista, en ole käynyt missään musiikkiteoria tunneille, yms. Netistä hain, mutta en oikein sisäistänyt lukemaani. :DD Happoradiosta sen verran, että upeeta musiikkia teette ja ihania ootte! :) Kuulutte mun TOP3-listaan. Hyvää tulevaa pääsiäistä ja kevättä! ;)

  • Aki | Jaa-ah. Sävelkulun/sävelen toistot kuulostais noin järkeviltä, mutta eivät oo kauheen tuttuja termejä miulle. Siitä on kohta 20v kun oon viimeks teoriatunnilla istunut. (Herranen aika!) Enkä nyt yhtäkkiä keksi miten rytmiaiheen toistoa voi harjotella yksin. Pyyä joku kaveriks tekemään tehtäviä ni eiköhän se siitä.

 15. aa

  Toivoisin niin hartaasti että soittaisitte Lumen alle kappaleen 5.4 lahdessa. ;__; En kirjoita tähän nyt mitään perusteluita koska olen jo niin shokissa että näen teidät livenä. Mutta silti.<3

 16. Satu

  Moi!
  Sellasta täs lähdin kyselee,et miks sanoit laivalla,et on viimenen keikka pitkään aikaan laivalla???
  Ootteko jotain taukoo suunnitellu? Ja ihmetyttää kunnei toi keikkalistakaan oo lisääntyny… Ei sillä,ettette olis taukoo ansainnu mut mietin vaan,ku olis kiva ollu kesällä päästä jollekki keikalle.
  Mukavaa kevättä ja Alavuden keikalle toivottavasti viä pääsen!

  • Aki | Juu meillä on tarkotus jäädä jonkinlaiselle breikille elokuussa. Eli kesä keikkaillaan vielä aktiivisesti ja sit ihmetellään ja pohditaan että mitä sitä oikein halutaan tehä.

 17. Suvi

  Miltä teistä tuntuu olla niin vihattu bändi? Teette ihan kohtuullista musaa ja pari teidän biisiä ovat jopa oikeasti hyviä. Silti olette vihattuja. Mistä tämä johtuu ja vituttaako se? En sitten halua mitään resispossevastausta että blaablaa yritämme parhaamme ja ikinä ei kaikki tykkää.

 18. Eläkeläinen 66

  hyvin se aika menee näinki: kahvi, teidän musiikki ja netti :)

 19. Minna

  Moi. Onko mahdollista ostaa enää mistään teidän kokoelmalevystä Jälkiä 2001-2011 sellaista painosta, missä olisi myös DVD mukana? Kiitos kaikista ihanista hetkistä teidän musiikin parissa. En voi sanoin kuvailla, kuinka suuri merkitys sillä on ollut mun elämään (: Tsemppiä!

  • Aki | Hitsiläinen, enpä osaa yhtään sanoa! Sitä tehtiin joku rajoitettu (mutta reiluhko) painos ja jaettiin kokonaisuudessaan kauppoihin. Ootko katellu jonkun Levykauppa Äxän tai CDON.comin verkkokaupoista löytyiskö niistä? Tsemppiä sinne hei kanssa!

 20. SC

  Pöö,
  Osaatte vetää upeita keikkoja ja saatte yleisön mahtavasti mukaan. Keikallanne on fiilis aina katossaan! Jouduimme kuitenkin keikan jälkeen pettymään, kun nimmaria oli tosi nihkeä saada. Meitä oli neljä henkilöä vastassa kyselemässä nimmaria, ja meille sanottiin artistin toimesta ”katsotaan myöhemmin tässä…” No me innokkaat neljä odottelimme tosiaan paikalla nimmareiden toivossa yli 40min. Kun fiilikset nimmareista alkoi hiipua ystävällinen portsari lupasi lippujemme ja lappujemme kanssa käydä katsomassa nimmareita. Vastaus oli melkoisen ikävä ”pojat on jo lähteneet, sori.”
  Miksi että pidä faneistanne hyvää huolta ja jaa nimmareita edes osalle innokkaimmista? Miksi luvataan mutta ei kuitenkaan tehdä? Miksi luotetaan siihen, että porukka on niin kännissä että ei taatusti muista tapahtuneesta? Ymmärrän että o n kiire keikan jälkeen nukkumaan, mutta fanit kuitenkin ovat niitä jotka teitäkin tulee kuuntelemaan. 15min fanien kanssa keikan jälkeen tekisi ihmeitä. Meiltä jäi keikasta mahtava fiilis, mutta itse artistista… hmm.

  • Aki | Pahoittelut tästä. Kyllä me aika usein nimmareita jaamme mutta aina ei vaan pysty, joskus on mentävä. Mistähän keikasta oli kyse?

 21. Sari ja Sunna

  Iltaa meidänkin puolesta!
  Odotettiin niiiiin Balticin keikkaa 3.2 mutta puolisoni ja lasteni isä kuoli äkillisesti 44-vuotiaana 26 vuoden yhdessäolon jälkeen viikkoa aiemmin, niin jäi tunne syistä keikka kokematta. Matka varattiin jo lokakuussa, mutta tätähän elämä on, ikinä ei tiedä mitä tapahtuu.
  Nyt elämme toiveissa, että pääsemme Lahteen huhtikuun alussa, tämä olisi vähän äidin synttärilahja tyttärelle.
  Musiikki on aina ollut tärkeätä elämässä, mutta huomasin että vasta parin viikon jälkeen kuolemasta alkaa jälleen radio hiljalleen soimaan taustalla ja elämä jatkumaan arjen askarein ilman sitä yhtä perheenjäsentä.
  Viesti ei ehkä tälle palstalle kuulu, mutta yhtenä lohtuna on ollut Happiksen biisit joita on onneksi soinut myös radiosta.
  Hiljaa niinkuin kuolleet ei myöskään itketä enää, joten parempaa kohti ollaan menossa :)
  Aurinoista kevättä kaikille ja nauttikaa jokaisesta päivästä.

  • Aki | Syvät osanotot meiltä kaikilta. Jaksamista ja hiljalleen kirkastuvaa tulevaisuutta koko perheelle.

 22. puppe

  Hurraa hurraa! Viimiset viis vuotta oon yrittäny päästä keikal tänne Varsinais Suomen alueel, mut perskele ku oon yöt töis, nii ei oo tuuri käyny. Pari vuotta sit luulin pääseväni Kooman keikal ku se oli keskiviikkona, mut missäs sitä muual sit olinkaa ku töissä, katkerana, mutta tänää hurraa, täänään on hankkinu sijaisen ja illal old Texasii!! :D

  • Aki | Jeejee! Luulis että joskus ois Kooman keikkakin osunu vapaapäivän (-yön?) kohalle kun siellä kahesti vuodessa käydään. :)

 23. Anonyymi

  Ihan loistava tuo 01:30 elossa biisi!! Kolahti ja lujaa. Miten te sellaisen keksitte tehdä? Itsellä löytyy omakohtainen kokemus aiheesta myös, meinasinkin vitsillä (puolitosissani) heittää, että jos teette joskus videon siitä, niin täältä löytyy vapaaehtoinen arpinen malli videoon :D

  • Aki | Joskus pohdiskelin viiltelyilmiötä ja jotenkin halusin ymmärtää sitä. Totesin että aiheesta täytyy kirjoittaa laulu! Se onnistui mielestäni aika hyvin.

 24. noora espoo

  heipsan, ja kiitti kivast keikasta pressassa……onko mahollista kuullu täs kevään keikoilla biisii tomu??

  • Aki | Tomua soiteltiin Puolimieli-rundilla talvella 2010-11 mutta nyt ei olla jaksettu. Se ei jotenkin toimi livenä ikinä kauhean hyvin.

 25. Anonyymitär

  Kiitos paljon hienosta Tampereen YO-talon keikasta! Ekaa kertaa oltiin livenä katsomassa ja yllätyttiin positiivisesti, vaikka odotukset melko korkealla olivatkin… Onnittelut myös loppuunmyynnistä!

 26. Serafiina

  Hirrveen hirrveen hyvin veditte lauantaina ylihärmässä. MINÄ TIESIN että näin käy. Aki oli taas niin nättinä..niin nättinä.<3 Mii laik. Keväämmällä nähdään taas. Onko mahdollista jonain kaunnina päivänä kuulla keikallanne vielä unelmia ja toimistohommia?

  • Aki | Olitte ihan päissänne siellä kaikki! :) Leevi-cover on viime aikoina ollut lomalla, ei oo taidettu ku muutamilla laivakeikoilla sitä soitella. Ehkä joskus taas.

 27. DI_Nosaur

  Hey, do you have any plans for touring by Finland with orchestra, not even in one small city but more :) Cities like Helsinki, Tampere, etc…
  Btw, it was great show in Tampere!

 28. Hämäläinen+karjalainen=savolainen

  Niin, minun piti kysyä… siis todeta: taidatte syrjiä meitä Savolaisia?!

 29. Mun kysymykset ei oo näköjään tullu tänne :((

 30. Anne

  Näyttää siltä, että aina kun keikka on Hesassa jossain HOK:n ravintolassa, niin luvassa on tasan varmasti jotain, mistä vedän kookospähkinän kärsään ja saan jälleen syyn reklamoida. Ei ole kuin vajaa kuukausi siitä, kun reklamoin Domin meiningistä, ja taas on lisää luvassa tuon perjantaisen Pressan ja teidän keikan osalta.
  Olin käynyt moneenkin kertaan vilkuilemassa Pressan sivuja netistä, just muutamaa päivää ennen keikkaa viime viikolla, ja ymmärsin niin, että lippuja saa ainoastaan ovelta, mitä kyllä koko lailla kummastelin, koska Pressassa kuitenkin näkyy olevan aikas paljon keikkoja. Kun sitten saavun paikalle ja olen maksamassa lippuani, niin takanani tuleva naikkonen sanoo minulle, että ”maksa 2 niin päästään molemmat, on 2 yhen hinnalla tarjous tänään”. Olin aivan monttu auki, että mikä nyt on homman nimi kun en ole sellasesta kuullutkaan. Keikan alkua odotellessa oli ihan pakko tarkistaa puhelimen netin kautta, mitä Pressan sivuilla oikein lukee tosta ”2 yhen hinnalla”. Siis joo, olihan siellä joku halvatun ystäväviikko menossa, mutta-mutta: se EI koskenut viime perjantaita!! Tästä ei lippuja ovella myynyt tytteli sanonut mitään, eli ilmeisesti oli siitä ihan yhtä pihalla kuin minäkin. Se mistä ällistyin vielä enemmän, oli että nettisivulla yllättäen olikin maininta ennakkolipuista Lippupalvelulla. No voi pyhä äiti: todella järkevää alkaa myydä ennakkolippuja paria päivää ennen keikkaa!! Olisin voinut ehkäpä jopa hankkia lippuni ennakkoon, koska sattumoisin olen Tampereelta, ja noi missä ovella saa jonottaa, voi mennä säätämisen puolelle ja hermo huonoon kuntoon… Ajattelin jo sillä kohtaa, että HOK kuulee tästä vielä, mutta kun sä Aki sanoit keikan lopussa, että jotkut on päässeet alehintaan sisälle, niin sisälläni tuntui kyllä tosi pahalta, koska oikeasti se ei enää ollut reilua meininkiä siihen nähden, miten homman piti mennä, eikä todellakaan ainakaan ennakkolipun ostaneita kohtaan (mitä monet naamakirjassa kirjoittikin, ihan aiheesta!). En minä ainakaan ehdoin tahdoin olis halunnut tuottaa en Happoradiolle enkä ennakkolippulaisille pahaa mieltä, mutta itsekin sen tosta kyllä sain… Mä olen Aki todella pahoillani omalta osaltani… :’-(
  Tiedän, että bändi ei noista asioista päätä eikä vastaa, mutta kaihan te kuitenkin annoitte palautetta Pressaan tosta sählingistä? Mitä minuun tulee, niin kuten sanottu, kiukkuinen reklamaatio lähtee jälleen kerran, ja jollei tuo homma ala kohentua, alan oikeesti boikotoida jokaista HOK:lla olevaa raflaa, missä keikkoja on, arrghh! (*Pikku-Myy polkee jalkaa*)
  Yks toinen juttu: saanko kysyä, minkä ihmeen takia noista Mikkelin Kaupunginorkesterin kanssa tekemistänne keikoista ilmoitettiin parin päivän varoitusajalla?? Olisin nimittäin hyvin todennäkoisesti ainakin yrittänyt viimeiseen asti päästä jommankumman kattomaan, mutta ei täältä asti lähdetä ex-tempore muutenkaan, ja vielä kun oli tuo Pressan-reissu siinä suunniteltuna. Vihaan sellasta isoista asioista viime tipassa infoamista ja viime tipassa minkään suunnittelua. Hyvin suunniteltu on puoliksi matkustettu, vaikken lähtisi kuin Hesaa :-)
  Miten olisi jos jossain vaiheessa tekisitte Tampere Filharmonian kanssa Tampere-talossa tollasia konsertteja? Kun tollanen iso orkesteri soittaa, se on jotain ihan mielettömän upeaa, ja tuo noihin teidän jo muutenkin koskettaviin biiseihin vielä lisää ”kylmiä väreitä”. Olin muuten syksyllä -94 kun tänne muutin, Pakkahuoneella kuuntelemassa Neljän Ruusun ja Tampereen Kaupunginorkesterin yhteiskonserttia, ja kyllä sellaset on spesiaalijuttuja ja ikimuistoisia! Teillä muuten olis saanut noita orkesterivetoja olla paljon useampi kokoelmalla.
  Perjantaina humpataan taas yhdessä, ja nyt viimeinkin täällä kotikaupungissa! Jotenkin helpotus, ettei tarvi matkustaa noita pitkiä matkoja tällä kertaa, mutta yhtäkään niistä en silti vaihtais pois. Joulukuussa tuli räntää taivaan täydeltä kun kotoa läksin Turkuun, eli oli kirjaimellinen HC-sää, ja Jyväskylässä oli -19 yöllä… Ja silti sitä vaan mennään, rokataan ja nautitaan. Kaikkea tässä maailmassa ei voi mitata rahassa ja aika kultaa muistot, jos juna onkin joskus vaikka tunnin myöhässä ;-) Halataan kun tavataan!

  • Aki | Oho olipas siinä assiita. Ensinnäkin, toi Pressan sekoilu oli juu aika outoa. Ja kuten totesitkin, ei riippunut meistä mitenkään. Mikäli mie käsitin tilanteen oikein, niin se ”kaksi yhden hinnalla” oli lipsahtanut lehtimainokseen painovirheen takia. Järjestäjät ottivat sitten kuulemani mukaan sen linjan, että jos joku tajusi vaatia alennusta, hän sai vittuilujen kera kaksi lippua yhden hinnalla. Jos ei osannut kysyä niin maksoi sitten täyden hinnan. Tyhmää minusta, mutta eipä ollu meillä mitään tehtävissä. Järjestävällä taholla on oikeus myydä liput niin kuin myyvät, etenkin kun kyseessä oli ns. kiinteän liksan keikka, eikä lippuriskikeikka.

   Noista sinfoniakeikoista tiedottaminen taas… sen otan omaan piikkiini ainakin osittain. Koko noiden konserttien kuvio oli minulle jotenkin epäselvä ja siksi niistä infoileminen jotenkin lykkääntyi ja lykkääntyi. Ehkä mie myös jotenkin odottelin että joku muu taho oma-alotteisesti joko infois minua selkeästi tai sitten mainostaisi tapahtumia itse. Nyt meni harmillisesti näin. Olihan ne merkattu siis meijän keikkalistaan jo joskus syksyllä mutta eihän niitä sieltä kukaan bongaa. Onneksi niihin kuitenkin väkeä löytyi sen verran ettei hävettäny normaalia enempää.

 31. Mussukka

  Helou,
  piiitkästä aikaa tulin kurkkaamaan mitä kummia sulta kysellään ja täytyy myöntää että näitä on aina yhtä hauska lueskella :)
  Oikestaan lähdin kiittämään kerrassaan upeasta, happoradion täyteisestä vuodesta. Mennyt vuosi on pitänyt sisällään 16 ihanaa keikkaa, jonka kruunasi Mikkelin konsertti. Tulipa kerrankin lähdettyä keikalle selvistä päin, mikä teki siitä kaksinverroin antoisampaa! Teihin ei kyllästy koskaan!
  Olette kauniita <3

 32. Sari

  Olisiko mahdollista heittää vastaava keikka Kuopiossakin joku kerta kaupungin orkesterin kera, mitä mikkelissä ja Pieksämäellä teitte?

  • Aki | Oishan se kivaa. Vaivalloisia järjestettäviä vaan nuo niin ei ihan koko aikaa jaksa. (Paitsi että eihän myö niitä järjestetä, kunhan mennään paikalle.) Mut siis toivottavasti noita joskus taas tehdään.

 33. Anzu

  Hei,

  Miksi ette tule lähelläkkään Kuopiota…. täällä kaivataan Teitä vaikka nää heinähatut ei ymmärrä ootte aivan sairaan mahtavia….. Ehkä nää köyhät ei tajuu ei muuallakin on elää kuin Kuopion rajojen ulkopuolella…. voi… tulkaa ja pelastakaa meidän tänne pakosta joutuneet….Tuokaa elämä mukana ja toivo siitä että täältä voi päästä vielä pois…..

  • Aki | Mie en tajua miksei kuopiolaiset enää oikein meitä sinne halua, keikkajärjestäjät siis. :( Mielellään siellä käytäs. Toivottavasti joskus taas.

 34. minävain

  Aki, teenkö YouTubeen videon jossa mie laulan Puhu Äänellä Jonka Kuulen – biisin ?

  joensuu rules.

 35. camilla

  Äsh, emmie osaa tätä lopettaa! :D Sellaista, että saako noita teitin keikkakeekoiluita latailla esmes YouTubeen (tosin piilotetuksi videoksi, mutta kuitenkin niin, että linkin kanssa pääsee katsomaan)? Mikkelissä kun kuvailin muutaman kipaleen kokonaisuudessaan ja olisi kiva muistikortilta purkaa pois jotenkin järkevästi. Heittelen varmaan teidän Faceseinällenne ainakin ’Itä-Suomessa Tuulee’ -käsitärinäversion, kun Aki niin upeasti seikkaili lavan ulkopuolella! En edes tajunnut, miten läheltä sitä mentiin kun kameran ruutua hyvän kuvailun toivossa tihrustin niin tarkasti. Hui.

  Ja vaikka olenkin kamalan tylsä ihminen taasen niin kehuskelen tätäkin kautta, että aivan upealta kuulostitte kera kaupunginorkesterin! Mahtavaa oli iskänkin mielestä, ja pisteet häneltä teitille myöskin. Minulla tosiaan tuli itku jo kun näin sen maagisen biisilistapaperin, ja en osaa kuvaillakaan, millainen tunne velloi kun orkesteri alkoi soittaa Ruumiksen alkusoittoa. Hui uudelleen. Ihan kyyneliä vuodatin (kuten osasin arvata) ’Uhrille’ -vedon aikana. Miten ehtikin kun on sellainen lyhykäinen. Hyvä niin, en tainnut muistaa hengittää kunnolla.

  Mikä ihmeen allekirjoitustapahtuma? Heittelin salissa kännyköitä ja linssinsuojuksia pitkin poikin sen takia…. Mutta ainakaan vielä ei ole mitään tussimyrkytysoireita, tosin salaa toivon, että jotain tapahtuisi ja sitten sie voisit tulla kattomaan sairaalaan ja pyytelemään anteeksi auheuttamaasi myrkytystä! Äww en minä pahoillani olisi, en suinkaan. En mene koskaan suihkuun ettei tuo lähde! Tai ainakaan uskalla kättä laittaa veteen.. ehkä vuoraan sen muovipussilla. (http://riemunkiljahduksia.kuvat.fi/kuvat/Happoradio/15.02.+Mikkeli/IMG_5274.JPG/full jonka myötä terveisiä myös AH:lle, jonka nimikirjaimet koristavat Nominationiani. Tosin sana on kesken. Ahma siitä tulee kun saan rahaa kokoon. Mutta AH voi olla hetken aikaa otettu tästä kauniista eleestä, eiksje?)

  Kirjoitin lyhyen viestin! Jehee. Aki varmaan jaksaa lukea sen hihihih. Mietin tässä, että joko minut osataan yhdistään todella peittelevän nimimerkin kanssa real-minääni. En tiedä. Yksi kysymys olisi pitänyt kysyä mutta lukkoon menneenä en osannut mitään tehdä. Ensi kerralla joskus sitten!

  ps. siitä kuvasta tuli ihan ok vaikka iskä ei ottanutkaan manuaalilla.

  • Aki | Ahtaasti lakia tulkiten noita keikkapätkiä ei kai saisi julkaista kun ovat tekijänoikeuksien alaista tavaraa. Vaan ei ne meitä haittaa, kunhan kukaan ei tee niillä rahaa. On noiltakin sinffiskeikoilta matskua paljon liikkeellä, ehkäpä sinunkin kuvaamiasi?

 36. valkopeura

  Toivoisin että Helsinkiin, Saloon taikka Turkuun tekisitte keikan jonne pääsisi alaikäiset. Mutta onhan se tietysti hyvin vaikeaa…kun on niin tiukkoja ikärajat :( mutta jollei toimi niin joudumpahan monia vuosia kuuntelemaan vain levyjä….

  • Aki | Koeta jonnekin festareille vaikka tulla! Oiskohan tuo Helsinki-päivän keikka alaikäisillekin sallittu? Luulisin. Se on 12.6. Kaisaniemen puistossa. Taitaa olla vähän vajaa keikka, mutta kuitenkin.

 37. Katti

  Heissan Aki,
  kiitän sydämen täyteisesti pienestä juttutuokiosta ja nimmarista!
  Olin niin tohkeissani siinä kun pääsin juttusille etten muistanut ollenkaan kehua. Siispä paljon kehuja, teille kaikille ja sinulle, olet ihastuttava!
  Terv. tyttö ja ärrä-kortti (mikkeli,vaakuna) :)
  ps. seuraavan kerran tullaan sitten keikalle !

 38. asdfghjklöä !

  Aki. Miltä se nyt tuntuu, kun meikän isoveli on sua pidempi ? (trollol, se on sitäpaitsi 14v.) Ja yrittäsit vastailla toho miun kommenttiin. Ja arvaa miltä se tuntuu, kun päässä on soinut koko helvetin piinallisen päivän HAPPORADION Liittymät Kiinni ? Ei oo elämä mitään ruusuilla moonwalkkaamista.

 39. ruska

  Aki, mikä on henkilökohtaisin biisi, jonka oot kirjoittanut? Onko noiden sanoituksien takana omat kokemukset vai ovatko yleensä ihan tuulesta temmattuja? Anyways, osuu ja uppoo. Käytkö sie muuten kuinka usein Joensuussa nykyään? Areenan tapahtuma oli muuten ensimmäinen (muttei varmastikaan viimeinen) Happoradion keikka, jolla oon käyny, kiitokset siitä! Suurin ja paras yllätys oli Lumen alle, luulin ettei sellaisia biisejä soitettais livenä. Mutta hienoa, että soitetaan. Vaikka enhän mie siitä paljoa muista muutaman lonkeron jälkeen…

  • Aki | Tosi vaikeaa sanoa mikä on henkilökohtaisin, kun niin monet ovat hyvinkin omakohtaisia. Sanotaan nyt vaikka Tomu ja Anna anteeksi. Kyl melkein kaikissa on jottain henkilökohtasta, jos ei muuten niin ainakin mielessäni sijoitan tapahtumat minulle tuttuihin paikkoihin.

 40. Feline

  Heippa, en löytänyt keskusteluforumilta enkä hc-googlettelulla Happoradion tabulatuureja/sointuja, onko sellaisia julkaistu missään? Olisi kiva soitella joitain biisejä itsekin, mutta sävelkorva ei ole ihan niin harjaantunut että osaisi itse päätellä sointukulkua (: Varsinkin hidastempoiset biisit kuten Meidän vene ja Sinä kiinnostaisivat.

  • Aki | Ei oo julkastu nuotteja eikä tabulatuurejakaan noista biiseistä eikä oikein muistakaan. Pitäis joskus varmaan.

 41. Hmmm

  mietiskelin pelastaja biisiä mikä oli kyllä mahtava mutta kiinnostaisi tietää onko sillä uskonnollista taustaa tai tarkoitusta

 42. Noorass

  Ja unohin sanooo et ku menin 7lk, nii aloin taas kuuntelee teiä musaa tosi paljo, ja oon taas teiä fani (:: kesäl se vaa vähä jäi… :o

 43. Noorass

  Moi! (:
  Mun on nyt iha pakko kirjottaa tänne.
  Oon tyttö, nyt 14-vuotias ja oon fanittanu teit 2lk-6lk. tein teistä 5lk esitelmän, ja kaikki vaa dissas mua, mut ei se mua lannistanu. JA TE KAIKKI OOTTE HYVÄN NÄKÖSII <3 Mä pääsin vasta viimeviikonloppuna teiä keikalle baltic prinsesille (lauantaina), ja oli sitte iha mahtava keikka! pääsin viel eturivii, ja napsin teist yli 150 kuvaa:D ja yllättävän hyvin ne onnistuki vaikka mun takana oli joku naine, joka oli vähä juonu ja se vaa roikku mussa:D ja Aki, mä tykkään sun kengistt ! (; sittekku lähitte lavalt, nii vaa Markku läppäs käteee:( no ei voi mitää, ja oisin nii halunnu teiä nimmarit ku en tuu näkee teittt piitkään aikaa :( mut en nähny teit enää missää, etteks te kulje tuol missää sillai yleisestI? janne kataja ainaki kulki siel iha normisti, ja pääsin sen kaa yhteiskuvaanki(;
  mut lähen täst hirsipuun saattelemana ulos.

  ps. haluun teiä nimmarit viel joskus ! ja yhteiskuvaki ois iha jeeespox<3

  • Aki | Ne on vähän nuo yökerhot (laivojenkin yökerhot) semmosia, että jos myö mennään keikan jälkeen sinne yleisön puolella niin siellä on vähän turhan monella asiaa. Ei haluttais vaikuttaa tylyiltä eikä ylimielisiltä hätistelemällä ihmisiä pois, niin sitten jäädään mieluummin murjottamaan bäkkärille. Vaan kyllä myö niitä nimmareita aika usein edelleen jaetaan, toivottavasti osut kohalle joskus siekin.

   Äläkä niistä dissaajista välitä! Ovat väärässä!

 44. randomi

  Nyt on kuulkaas saavuttu siihen pisteeseen että yritän epätoivoisesti harjoitella teidän mahtavia biisejänne pianolla.
  Onko kenties olemassa mitään sellaista kirjaa/sivustoa, missä olisi nuotteja kappaleistanne?

  • Aki | No kun ei oikein ole ku muutamia hajabiisejä joissain nuottikirjoissa. Haaveissa olis joskus semmonen julkaista, mutta kun nuottikirjan julkaiseminen on kallista puuhaa ja markkinat ei oo kauheet, ni saa nähä.

 45. pettynyttyttö22

  Olen ollut n. kolmella kymmenellä keikalla. Kertaakaan ei mitään nimmarijakoja, eikä minkäänlaista
  katsekontaktia Akilta vaikka eturivissä olen ollut aina. En halua pitää itsestäni meteliä, enhän ole enää mikään kirkuva teini (vaikkei siitäkään ole kauaa). Keikan jälkeen Aki häipyy välittömästi 20 muijaa kainalossaan (joko nelikymppisiä tai selkeästi nuorempia) .. Täytyy varmaan lopettaa keikoilla käynti kun aika mautonta touhua se on. Enkä todellakaan ole ainoa tätä mieltä, olen vain ainoa joka sen uskaltaa edes sanoa jotenkin.

  ”Kiitos”

  • Aki | Joo-oh lol. Nimmareita jaetaan perstuntumalta heittämällä yli puolilla keikoista, ikävää ettet oo osunu kohdalle. Eikä me sinne yleisön joukkoon tulla tussin ja korttien kanssa tyrkyttämään allekirjotuksiamme keikan jälkeen. Ja minä en minkään naislauman kanssa häivy mihinkään! Älä tuu tänne sekoilemaan, kiitos.

 46. heinäkuu

  Saanko ehdottaa yhtä asiaa: ois vaan niin ihanaa jos ottasitte vähän enemmän kontaktia yleisöön:) Tai vaikka niihin ihan edessä oleviin.. olis aika ihanaa jos Sinä kattoisit joskus edes silmiin ja hymyilisit tai laulaisit iha yksittäisille henkilöille ja niin … Itse oon ollut vaan aina teidän keikalla jossain tosi isoissa tapahtumissa nii en kyllä tiedä minkälaisia ootte pienemmissä tapahtumissa..:D
  Ja tästä on pitänyt kysyä! Melko monella, (tai ei nyt hirveän monella mutta jollain jotka on teidän fb-sivuilla kommentoinut yms. ) on esim.profiilikuvana joku yhteiskuva teidän kanssa jossain keikan jälkeen tai muualla. Miten sellaiseen ”tapaamiseen” pääsee? Pitäisikö vain tuntea oikeita ihmisiä vai miten jotkut on sinne päässy? Ja jaatteko missä edes nimmareita?
  ai niin ja vielä: sori, mutta jäi ihan hirveesti vaivaamaan :D Mikä se oli kun joku kommentoi sairaskertomukseesi siitä jalasta että ”parane pian! älä vaa sit rasita ittees!
  Aki | Sähköpostiosoitteesi herättää isällisiä tunteita.” mitä siinä sähköpostiosotteessa oli? :D
  Olette ihania. Olet(te) lavalla aina ihan eri ihmisiä, kun siellä haastatteluissa ja netissä. Rakastan niin niitä siun liikkeitä lavalla. Muuta se on aina yhtä kamalaa kun sitä keikkaa odottaa monta viikkoa ja sitten te tulette lavalle ja siinä vaiheessa hirveä shokki ja tunne ”vihdoinkin,ihanaa, tänne kuulun” sitten lopun ajan on ahdistus, kohta tämäkin loppuu eikä elämä enää ikinä loista ja noille olen vain joku ruma pentu muiden joukossa .. Silti nautin siitä hirvittävästi. enkä osaa enää sanoa mitään. Paitsi sen minkä alussa kerroin.
  nyt, Kiitos <3

  • Aki | Mie oon niin ujo etten uskalla eturiviä paljoo katella. :-/ Paitsi joskus hurjistun ja kättelen eturivin tai lyön ylävitosta oikein! Nimmareita jaetaan aina silloin tällöin kun siihen on hyvä tilaisuus. Yleensä kuikuillaan jossain bäkkärin ovella ja jos siinä joku postailee tussin ja paperin kanssa niin toki kirjoitamme. Niistä tilanteista ne valokuvatkin yleensä on.

   Ja meille yksikään ihminen ei ole ”ruma pentu muiden joukossa”. Älä murehdi! <3

 47. Minä.

  Tätä on varmasti kysytty monesti, mutten nyt äkkiseltään löytänyt vastausta. Haluaisin vain kysyä, että mistä Pelastaja -biisi kertoo? Siinähän on aika monta tulkintamahdollisuutta. Ihana joka tapauksessa, kuten melkein kaikki muutkin biisinne. Sulla on Aki yks ihanimmista lauluäänistä joita tiedän, kylmät väreet. :) Toivottavasti pääsen pian keikalle

  • Aki | Se kertoo ihan mistä itse haluat! (Tätä et halunnut kuulla. Googlaa niin saat lukea muita teorioita.)

 48. Tulikukka

  On tultava toteamaan, että olette taas niin hienon biisin tehneet kokoelmallenne. Hiljaa niin kuin kuolleet on niiiiin kaunis laulu. Kiitos siitä!

 49. tyttö tuulisesta Itä-Suomesta

  Prkle unohtu äsken mainita, miun kaks kissaa jakaa omistajansa kanssa yhteisen mieltymyksen Happoradioon; toinen alkaa kehrätä ja puskea kaiuttimia aina ”Rakkaus” ja ”Kaupunki täynnä ihmisiä” biisien intron aikana ja toisen lempinukkumapaikka tuntuu olevan miun Pelastaja-topin päällä:D

 50. tyttö tuulisesta Itä-Suomesta

  Moikkelis!

  Iha ensteks haluisin kehua ja kiittää teitä kaikkia mahtavasta musiikista! Kyllä Pohjois-Karjalasta kajahtaa!:D
  Haluaisin kysyä, että mikä on mielestänne paras keikkapaikka koko Suomessa? Vaivaako koskaan koti-ikävä Joensuuhun? Mistä yhtyeenne kappaleesta pidätte eniten? Ja Aki, monta pipoa sulla on?:D

  Äidinkielen tunnille tuli läksynä etsiä omaa elämää kuvaavan laulun sanat, valitsin teidän biisin ”Mulla menee hyvin”. (oli harvinaisen veemäinen viikko) Kun sitten luin lyriikat ja kerroin miksi pidän kappaleesta, ja lopuksi kuuntelutin sen muille, saitte ainakin kaksi uutta fania meidän luokalta:D opettaja tosin valitti nykymusiikin koko ajan huononevasta laadusta ja siitä että v-sanaa pitää tunkea nykysin joka väliin. Niin, mistä lähti idea tällaseen biisiin?

  Mutta hyvää talven jatkoa ja terveisiä koko bändille+orjatorille, toivottavasti tavataan kesän keikoilla ja Aki, teet fiksusti kun pidät sitä pipoa päässä varsinki näi paukkupakkasilla!:—–)

  • Aki | Suomi on pullollaan hyviä keikkapaikkoja, jos kohta paskojakin. Jos muutama poikkeuksellisen hyvä pitäis mainita niin sanoisin Helsingin Tavastian ja Joensuun Kerubin. Ja voi itku että siun piti äidinkielenopettajalle juuri tuo ralli meiltä soittaa, ei ihme että kommenttinsa oli tuo. :) Se lähti siitä ajatuksesta että meni elämä vähän kehnosti ja haluttiin tehä aiheesta punkkibiisi. (Soita sille opettajalle vaikka Tomu, Anna anteeksi, Suru on ja Puhu äänellä jonka kuulen niin ehkä se leppyy.)

Tulevat keikat

2017

27.10. Yksityistilaisuus
28.10. Yksityistilaisuus
03.11. TURKU, m/s Viking Grace
10.11. TAMPERE, Nenäpäivä
11.11. LAUKAA, Peurunka Areena
24.11. TAMPERE, Olympia ***
25.11. LEVI, Hullu Poro Areena
01.12. LAPPEENRANTA, Old Cock
02.12. HÄMEENLINNA, Aulanko Areena
08.12. VANTAA, Tulisuudelma
09.12. TURKU, Venus Nightclub
15.12. LAHTI, Finlandia–klubi
16.12. Yksityistilaisuus

 

***Viimeisimmät muutokset!