Kysy

MUTTA MUISTATHAN ETTÄ…

EMME TIEDÄ koska saavumme paikkakunnallesi konsertoimaan, ellei KEIKAT-sivummekaan sitä tiedä. Toiveita kannattaa esittää paikkakuntasi keikkajärjestäjille.

EMME TIEDÄ keikkojen alkamisajankohtia, ikärajoja, lippujen hintoja, mahdollisia ennakkomyyntipaikkoja yms. käytännön asioita. Näissä kysymyksissä Sinun kannattaa kääntyä järjestävän tahon (=keikkapaikka) puoleen.

KESKUSTELUFOORUMI on hyvä kanava mm. edellämainittujen infojen jakamiseen, joten liity ihmeessä siihen ja jaa tietosi!

Kommentoi

1   |   2   |   3   |   4   |   5   |   6   |   7   |   8   |   9      »      [269]
 1. Sussu

  Morjens!

  Millo taas ruvette tekemään keikkoja? Olen odottanut, että rupiaisitte taas keikkaileen, vaikka täällä Pohjois-Pohjanmaalla päin tai Keski-Pohjanmaalla :)?

 2. Jenna

  ajattelin vaan kysyä että saaku puhu äänellä jonka kuulen kappaleeseen nuotteja täältä päin?

  • Aki | Ei löydy meiltä, sori. Jossain nuottikirjassa se varmaan on julkaistu, mutten mitenkään nyt keksi että missä. Koeta googlata, vaikka se taitaakin vähän nihkeesti toimia näissä asioissa.

 3. Hullu(ko?)

  Sori, eihän miulla tietenkään ole mittään tähdellistä höpistävää, taikka kysyttävää. Halusin vain tulla sanomaan, että teitä on jo hirmuinen ikävä ♥

 4. Marika

  Täällä näyttää niin hiljaiselta , että on suorastaan pakko kysellä, milloin on lupa odottaa jotain uutisia tai ehkä jopa infoa tulevista keikoista? En oo hetkeen Happoradioo kuunnellukaan, mutta tänään tuli automatkalla radiosta sattumalta biisi, joka ei varmasti ollu Happoradion biisi mutta ihan selvästi Akin sanat+tyyli. En vaan tiedä, kuka sen lauloi. Joku mies, ihan kiva ääni, mutta ei Akin ääni. Biisihän oli niin hieno, että sen takia jäi Happoradio mieleen koko päiväks ja näin illan loppumetreillä päädyin tänne kyselemään, koska teitä taas näkis livenä.

  • Aki | Jaa-a mikähän laulu se oli? Keikoille lähetään kunhan on uutta matskua, ens vuoteen menee!

 5. h

  Ihailen kyllä pinnaas ku jaksat pysyä noin rauhallisena, vaikka kysytään melkee joka helkkarin haastattelussa vähintäänki että ”no mites toi sun pipo ja onks hei joskus sattunu jottai hassuu tai noloo keikalla hihiihi”. Vaikka toisaalta no, mitäs sitä pienistä asioista vielä paiskomaan esineitä seinään. Taidanpa laittaa muuten nyt kyllä hyvin spontaanisti tilaukseen teidän paidan jeejee :)

 6. DI_Nosaur

  Hey! How are you doing, guys? Any news with the new album? And btw, when you release the DVD with a concert in Circus club? :)

 7. Joni Salomaa

  Hoplaa vaan ja morjensta!

  Noita vanhempia kysymyksiä kun tuossa lueskelin, niin huomasin että muutkin ovat pyydelleet sitä teidän ”Jälkiä”-dokkaria näytteille johonkin. Vähän samoilla linjoilla olisin itsekin, ei muuta kun bändin Youtube-kanava täyteen dokumenttia, niin minäkin myöhäisherännyt Happoradion fani saan tutustua teidän historiaan videomuodossa.

  Uutta matskua odottelen kuin kuuta nousevaa, jos tuo ”Rakkaus”-biisi antaa yhtään osviittaa tulevasta mehevine kasarisaundeineen, niin kyllä kyllä! Mahtavaa kun otetaan uudenlaista saundia monen vuoden jälkeen biiseihin, vähän niin kuin tuossa Anssi Kelan ”Levoton tyttö” -biisissäkin on tehty (ja ilmeisesti koko levyllä, jos oon oikein ymmärtänyt).

  Huomasin myös, että tuolla muutama oli spämmäillyt omaa musiikkiaan, niin teenpä nyt sitten minäkin sen (linkin saa toki poistaa, sillä eihän tämä nyt ymmärrettävästi mikään mainospalsta ole). Teen tämän ihan siitäkin syystä, että meillä on ideana yhdistellä poppia ja metallia (ja vähän kaikkea muutakin!) keskenään ja laulaa päälle ensimmäisellä kotimaisella. Ollaan saatu paljon kommenttia, että jollain pervolla tavalla meidän musiikissa on sellaista ”Stam1na meets Happoradio” -meisinkiä. Eli tuostapa tuo: http://apus.bandcamp.com/ Bändin nimi on siis Apus ja tuon meidän esikoisdemon nimi on ”Elämä”.

  Ei kait siinä, tehkää hyvä levy ilman kiirusta. Niin ja prkl, uusia paitoja voisitte mahdollisesti harkita tuon uuden levyn kylkiäisiksi sitten kun sen saatte valmiiksi.

  Kiitos ja moro!

  • Aki | Voipi olla ettei enää jatketa tuonne kasarin suuntaan kun se on nyt jo aika kuultu. (Taas vähäks aikaa, kasari ei katoa koskaan!) Mut eiköhän myö jotain kivaa keksitä. Mut joo tuosta Jälkiä-dokkarista oli joskus puhettakin, että vois pistellä ainakin pätkiä YouTubeen. Kahellaan saatasko aikaseks!

   Kuuntelin tuotoksenne. Vähintäänkin mielenkiintoista. Ite en tietenkään huomaa Happis-yhteyksiä, Stam1naa kyllä muttei sekään häiritse. (Paitsi nyt alko kakkosbiisi ja se kuulostaa korvaani ehkä liikaa sm3tanaiselta…) Mutta kyllä se sieltä löytyy, onnea valitsemallanne tiellä!

   PS. Bonuspisteitä pianon käytöstä!

 8. Alli

  Moi taas! Piti vaan kysyä, että koska ilmestyy se uusi levy, ja voiko uusia biisejä kuunnella jostain jo näin etuajassa, jos siis olette niitä jo ehtineet niin pitkälle suunnitella? :) Hyvää Laskiaista! :D

  • Aki | Ensi vuoteen mennee. Uus sinkku saadaan ehkä ulos jo tämän vuoden puolella mutta en sitäkään uskalla varmaks luvata. Töitä tehhään koko ajan!

 9. mmm

  Pitkästä aikaa eksyin taas teidän sivuille, kun alkaa olemaan jo aika kova ikävä. Millonhan sitä voisi päästä taas teidän keikalle?

  • Aki | Kyl se ens vuoteen todennäkösesti menee, ellei sit keksitä tehä jotain spesiaalia vielä kuluvana vuonna. Uusia lauluja yritämmä keksiä, lähdetään keikoille sitten kun ne on purkitettu!

 10. Olli

  Tervehdys. Mulla ois noin parisenkymmentä valokuvaa teidän Rajamäen Kyläpäivien keikasta 27.8.2011, eli tuosta on jo hieman aikaakin jo. Nyt vasta aloin miettiä, että mitenköhän mahtaisivat kuvani päätyä myös bändin jäsenten nähtäville (ja ehkä käyttöönkin)?

  • Aki | Helpoin tapa lienee että pistät ne johonkin päin verkkoa näytille ja jaat sitten linkin meidän suuntaamme. Esmes Facebookin kautta (jota luetaan usein) tai sitten tänne (jota luetaan harvemmin).

 11. Princess

  Moii!
  Pakko se sitte oli minunki nöyrtyä tänne kirjottammaan…
  Sitä vuan, jotta kiitoksia, että jaksatte olla ihania ja Aki, se sun ihana äänes ja lyriikat! <3
  Ostin viime lauantaina sen teiän kokoelmalevyn sitte kumminki. Kerta meinasin jotten osta ku aina pittää olla jääräpäinen :D
  No, ostinpa kuitenki ja kyllä se levyltä kuulostaa paremmalta ku juutuubissa.
  Voi että rakastan !! <3

  Kiitos.

  Maistuuko loma? :)

  • Aki | Kyllä levyjä kannattaa ostella, säästä jääräpäisyys johonkin muuhun! :) Loma maistuu kyllä vaikka itelläni onkin tässä nyt muutama viikko tuhrautunut vesivahingon (ei oma vika!!) aiheuttamiin sählinkeihin…

 12. M

  Miljoonasti kiitos Hiljaa niin kuin kuolleet -biisistä.
  En tiedä olisinko ilman sitä herännyt ajoissa siihen, että millaiseksi olin muuttumassa.

 13. Przemek

  I am writing to you to ask if there is any chance to get an autograph and Fan Pack Happoradio ?
  Respectfully Przemysław Kulasek

  If so, here’s my address:

  Przemyslaw Kulasek
  ul: Bogedaina 39/1
  43-200 Pszczyna
  POLAND

  • Aki | I’m sorry but we’re not mailing stuff anymore. We tried that but it became too stressfull. You must come to Finland!

 14. Juulia

  1. Miten paljon sinulle lauotaan ”tykkivitsejä”? Onko löytynyt suosikkia? :)
  2. Kuinka moni fani on tullut naamaltaan tutuksi? Onko yksikään käynyt ärsyttäväksi asti vai ovatko kaikki mukavia juttukavereita? Jutteletko ylipäätään mielelläsi, jos joku aloittaa keskustelun?

  Täällä odotellaan jo innolla uutta albumia! Työn iloa studioon ja palatkaahan pian keikoille. Teitä on jo hirveä ikävä. :)

  • Aki | 1) Aika vähän noita ”tykin suusta” tai ”xx tykitti” -läppiä on niin että kyllä ne on kaikki tullu jo kuultua. Ei erityisiä suosikkeja muttei inhokkejakaan. 2) Kyllähän nuo eturivin vakiohullut alkaa olla naamatuttuja. Enimmäkseen asiallista väkeä. Joskus oon juttutuulella ja joskus en, niin kuin kaikki muutkin. :)

 15. hanna peltola

  Onko teillä piano nuotteja julkaistu? :DD

 16. Niina

  Hei , olin kuuntelemassa teitä Joensuussa osuuskaupparokissa ja ennen sitä jotain teidän biisejä olin kuunnellut, mutta keikan jälkeen tähän päivään ei mene päivääkään etten kuuntelisi teitä!<3 Kiitos ihanasta keikasta ja suur kiitos Aki halauksesta ;) Piristi päivää kovasti! :D

  • Aki | No niin eipä tehty sitäkään keikkaa turhaan sitten! Hyvä jos piristin. Se oli sateinen päivä.

 17. Teemu Multanen / Defu

  Mitenköhän sitä Akiin mahtais saada yhteyden muuten kun ahdistelemalla keikalla? :) Muistan vieläkin irkissä ne hetket 16-vuotiaana, jolloin Aki teki jopa biisin nimeltään ”Musta yö”. Opetusmielessä toki :)

  Mutta joo, Tykin ja Happoradion innoittamana on syntyny jotain tällaista: http://www.myspace.com/lavendermusic. En ikinä unohda niitä hetkiä kun ensimmäisen kerran kuulin teidän teaserit niistä kymmenestä demon biisistä :) Sydän oli myyty jo siinä vaiheessa, on edelleenkin ja tulee aina olemaan :)

  – Teemu / Defu

 18. Tarja

  Puhu äänellä jonka kuulen -biisi on yksi parhaimmista biiseistä jonka olen kuullut! Kiitos siitä. Se on niin hieno biisi, että tuli mieleen miten kaunis se olisi myös viitottuna. Toivottavasti tämä intuitiolla tullut ajatus joskus toteutuu… :)
  Hyvää syksyä koko bändin porukalle!

 19. Alli

  Heips taas! Jonkin aikaa siitä nyt on kun olen viimeks kirjotellu, noh, uudet ajat: uudet kysymykset! :)
  Ihan ekana kysyisin, että milloin tää ihmetaukoilu loppuu ja milloin tulee uusi levy? Ne on nimittäin tärkeimmät kysymykset, jotta tiiän milloin pitää kiiruhtaa hakee oma levy! :D Nii ja sitten mikä se koira on joka on Hirsipuu -videossa ja kuka sen omistaa? Teijän näit vanhempii levyi saa ihan törkeen halvalla esim. Prismasta ja K-Citymarketista! Mul ei oo töhrääntyny paljonkaa rahaa kaikkien teijän levyjen ostamiseen. Voi olla et ostan sit kun se tulee sen uusimman levynki vähän myöhemmin et seki tulee maksaa mulle vaa 6€ (njähähää! >:)). No tälläsii turinoit ny täl kertaa…. Ja yhäkin voimassa on harras toiveeni siitä että jostain ilmestyy ikärajaton teijän keikkanne jonnekkin päin Etelä-Suomee…
  No ei enää mitää sit, hyvvöö syksyy koko bändiporukalle! :)

  • Aki | Lomaa pidettiin neljä kuukautta ja nyt justiinsa männäviikolla alettiin miettiä uusia lauluja. Hirsipuu-videon koira on vastikään valitettavasti edesmennyt Alfred. Ei ollut kenenkään meidän, lainassa kuvauksissa vain.

 20. Niin.

  Just a curiosity that I have often thought about.. Which other languages do you guys know except Finnish and English?
  Hope to see you abroad one day! (even if this surely and unluckily will never happen).

 21. -maarit-

  Kuuntelin tuossa juuri Hc-säätä, kun se jostain syystä alkoi soida päässä. Mitäs ite tykkäät tuosta biisistä? Keikoilla sitä kuulisin myös mielelläni. Oli mulla muutakin kysyttävää, eli satutko tietämään mihin kellon aikaan olet syntynyt? Päivän tiedänkin, mutta ois mielenkiintoista katella astrologisia kuvioita , jos tietäisin tuon tarkan syntymähetken. (Joensuu on ilmeisesti paikka.) Hyviä syksyn ja loman jatkoja sinne!!! Ikävä on!!!

  • Aki | Onhan se ihan kiva laulu, vähän kulunut ehkä jo itselle kun on sen verran vanhempi. Mut on sitä soiteltu livenäkin vaikka kuinka, viimeksi tuolla Circuksen rundinpäätöskeikalla mikäli oikein muistan. Tietääkseni olen syntynyt kymmeneltä illalla. Ja Joensuussa juu.

 22. liian pieni

  onko missään muualla kuin rokkikaupassa happoradion bändipaitoja koska ne ovat siellä ihan liian isoja:P

  • Aki | Jos on ni ne on sitten väärennöksiä! Mitäs jos ostat pienimmän ladyfitin ja peset liian kuumassa? :P

 23. Rouva Esko

  Myöhästyneet onnittelut Akille. Toivottavasti sinulla oli hyvä päivä :)

  • Aki | Taisi se olla. Tai en oo enää ihan varma kun siitä on jo niin pitkä aika. Mutta kiitos kuitenkin!

 24. fgsd

  Oliskohan tuota Jälkiä-levyn erikoisversion mukana tullutta dokumenttia missään nähtävillä? Harmittaa kun jäi tuo kyseinen painos ostamatta. Täytyy kai vilkaista jos kirjastoista voisi saada :(

  • Aki | Mulla ei oo itseasiassa tietoa. Kai se pitäis jossain vaiheessa laitella johonkin nettiinkin katsottavaksi ettei mene hyvät tarinoinnit hukkaan. Ellei sit kirjasto napsu.

 25. Rouva Esko

  Hyvvää lommoo pojjat. Tulkaahan pian takas. Jään odottamaan ja kaipaamaan <3

  • Aki | Nyt on lomat lusittu. Ennää levy pittää tehä ni sit päästään taas keikoille hölmöilemään!

 26. Tide

  Heippa Happoradio!

  Mitäs teille kuuluu? Toivottavasti piditte antoisan loman !
  Milloin tuutte Lappeenrantaan/ Haminaan/ Kotkaan soittelemaan? Olisi kiva nähdä teidät pitkästä aikaa. Toisin pari kaveria mukaani.

  Terveisin : Faninne Pelimannipäiviltä

  • Aki | Voi Pelimannipäivät! Loma on ollu oikein mukava ja rentouttava. Keikoille palataan joskus sitten vasta kun on joku syy, esim. uus levy!

 27. Heimoi

  Olisko mahdollista löytää jostain viimekesän haastattelu Tykki vs Tuunela ,Ilosaaresta.
  Olisin iloinen kovinkin, jos löytyisi.
  Ellei tärppää, toivottelen rauhallista syssynjatkoa

  • Aki | Se taisi olla sillä lailla ainutlaatuinen tapahtuma, että sitä ei taltioitu mihinkään. Tavallaan harmi vaikka sekin on tavallaan siistiä että ihan kaikki ei löydy verkosta.

 28. jaska

  Hienoa että te saatte vihdoin lomailla. Mulla tosin on sellainen kutina että tauko voi venyä… Mutta on se sitten kuinka pitkä tahansa, niin kyllä teidän uutta tuotantoa odotellaan jo.
  Ajatelkaas mitä kaikkea ootte saavuttanu. Tietysti se kruunu on esiintyä Ilosaarirockissa. Pahoille teille-singlestä lähtien teitä olen fanittanut. Edelleen tykkään, mutta vähän erilailla kuin alkuun. Nyt lähinnä sympatiseeraan.
  Sooloa vissiin tulossa? Jotain projektia ja Aki tietty väsää niitä iskelmiäään. Markku tekee jonkun lattialistahitin nimellä MdF-lista. Aki jos teet omaa bändiä, sen nimeksi voi ottaa A.T:’eens. Mut ihan oikeesti, sooloa ei kannata ruveta. Ei kai kukaan yksin olis mitään. Lykkyä tykö, ja nauttikaahan!

 29. LauraÄs

  Moi!
  Tampereen reissulla tuli ostettua teidän kokoelma levy ja voi pojat kuinka mahtava levy se olikin. Koko automatkan levyä kuunneltiin, jokainen biisi alusta loppuun ja hykertelin innosta kun huomasin, että kansiin oli laitettu kommenttia jokaisesta biisistä! Oli hauska lukea, että ahmat tulevat-kertsi on teidän yksi suosikeista, koska biisi on oma suosikkini ja se paranee vain jokaisella kuuntelukerralla. (ja sitä meinaan on kuunnelta muutamaan otteeseen…) Kun levy sitten lopulta harmikseni loppui, piti laittaa vielä puolimieli soimaan tasoittavaksi. Hykertely jatkui kun pääsin kotiin ja laitoin dokumentin pyörimään. Mitäs siitä vaikka kello oli ties mitä ja seuraavana päivänä töitä.. Joten haluan sanoa, että suuren suuri kiitos musiikistanne!

 30. maiju

  sellanen tuli mieleen, et jääkö teille koskaan keikalta kukaan fani mieleen? tai että voitte vaikka jälkeenpäin miettii et vitsi se kyllä veti lujaa siellä yleisössä ja näytti pitävän tosi hauskaa :)

  • Aki | Riippuu vähän keikkapaikasta, että mitenkä sieltä lavalta näkee yleisön. Jos on joku hyvinkin silmiinpistävä niin voi jäädäkin mieleen. Jos on esim. liian hauskaa.

 31. Kirsi

  Millon palaatte, karmeeta kysyy kun vasta aloititte lomailun. Mut kysyn kuitenkin eli palaattehan keikoille vielä tänä vuonna, joohan?????????????????

 32. Sari

  Tervehdys Aki!
  Minulta löytyisi kaunis minä rundilta yksi biisilista 29.4.2011. Mutta ongelma on siinä ettei minulla ole facebookkia, enkä sellaista halua!
  Kysymys siis kuuluu miten saan sen biisilistan toimitettua sinulle?

  Kiitos aivan mahtavasta Cirkuksen keikasta, toivottavasti taulu löysi hyvän paikan treenikämpältä?

  Lepposia lomapäiviä:)
  Sari Espoosta

 33. Ritva

  Helou Aki,

  Mitä se mahtaa tarkoittaa se lyhenne HC-sää ??? En oo kyl keksiny mitään suomennusta tuohon lyhenteeseen, vaikka olen kuinka yrittänyt pähkäillä. Ni jos mitenkään viittisit miulle vähän valaista asiaa :) ??

  No. miltäs se lomalla olo tuntuu/maistuu ?? Joko on ikävä keikoille takaisin ??

  • Aki | HC = Hardcore. Lomailu on ollu kivaa, nyt on jo vähän niinku palattu sorville. Yritämmä keksiä uusia lauluja kiusaksenne. Keikkoja on ollu ikävä about ensimmäisestä vapaasta viikonlopusta lähtien.

 34. Masced

  Onko sinua koskaan pyydetty antamaan äänesi jollesi Disney/Pixar-hahmolle? Suostuisitko?

  • Aki | Ei oo pyydetty. Varmaan suostuisin ainakin yrittämään. Oishan se erikoinen kokemus. Vaatisi tosin ehkä joko näyttelijän tai heittäytyjän lahjoja, enkä ole ihan vakuuttunut löytyykö minulta kumpiakaan.

 35. Kirsi J

  Täytyy vielä kerran kiittää että jaksatte näitä kuuntelijoita,”faneja” kuunnella ja huomioida . Eipä monet bändit jaksa. niiaa. <3

  • Aki | Aika laiskasti myökin nykyään… No paitsi Facebookin kautta tokkiisa. Se on niin kätevää. Mutta kumarrus kuitenkin nyt.

 36. M

  Moi!
  Päivän ratoksi muutama kysymys. Mitä ajattelet ihmisistä, jotka käyvät keikoillanne jatkuvasti ja ovat nähneet kymmeniä keikkoja? Mikä siihen on syy, onko se teissä vai niissä ihmisissä? Onko sinulla sellaista bändiä, jota jaksaisit käydä katsomassa vähän väliä? Oikein tosi rentouttavaa taukoa teille kaikille ja palatkaahan pian! Tai no, odotan teitä kyllä vaikka maailman loppuun asti, niin mahtava poppoo olette!! :)

  • Aki | Minusta on tosi hienoa että meiltä löytyy näitä vakkarihulluja, jotka jaksavat keikoillamme käydä. Ne sitä paitsi potkii vähän parempiin suorituksiin meitäkin. Ainakin siinä mielessä että ei ilkeä joka keikalla soittaa samaa settiä kun heti tulee palautetta.

 37. Heij = )

  Hei,

  Jatkappa falsetin käyttöä biiseissä, upeaa laulantaa noilta osin ja tekee biiseihin oman säväyksensä!
  Hyvää taukoa!

 38. Tiikerililja^^

  Heips!

  Näin alkuun tää kirjottaminen ei ole kyllä minun juttu ollenkaan, mutta jostain syytä tässä nyt rustailen… Oli hienoa olla teidän keikalle The circuksessa. itse en aikaisemmin ollut paljon kuunnellut teidän musiikkia ja olikin oikein hieno päästä kuuntelemaan teitä livenä!! Tuon keikan jälkeen kun taivalsin pitkin helsingin katuja odottaen että aamulla lähtee juna takaisin kotio. Oli aikaa miettiä keikan tapahtumia, esitystä ja kappaleita. Kotia päästyäni perehdyinkin oikein kunnolla kuuntelin teidän biisejä , luin sanoja, katselin keikka videoita ja haastatteluja.. Miettien että miks helvetissä en ole aikasemmin tajunnut kuunnella.. Eli se mitä tässä tahdonkin sanoa on kaiketi jotain tähän suuuntaan; Hienoa pojat , pitäkää lippu korkealla ! Ja hyvää lomaa!! Saatampa hipsiä teidän keikoille useamminkin, jäi hyvä mieli itselleni!!! Kiiitos!!! :)

  • Aki | No niin ei mennyt ihan hukkaan sekään keikka sitten. :) Tule ihmeessä toistekin sitten taas joskus kunhan pöljäilyä jatketaan!

 39. sofia

  Mua harmittaa ihan kauheesti, että toi teiän vika keikka on k-18, koska nii moni keikka oli muutenki teillä tosi usein k-18 vaikka kuinka koitti bongailla et olis päässy kattomaan :-( Mutta toivottavasti keikkatauko ei kestä ikuisesti ja odottelen innoissani mitä teiltä on taas tulossa! :) Kivaa taukoa ja levätkää kaikki paljon et jaksatte taas olla yhtä ihania ku aina ennenki! Terkkuja kaikille :-) ps loviisan keikka oli mahtava!

  • Aki | Sitä vähän yritettiin ehotella ikärajattomaks, mutta ei oikein tullut vastakaikua. Harmi sinänsä. Mutta tulleehan niitä vielä. Elä unoha meitä ni pääset taatusti vielä keikalle taas johonkin!

 40. EX-SAVOLAINEN VANTAALTA

  Mä tosiaankin vasta nyt oon löytäny ton teidän musiikin. Tai en sit tiijä, että onko nykyinen elämänvaiheeni jotenkii
  sen kaltainen, että sanoitukset kolahtavat todella lujaa!! Olen kuunnellu sitä Jälkiä 2001 – 2011 levyä nyt. Aki on
  kyl niiiin ihana laulaja, ääni soi tosi upeesti esim. siinä ”Puhu äänellä, jonka kuulen (vai oliks se tunnen) – biisissä. Sit, mikä musta kuulostaa tosi hyvältä, niin on ne jouset. En tunnista niitä sen enempää, onko ne viuluja vai jotain muuta, mut
  hyvältä kuulostaa. Ootteks te muuten kaikki Joensuun poikii ?? Odotan innolla lauantain 4.8. Hesan Circuksen keikkaanne!!
  On mulle eka livekeikka teidän osalta.

  • Aki | ’Kuulen’ se on. :) Jottain jousiahan siinä on. Tarkalleen ottaen vaan mie oon Joensuussa syntyny. Jatu on Enosta siitä kulmilta ja Markku muutti teini-iässä Joensuuhun Loimaalta. Haapasalo on Länsi-Suomen jääriä.

 41. Yks savolainen tytön tyllerö

  Hei !

  Olen vasta nyt löytänyt ihanan ”orkesterinne” ja loistavat sanoituksenne !!

  Mikä tuon teidän orkesterinne nimen tausta on ? Miksi siis nimi HAPPORADIO ja mitä se tarkoittaa ??

  Olen tulossa lauantaina 4.8. Cirkukseen ja odotan keikkaanne todella innolla !!!! Ihanaa, fantsuu ihquu :) Toivottavasti siitä tulee upea KOKEMUS JA ELÄMYS….

  • Aki | Circuksen keikka oli elämys ainakin meille, toivottavasti Sinullekin. Nimi tuli meijän ekasta biisistä Happoa ja siitä että kaverini sanoi että hyvän bändin nimessä pitää aina olla sana ’radio’. Ihan paska nimi ja harmittaa, mut ei sitä nyt enää voi vaihtaa.

 42. fani

  Ootte hyvä bändi:) ja Vauhtiajojen keikka oli mahtava:)! Kuka muuten päivittää teidän facebook-sivuja?

  • Aki | Päivitysoikeudet sinne on meijän bändiläisillä (paitsi Haapasalolla kun ei oo Facebookissa), levy-yhtiön parilla tyypillä ja keikkamyyjällä. Niin ja valokuvaajalla. Mutta enimmäkseen minä sinne niitä juttuja raapustan.

 43. krride

  Kiitoksia Meripäiville raahautumisesta! Toivottavasti teillä oli yhtä kova darra ja yhtä hauskaa ku meilläki. Viimeeks teijän setti nähty ’08 Imatralla ja sillon jouduitte vetämään selvinpäin, hurjaa. Tuo keikka sai miut tutustumaan teijän siihen astiseen tuotantoon, joten hyvä keikka sekin tais olla. Mut eilinen oli kyllä mahtava, kiitos! Nähään viimeistään sitten keikkatauon jälkeen. Elkää juoko maksaanne hajalle, ni saahaan lisää upeeta Happoradiota.

  Vielä kerran; kiitos. Lunastitte kaikki odotukset.

  • Aki | Sepäs olikin melkoinen päivä kun ensin soitettiin tunnin setti Loviisassa ja sitten vielä tunti ja vartti Kotkassa. Vaan kivaa oli ja hyvin jaksettiin! Eikä myö lomalla mittään juhlia pietä ku nuo työt on yhtä juhlaa. Lomalla lökötellään ja katotaan telkkaria. :)

 44. sofia

  Onko teillä mitään osotetta mihin vois lähettä fanipostia? :-) Koitin googletella, ettiä foorumeilta ja vielä täältäkin mutta en vaan löytäny :-(

  • Aki | Levy-yhtiön kautta pitäis kulkea. Eli: Sony Music Finland / Happoradio, Tallberginkatu 2 A, 5.krs, 00180 Helsinki. Hyö sieltä sitten lähettelevät asianosaisille.

 45. Kirsi Johansson

  Oikein hjuwa keikka Loviisassa lauantaina 28.7 !! :)) Oletko Aki värjännyt tukkaa ? Näytti mustalta :)
  Kiitos nimmarista paidan hihaan :)
  Mukavaa keikkataukoa <3

  • Aki | On siinä vähän tummennusta aina. Että ois niinku vähän tummemman maantien värinen kuin oikeasti.

 46. Sauvolainen

  Aivan mahtava keikka eilen Turussa! Kolme vuotta odotin, että näkisin teiät livenä ja eilen se vihdoin tapahtui!! Mahtava keikka, KIITOS! :)

 47. Mintukka

  Moikka! :)

  Olin viime kesänä Särkänniemessä katsomassa keikkaanne! Oli todella mukavaa!
  Tahtoisin päästä uudelleen keikoillenne, näkemään ja kuulemaan musiikkianne livenä. Keikkojanne ei vain täällä Pohjois-Savon / Savon alueella paljon järjestetä. Jospa joku päivä pääsisin. Pitää koittaa vaikka tulla katsomaan ja kuulemaan teitä sitte taas vähä kauemmas..

  Paras biisinne on ehdottomasti SINÄ. Siinä on niin ihanat sanat. <3
  Tykkään paljon myös IKÄVÄ IHOLLESI.
  Aivan, kuin omasta elämästä kertoisi.
  Musiikistanne on ollut apua eron jälkeen. Saan voimaa jatkaa eteen päin! :)

  Akilla aivan ihana ääni! <3 Toivottavasti saamme kuulla teistä pitkään!

  Mukavaa kesää!

  • Aki | Särkänniemessä… hmm… soitimme siellä yhden biisin?! Tulehan jonnekin joskus sitten kun taas lavoille palataan! Mukavaa kesän loppua sinne ja jaksamista.

 48. odemaster

  Moi! Olisko mahollista saada Sinä biisin kitara tabeja. Tarvis että voisi opetella soittamaan sen yhteen tilaisuuteen : )

  • Aki | Ei oo meillä hallussa moisia valitettavasti. Siitä biisistä on aikoinaan tehty kustannussopimus Warner Chappellin kanssa, kysy niiltä. (Niillä ois periaatteessa velvollisuus julkaista siitä nuotit! Nii!)

 49. Hannu x2

  Tässä sinulle Aki muutama visainen question:

  1) Miksi Kulju puhuu aina ruotsia?
  2) Miksi sinulla on aina ampiaispesää muistuttava pipo päässä? Ps. Onko sinulla kennostoliitto siellä pipon alla?
  3) Mikä olet sotilasarvoltasi?
  4) Ovatko naiset vahvoja vai vahvoja?
  5) Syötkö vitamiinipillereitä?
  6) Pidätkö shakista?
  7) Milloin viimeksi olet lyönyt lätkällä kärpäsen kuoliaaksi?
  8) Aiotko kasvattaa yhtä pitkän parran kuin joulupukilla?
  9) Keräiletkö mieluummin posliinia vai pidätkö enemmän puutarhan hoitamisesta?
  10) Mitkä ovat lempimurojasi?

  Hyvää taukoa. Toivottavasti rentoudutte ja nautitte elämästä, että jaksatte sitten taas humppailla kansan keskuudessa!!

  • Aki | 1) Siksi kun kuningattarella on kikkeli. 2) En tyytynyt tavanomaiseen ja Roomasta löytyi ampiaispipoja, ostin kuusi. 3) Alik. 4) Vahvoja. 5) En. 6) Joskus pidin, nyt taidan olla siinä niin paska että ärsyttää hävitä kaikille. 7) On siitä varmaan muutama vuosi jo vierähtänyt. 8) En. 9) Pidän kauniista asioista. 10) Eivät mitkään.

 50. nani

  oisitteko tulossa joskus tänne Joensuuhun päin? :) ois kiva nähä pitkästä aikaa ^.^

Tulevat keikat

2017

27.10. Yksityistilaisuus
28.10. Yksityistilaisuus
03.11. TURKU, m/s Viking Grace
10.11. TAMPERE, Nenäpäivä
11.11. LAUKAA, Peurunka Areena
24.11. TAMPERE, Olympia ***
25.11. LEVI, Hullu Poro Areena
01.12. LAPPEENRANTA, Old Cock
02.12. HÄMEENLINNA, Aulanko Areena
08.12. VANTAA, Tulisuudelma
09.12. TURKU, Venus Nightclub
15.12. LAHTI, Finlandia–klubi
16.12. Yksityistilaisuus

 

***Viimeisimmät muutokset!