Kysy

MUTTA MUISTATHAN ETTÄ…

EMME TIEDÄ koska saavumme paikkakunnallesi konsertoimaan, ellei KEIKAT-sivummekaan sitä tiedä. Toiveita kannattaa esittää paikkakuntasi keikkajärjestäjille.

EMME TIEDÄ keikkojen alkamisajankohtia, ikärajoja, lippujen hintoja, mahdollisia ennakkomyyntipaikkoja yms. käytännön asioita. Näissä kysymyksissä Sinun kannattaa kääntyä järjestävän tahon (=keikkapaikka) puoleen.

KESKUSTELUFOORUMI on hyvä kanava mm. edellämainittujen infojen jakamiseen, joten liity ihmeessä siihen ja jaa tietosi!

Kommentoi

1   |   2   |   3   |   4   |   5   |   6   |   7   |   8   |   9      »      [269]
 1. Mari

  Tämä ei ole kysymys, tämä on hehkutus:))
  Minusta tuli Happoradio-fani tänä kesänä: olin Kaarinassa Saaristo openissa, Gangutissa Turussa ja tänään Loimaalla SIllanalusrockissa. Mahtavaa jätkät! Mikä ääni ja soundi laulajalla, aivan huikea (se oktaaviskaala ja äänensävy !!), mitkä sanat biiseissä, ja olette niin mutkattoman hyviä kaikki siellä lavalla. Tahtoo lisää!!

  • Aki | Kiitos kiitos! Ihan on mahtava kesä ollut meillä kyllä, huikeita keikkoja melkein jokainen. Tulehan taas! Klubiolosuhteissa soitellaan vähän muitakin biisejä kun noita sinkkuja.

 2. Suskihh

  Heips! En tiiä muistatteko, mut oon se yli-innokas fani sieltä Suorana Kortesmäki ohjelman katsomosta, jonka elämän ootte pelastanu. Noh, tähän väliin voin todeta et pelastitte mut toistamiseen ku on nyt ollu vähän vaikeeta. Eli kiitos tästä!
  Kukaan ei kyllä varmaan unoha et oon teiän megafani. Oon pitäny sellasia tunnin kestäviä Happoradiovalistuksia niin kavereille ku perheellekki. Kans tässä lomalla kuunnellu teiän koko tuotannon läpi sellaset parisenkymmentä kertaa.
  Mut nyt itse asiaan. Oon tulossa teiän keikalle Nosturiin 23.8. ja oon tietty ihan kikseissä. Haluisin tietää et onks teil siel mitää meet & greet juttuu tai onko joskus tulossa? En tiiä voiks toiveita esittää, mut ois huippuu jos vetäisitte siel keikal Ahmat tai 1:30 (elossa). Eipä mulla muuta. (:

  xoxo ootte parhaita♥

  • Aki | Kuinka voisimme unohtaa! Ja kiitos markkinointityöstäsi. :) Nosturiin varmaan järkätään joku nimmarointisessio tai jotain, niin sielläpä nähhään! (PS. 01:30 tuskin tulee settiin kun ei myö tällä hetkellä sitä oikein osata soittaa. Taikka mistä mie tiiän kun ei olla vuosiin kokeiltu. Mut elä liikoja odota!)

 3. Kaunis nainen

  Pakko nyt kertoa, koska tästä on moni saanut hyvät naurut. Biisissä Pimeäntaite lauletaan ”siiveniskuista suruni, runon pauloista vakava virta”. Ko. kohdan olen AINA kuullut näin ”siiveniskuista tsunami, muropallosta pakanavirta”. Tämän valaistumisen (kiitos Google) jälkeen on biisi kuulostanut täysin erilaiselta. :)
  P.S. En mie ymmärrä, mie oon Lappeenrannasta!

  • Aki | Olen hämmentynyt. Siinä lauletaan ”Siiveniskusta tsunami / puropolosta vakava virta”. Googleen ei ole luottamista siis.

 4. Nimetön

  Soitatteko Uhrille (välisoitto) -kappaletta enää keikoilla?
  Jouduin kesäkuussa raiskauksen uhriksi ja kappale on ollut todella suurena tukena, kun läheisille puhuminen on tuntunut vain ylitsepääsemättömän vaikealta. Olisi hienoa kuulla joskus kappale livenä, vaikka se kovin raastava onkin.

  Mistä kappale on muuten alunperin saanut alkunsa?

  Olette superhyvä bändi.

  • Aki | No voi helvetti. :( Toivottavasti syyllinen sai ansionsa mukaan. Uhrille syntyi kun tuli ajatus että olisi hienoa jos levyllä olisi pieni ”välisoitto”, lyhyt kertosäkeetön laulu. Teksti-idea pulpahti siinä sitten fiilistellessä. Sitä soitettiin Kaunis Minä –kiertueella kovin usein, mutta sittemmin hiukan harvemmin. Jos oot jollekin tietylle keikalle tulossa niin vihjaise toki meille (vaikka Facebookin kautta) etukäteen niin ehkä se pieni laulu settiin mahtuisi! Jaksamisia!

 5. Ellu

  Oon ollu teijän fani jo ala-aste ajoista (jolloin ekat albumit tuli), ja vieläkin teijän musiiki on yhtä buenoa! (Nyt näin vanhenpana iskee vielä enemmän kun teksteistä saa enemmän irti.) jotta tähän saisi kysymystäkin niin mikä teidän mielestä on ollut parhain ja huonoin albumi teidän tuotoksista? On muuten ollut hienoa huomata teijän pysyvän samana bändinä mutta silti kehittyvän. Sanoitukset ja äänen käyttö on mun mielestä ainaki kehittyny ku kattelee ekaa ja viimestä albumia keskenää! Jatkakaa vielä pitkään, kiitos ootte upeita ja antanu mulle paljon voimaa ja viekäkin varmaan 183010 kertaa soitettu anna anteeksi jaksaa herkistää, niin kaunis kappale <3 olette kauniita ja myöskin ihania :3

  • Aki | No kiitos! Parasta levyä on mahdoton sanoa kun ura on kesken. Heikoimmalta lenkiltä tuntuu minusta ehkä Pienet ja keskisuuret elämät –levy. Se jäi jotenkin hajanaiseksi kokonaisuudeksi, vaikka muutamia hyviä lauluja löytyykin. Ei oikein tiedetty halutaanko tehdä poppia vai rokkia vai mitä, se levy ei oikein tiedä mikä se tahtoo olla.

 6. Satelliitti

  Moi, tämä on kysymyksen muotoon taivuteltu kiitos. Miten Happoradio osaa tehdä biisejä jotka koskettavat niin syvältä ja pukevat sanoiksi niin monia mörköjä? Tuleeko kaikki omasta elämästä, vai vaatiiko sanoittaminen loikkilista kokijan nahkoista toiseen? Elefantti-levyn biisit (ja tietty aiemmatkin) on niin täyttä tunnetta.
  Kiitos.
  Ps. Ruisrockin keikka oli mahtava :)

  • Aki | Tässä on jonniin aikaa jo tullu eleltyä niin aiheita löytyy omasta historiasta jo aika tavalla. Ja tykkään tarkkailla ihmisiä ja pohtia heidän juttujaan, lainanahkoihin hyppääminenkin sujuu melko luontevasti. Ja sanoittaminen on siitä kivaa puuhaa, ettei niiden tarvitse olla dokumentteja. Tarinoita ja tunnelmia saa yhdistellä ihan mielen mukaan!

 7. Iida

  Mä tiiän että te saatte toosi paljon tälläsii viestei mut on pakko jatkaa.
  Aki sulla on aivan IHANA ja mahtava ääni ja oot niin komee <3 AH mä rakastan sua oot niin seksikäs ja ihana <3<3

 8. Matti Lammi

  Lämppäriksi:Verga.Katsokaa videoita:Viimeksi Meille ei ole täällä enää mitään.

 9. perunoita porkkanoita

  Kertooko ruumiinavauspöytäkirja erosta? Olen huono tulkitsija kun en usko omiin tulkintoihini.

 10. pohjoeskarjalalaenen

  No olipas se melkonen keikka ilosaaressa! Huhhuh! Ehdottomasti festarien paras. Kuuntelin teitä innokkaasti kaunis minä albumin aikaan, mutta sitten se vähän jäi mitä nyt radiosta kuulin. Lauantaina aattelin että mitähän tästäkin tulee, ootteko paikkanne ansainnu, mutta semmonen turha spekulointi jäi kyllä heti kun keikka alko. En ollut ees juurikaan kännissä ja silti se oli jotain sanoinkuvailemattoman mahtavaa. Tykkäsin teistä ennen facebookissa mutta sitten laitoin että en tykkääkkään. Nyt kyllä kävin tykkäämässä ja oisin tykännyt 100 kertaa jos mahdollista :D Jännittikö kauheasti? Pitikö rampata vessassa ennen keikkaa?

  • Aki | Lavamanageri kysyi minulta 5 minuuttia ennen keikkaa että ”asteikolla 1–10 kuinka paljon jännittää”. Mietin hetken ja vastasin että 2. Oli sellanen hyvällä tavalla itsevarma olo. Että kyllä me tää osataan. Saattoi vaikuttaa se että Ilosaarirockin keikka oli neljäs putkessa. Siinä kohtaa alkaa olla sen verran höveli olo ettei jouda turhia jännittelemään. Ja keikkahan menikin sitten niin nappiin kuin voi mennä. Erityisesti setin päättäneen Ateistin aamuhartaus –laulun aikana tuli aika väkeviä fiiliksiä. Että näin tämän pittää mennä.

 11. Noksu

  Moikka !
  Kiitos Ilosaaren keikasta, huippumeininki ja mahtavaa oli, vuosien odotus palkittiin !
  Keikalta tuli otettua myös kuvia, joista muutama oli jopa ihan mukavasti onnistunut, niin oisitteko halunnu että niitä lähettelen johonki sähköposti osotteeseen tms? :)

  • Aki | Kiitos! Laita vaikka meidän Facebook–ryhmään kuvasi niin niitä pääsevät muutkin mahdollisesti ihastelemaan!

 12. Rebecca

  olin ihan sattumalta kattomas teit helsingissä ja olitte nii hyvii et oli pakko käyä ostaa toi uus levy ja lippu tonne tikkurilafestareille :D

 13. mä vaa

  Mikä on oudoin paikka johon sulta on pyydetty nimmaria?

  • Aki | 500€ seteli. Ja perseeseenkin on allekirjoitusta pyydetty, mutta siitä kieltäydyin häveliäisyyssyistä.

 14. Tiitu

  Nähään sitten Ilosaarirockissa, biisitoive olisi Itä-Suomessa tuulee. Jos siis saa heitellä tänne biisitoivomuksia, joita soittaisitte siellä? :)

 15. Vakava nainen

  Hei!!!
  Olen kuunnellut Vakava Nainen kappaletta jo aika monta kertaa ja tykännyt sen sävelestä alusta alkaen…..nyt vasta sanat alkoivat hahmottua ja tajusin että tässä se on: Ensimmäinen biisi joka kertoo omasta avioerostani yli kymmenen vuoden takaa! Siihen aikaankin Happoradio jo kuului kuuntelulistalleni… voi kuinka vanhoja tässä jo ollaankaan! :D
  Mutta em. biisistä kiitos tekijälle! <3

  • Aki | Siihen taisi vahingossa lipsahtaa vähän hitaasti aukeava teksti. Sen siitä saa kun yrittää naisen näkökulmasta kirjoittaa. Taidan vastedes kirjoitella mies-tekstejä vaan.

 16. Nadine

  Moi Aki! Well it’s not a question, but I’d like to tell you how much I enjoined the gig at the Helsinki-päivän konsertti! Even though it was cold and rainy all day long, it didn’t matter anymore when you guys entered the stage :) I hope to see you again when I’m back in Finland next year (or what about some gigs in Germany? ;)) Iso kiitos mahtavasta keikasta, olitte kauniita <3

 17. katja

  Moi!

  Sanoin teidän lutakon keikal 9.4 että tulen suomipop:iin, nii voisitteko tuoda sellasen kaulakorun, kun ei ollu rahaa mukana silloin, niin suomipop:iin, toki maksan sen :) ja tässä Akille vielä muistutusta siitä keikasta minä: ”Aki tuu jakaa nimmareita ja yhtäreitä ;)” Aki: ”En mä voi beibe mää oon töissa.” c(;

  • Aki | Meillä on nykyään melkein joka keikalla myynnissä noita kamoja, mut enpäs nyt muista oliko kaikilla festareilla. Hitsi vie. Mut semmosen saapi kyllä tilattuakin Rokkikaupasta jos tahtoo! :)

 18. Sambson

  Voisiko tänne sivuille laittaa kappaleiden sanoitukset albumeittain ja vielä ennen sanoituksia tietoa kappaleesta. Vai löytyykö ne jo?

  • Aki | Kaikki tekstit löytyvät albumien kansivihkosista, ja ollaan sen verran vanhanaikaista sakkia että yritetään kannustaa ihmisiä hankkimaan vielä fyysisiä levyjä. Nyttemminhän tilanne on kyllä vähän toinen kuin muutamia vuosia sitten, kun laillisia digikanavia on jo hyvin tarjolla. Harkinnassa on ollu laittaa tekstejä näkyviin mutta en oo vielä toistaseks saanu aikaiseksi. Ehkä joskus.

 19. Vakava nainen

  Iltaa! Olipas mukava katsella Aallon Helsinki – päivä konserttia tv:stä tänään. Aki olit tyylikkäänä samoin kuten muukin poppoo. Mistä olet ostanut ne housut mitkä sinulla oli konsertissa? ja mistä se kaulakoru joka oli kaulassa? Hyvät Juhannukset kaikille tasapuolisesti!

 20. Kapa

  Moi, mistä nuottikirjasta löytyis puhu äänellä jonka kuulun nuotit pianolle? 11 vuotias tyttäreni haluaisi opetella biisin. Kiitti

  • Aki | Kyllähän se laulu taitaa löytyä useammastakin kirjasta, mutta eihän myö tietenkään kylmiltään muisteta että mistä! Kannattaa mennä johonkin kirjakauppaan ja kysäistä heiltä. Hyö varmaan osaavat ettiä muutamasta vaihtoehdosta. Terveisiä tyttärelle ja iloa piano–opintoihin!

 21. Sam

  Hey guys, I have to write in English, because I don’t really speak Finnish and only understand a little. So if this is the wrong place to ask this, I apologize, but I try anyway… Yesterday I saw you live for the first time at Radio Aallon Helsinki-päivän konsertti and I have to say it was amazing! Since I’ll spend some time in Helsinki, I decided to come to your next gig here. Under upcoming concerts I saw that you’ll have one on 06.07., but if I understand correctly, it’s still to be announced where exactly. I couldn’t find any information about it anywhere else either, so can you please tell me, where this gig will be, so I can buy a ticket???

  • Aki | Well this comes a bit late… Hopefully you found out that we played at Narinkkatori. :) If you’re still in Helsinki, there’s another gig in Nosturi 23.8.

 22. kiitollinen

  hei! Olisko teillä mitään väylää, millä teihin voisi saada yhteyden ns.”fanipostia” varten. Olisi hieno saaha teihin jotenkin yhteys ja kertoa omista kokemuksista ja teidän musiikin vaikutuksista, niitä juttuja ei kuitenkaan haluaisi ihan näin julkisesti jakaa. Löytyiskö sellasille esim. sähköpostia tai ihan kirjeille tarkoitettua osoitetta? Vai onko tämä se väylä, millä teihin saa parhaiten yhteyden. Kiitos vielä myös helsinki päivän vedosta, mahtavaa oli seurata! :)

  • Aki | Tämä on ihan hyvä reitti kun kirjoitat viestin alkuun ettet halua sitä julkaistavaksi! Tai sitten meidän Facebook–sivun messagena kun pistät niin ei mene kaiken kansan nähtäville! Sähköpostiosotekin meillä joskus oli mutta kun ei sitä kukaan ikinä muistanut tarkistella niin ollaan se vähän niin kuin haudattu.

 23. Pajarit

  Lyhyesti ja ytimekkäästi: Kuka muu laulaa biisissä ”Nukahdistus” ?

 24. Suomi-fani

  Hei!
  ”Loistava tulevaisuus”! Tänä vuonna voin nauttia teidän musiikista vielä kerran livenä, vaikka en asu Suomessa… nähdään pian Radio Aallon Helsinki-päivän konsertissa! Tulen tulen! :)
  … ja sitten vielä jotakin muuta:
  Pidän Radio Novan Happoradio-dokumenttisarjasta ja myös LOL-video on vahva!!! Se on ihana muisto Virgin Oilin keikalle ja myös faneille, jotka eivät voi käydä teidän keikoilla niin usein. Kuvasitteko te koko keikka? Lisää BITTE! Julkaistakaa live-DVD!

  • Aki | Hyvä että dokumentit kelpasivat sillä samainen Riku Tonttila seurailee meitä pitkin kesää, eli lisää semmosta on luvassa! Live DVD:n julkaiseminen ei taida olla mitenkään päin ajateltuna taloudellisesti kannattavaa nykyään niin ei me taideta semmosta saada aikaiseksi. Jotain pätkiä laitellaan varmana YouTubeen tms. tässä joskus.

 25. zalaisuus

  Kyllähän sie keikan aikana kerroit, että siulla oli kiire, mutta päätin kokeilla onneani :) Mie kattelen sitten studio-B:n kuvia vuodelta 2010, vitsi siitä on aikaa! Mie varaan yhteiskuvan sitten HETI ku tuun takasi :)

 26. zalaisuus

  Olipa teillä hyvä keikka täällä Lappeenrannassa! Harmi, ettet kerinnyt ottamaan yhteiskuvaa, koska mie muutan toiselle puolelle maapalloa enkä nää teitä ainakaan vuoteen :( mutta mie lupaan markkinoida teitä ameriikassakin :)

  • Aki | No voi hitto. Minuu niin jäi harmittamaan se kun piti siitä pois sännätä. Miun oli ajettava sillon yöllä vielä Helsinkiin ja jos mie oisin siihen jääny hetkeksikään ni ois menny puolen yötä. Pahoittelut! Kunhan tulet takas ni sitten otetaan kuva varmana! :)

 27. mufffe

  Moi!
  Tää kysymys on varmaan kysytty tolla jossain aiemmin, mut ei vielä tullu vastaan, nii aattelinpa kysyä:) Eli mistä Pelastaja-laulu on saanu alkunsa? Nyt hiljan vasta kuuntelin sitä oikeen ajatuksen kanssa ja kyllä tykkään! Kiitti!:)

  • Aki | Se teksti sai alkunsa tajunnanvirrasta. Kun sitä kertosäettä sävellettiin niin kirjoitin siinä nykyäänkin kuultavat rivit demotusvaiheessa idealla että ”jottain tähän nyt vaan”. Miellyin niihin riveihin sittemmin siinä määrin että päätin rakentaa muun tekstin niiden ympärille. Sitten muistin vanhan Raamatun tarinan Jeesuksesta, joka alkaa epäillä koko tehtävänsä mielekkyyttä. Kävin Lopen kylältä ostamassa oikein Raamatunkin tekstiä varten. Ajattelin että olisi kiinnostavaa yrittää kirjoittaa pop–kappale Jeesuksen näkökulmasta, etenkin kun sen kirjoittaja on tämmönen pahainen pakana.

 28. talvan

  Hei jälleen ja myös suuri kiitos sekä kumarrus vastauksista aiempiin kysymyksiin.
  Kiinnostaisi kovasti tietää bändinne, tai ainakin Akin (kun hän yleensä hoitaa vastaukset ym. kommentit)
  mielipide seuraavan kysymykseen: Happoradio on tehnyt omat versiot Jaakko Tepon sekä
  Leevi and the Leavingsin biiseistä. Jos Happoradion biiseistä julkaistiin nyt tribuutti levy,
  niin keiden tai kenen versiona olisi tosi hienoa ja kiinnostavaa kuulla omaa tuotantoa?

  • Aki | Ihan kenen vaan! Toisenlaiset näkemykset ois joka tapauksessa kiinnostavia, vaikka niitä vetäis Nykäsmatti.

 29. Anne

  Hei, pidän tosi paljon teidän biiseistä, joita olenkin opetellut monta ulkoa. Harmi vaan, että suosikkibiisieni kohdalla ”Ahmat tulevat” ja ”Pelastaja” mun ääni ei ”riitä” niihin korkeuseroihin, mitkä biiseissä on. Nyt kiinnostaisikin tietää, että Aki, monta oktaavia pystyt laulamaan puhtaasti tai millä oktaavialueilla laulat? No, k adehdittava ominaisuus anyway. Ehkä harjoittelemalla saa äänen venymään korkeamalle, olen niin kuullut, muttei matalammalle. Siis, joo, hyvä ääni sulla muutenkin!

  • Aki | ”Puhtaasti” varmaan nolla oktaavia lol. En oo ikinä tarkkaan katellu äänialaani mutta kai se aika laaja alkaa nykyisellään olla. Vois joku oikea muusikko laskea, itselleni ei jostain syystä ikinä oo jääny mieleen noi oktaavialat. Siis esimerkiksi että mikä on kaksiviivainen C tms. Matalimmat levytetyt äänet taitaa olla Sinä & hän –säkeistö (meijän G eli oikeesti F# mut oktaavialasta ei hajua) ja korkeimmat varmaan Ateistin aamuhartaus –laulun loppuhuudot (meijän H eli oikeasti Bb kai). Ja lasketaanko falsetti äänialaan?

 30. sannipanni

  Hips!
  Kiusallinen paussi tuossa keikkakalenterissa touko-kesäkuun taitteessa. Onko tieten taukoa siinä, vai voiko vielä elätellä toiveita siitä, että jottain ilmaantuisi? Siinä on meiän happotyttöduon kokoontumisajot, ja ois ollu niin mukava sattuma jos oisitta ollunna lauteilla jossakipäin. :)

  • Aki | Yksi viikonloppu hengähdetään ennen kesää, eli kyllä se tyhjänä pysyy. Seuraava vapaa viikonloppu onkin sitten elokuun lopulla… :)

 31. LindaElina

  Hei! Ihan oli pakko tulla tänne kirjottamaan, että teidän biisit on ihan mahtavia. Varsinkin tuo Itä-Suomessa tuulee saa ihon kananlihalle ja kylmiä väreitä menemään koko kropan läpi. Uus levy on aivan mahtava ja kaikki biisit on opeteltu ulkoo jo aikoja sitte :) Nii joo.. Sit vielä sitä oli, että ihan mielettömän hienoo oli nähä teidät Kuopiossa keikalla! Se, että pääsin vielä eturiviin nauttimaan keikasta oli hienoo, koska oon oottanu näkeväni teidät livenä jo miltei 10 vuotta. Iso kiitos teille, että saan nauttia teidän musiikista!

  • Aki | No mutta mahtavaa että pääsit! Kuopiossa oli kyllä mukavaa, melekein kotikylillä! Tulehan toistekin!

 32. talvan

  Morjens Aki ym. elefanttimarssin marssijat.
  Kun olen tässä kuunnellut tätä Elefantti-levyä, niin mieleen nousee tämä kysymys:
  Onko ko. levy suunniteltu ikäänkuin teemalevyksi aiheena pari suhteen vaikeudet, pettäminen ja ero? Tapahtumat voisi jaksottaa näin:
  1. Vakavan naisen on saatava lapsi.
  2. Kuusi jalkaa kevät jäällä: Nyt tällä naisella on mies ja lapsi tulossa
  3. Loistava tulevaisuus: Ajassa on menty eteenpäin ja suhteessa on omat ongelmat
  4. Hämärän taite: Pettäminen
  5. Sinä ja hän: Ero ja uusi kumppani.
  P.S. Nämä on vain omaa tulkintaani, mutta kiinnostaisi tietää mitä sinä Aki olet asiasta Mieltä?

  • Aki | Elefantti tekstiensä puolesta nimenomaan ei ole mitenkään erityinen teemalevy, toisin kuin kaksi edeltäjäänsä. (Tai ei tämän ainakaan pitänyt olla, tokihan sieltä joku voi sen punaisen langan löytääkin!) Päätin kirjoittaa tekstejä aiheista, jotka sattuivat pyörimään mielessäni. Toki tämmösen keski–ikää lähestyvän ukon mielessä esim. tuo perheen perustaminen on paljon mielessä, ja siksi sitä aihetta lipsahteli sitten useampaankin lauluun. Ja kovasti noita synkempiä aiheita kaivelin lähipiirin kokemuksista sotkien niitä omiini.

 33. Tuomas

  Tervehdys Happoradion porukoille! Olette suomalaisbändien ehdotonta parhaimmistoa, minun listallani se ykkönen! Vuonna 2008 minusta tuli faninne julkaistuanne ”Kaunis minä” -albuminne. Se löytyykin levykokoelmastani, kuten myös ”Puolimieli” ja vuoden 2011 kokoelmalevynne. Kaikkea hyvää teille ja mukavaa alkavaa kesää! Terkuin faninne!

 34. j.t

  Jos Aki ja. AH vertaatte toisianne soittajina, niin missä mielessä Aki on AH:ta parempi / huonompi kitaristi ja missä Mielessä taas AH Akia parempi / Huonompi?

  • Aki | Ihan kaikilla mahdollisilla mittareilla Haapasalo on minua parempi kitaristi, mie kun en ole kitaristi ensinkään. Kunhan jottain sointuja/riffejä raavin silloin kun on tarvis.

 35. tide:_rosely

  Tervehdys!

  Teidän uuden levyn ulkoasu on todella hieno! Mielestäni tämä on kaikista tehdyistä levyistänne kaikista parhain. Olen levystänne löytänyt muutaman suosikki kappaleen.

  Kauanko meni levyn ulkoasun tekemiseen? Kuvasitteko Hesassa levynne bändi kuvat?
  Hyvää pääsiäistä!

  • Aki | No kiitos, olemme kyllä erittäin tyytyväisiä kansiin (ja levyyn) itsekin. Lauri–Matti Parppei oli suunnittelija, kuvat otti Ville Juurikkala. Pietarissa käytiin promokuvat ottamassa. Saatiin vähän erilaista henkeä kuviin kun oltiin vaihteeksi Venäjällä pönöttämässä kameran edessä!

 36. Paskiais-fani

  Hei te Rakkaat Urpot! Saas nähdä kerkeääkö toiveeni tavoittaa teidät tätä kautta ennen keikkaa… Mutta olisi aivan ääärettömän ihanaa kuulla Älä anna paskiaisten päättää -biisi Kuopiossa perjantaina! Elämä on jo pidemmä aikaa potkinut päähän rautakärkisellä kengällään, ja tsemppi mielessä olen tätä biisiä kuunellut ja yrittänyt jaksaa eteenpäin… Siitä on ollut paljon apua, kiitos! Nyt toivon sormet ja varpaat ristissä, että tsemppaajani saattaisi ehkä kajahtaa ilmoille Tähdessä! Mutta jos näin ei tapahdu, niin ei maailmani toki siihen romahda. Ehkä pääsen kuulemaan sen sitten joku toinen kerta! :) Kiitos jo etukäteen keikastanne, ja nägyillään!

  • Aki | No voi hitsi, eipä kerennyt toiveesi perille. Vaan ei myö sitä varmaan oltas oikein pystytty soittamaan. Se kun on äänelle aika raskas laulu ja oli tuota kurkkukipua, niin piti yrittää vähän valikoida laulujakin sillai. Siksi jäi esmes Elefantti soittamatta näillä keikoilla… Mutta ehkä se joskus taas raapastaan jossain missä siekin olisit paikalla! Ja jaksamisia elämän vastoinkäymisiin, paremmat ajat ovat jo tulossa!

 37. Tiitu

  Kumpana päivänä oli enemmän porukkaa Kerubissa perjantaina vai lauantaina?
  Olikos kivaa käydä Kerubissa soittamassa? :)
  Olitte tosi mahtavia perjantaina :D <3

  • Aki | Lauantai oli jo ennakkoon loppuunmyyty eli sillon oli täydempää. Molemmat keikat oli tosi kivoja, ehkä itelle jäi jopa parempi maku perjantaista jostain syystä. Ehkä siellä oli silloin vähän enemmän ilmaa.

 38. Toiveikas

  En tiedä luetteko tätä ennen keskiviikon lutakon keikkaa, mutta voisko settilistaan mahtua luonasi on linnani biisi?

 39. Anika

  Hei, ei ole oikeastaan muuta kysyttävää, kuin että miten voi miehellä olla niin kaunis ääni! Kiitos koko orkesterille eilisestä Levin keikasta, musiikkinne on upeaa. Kiitos, kiitos, kiitos!

  • Aki | Liika tupakki ja punaviini lienee ääneni salaisuus. Lol. Mutta kiitos itsellesi vain, Levillä oli tosi kivaa!

 40. Tide

  Neljä Happo elefanttia marssi näin.. aurinkoista tietä eteenpäin! Eikös se näin mene?

  Mie kuuntelen autossa Rakkaus on sotku biisiänne. Siinä on varsin erikoiset sanat ja paikkaansa pitävätkin,että rakkaus on kuin hormoni puuro. Kiitos mahtavasta levystänne! Toivottavasti näemme Lappeenrannassa.

 41. -maarit-

  Tervehdys Äänekoskelta :) Hyvinkös on marssi kulkenut? En ole ehtinyt hirveesti seuraamaan esim. FB:ssä Teitä, kun on ollut parempaakin tekemistä. Vitsi vitsi. Ei parempaa, mutta muuta. Soitatte sitten elokuussa Laukaassa, joku satamafestari tai vastaava siellä ja sinne aattelin suunnata, kun niinkin lähelle tuutte. Odottavan aika tosin on pitkä, ja harmittaa, kun aiemmin en varmaankaan pääse ja oon kade niille, jotka saa tän kevään nauttia keikoistanne :( No mutta, siellä tod.näk. nähdään. Mukavia marsseja Teille! T. -maarit-
  p.s tuossa linkki https://www.facebook.com/satamafestival?notif_t=fbpage_fan_invite

  • Aki | Ihan hiton hyvin on marssi kulkenut! Väkeä on piisannut ja meilläkin on ollu homma hallussa. Että tule ihmeessä siekin! Klubikeikkaa suosittelisin niin kuulisit Elefantin laulujaki enämpi!

 42. Emma

  Heippa!
  Älyttömän iso kiitos mahtavasta uudesta levystä! Parasta automatkaseuraa :) Erityisesti Kaunis ihminen on lähellä sydäntä :) Olisiko siihen mahdollista saada soinnut? Kiitos vielä menneestä Kouvolan keikasta, oli hieno keikka :)
  -Emma

  • Aki | No mutta kiitos! Siinä on niin kauhiasti sointuja etten niitä tällai yhtäkkiä jaksa muistella… No jos perusidean edes eli säkeistö: Dm – Am – Bb – F A, bridge: Bb – Dm – Cm9 – Cm9 Eb ja kertosäe että Bb – C – Dm – F ja viimesellä kierrolla (usko niin…) Bb – A7. Sitten siellä tullee kaikenmaailman modulaatioita ja omituista väliossaa mut noilla kierroilla myö tuota livenä esmes soitellaan nykyään. Ja HUOM myöhän viritämme soittimemme puoli sävelaskelta normaalia alemmas, eli oikeesti noi soinnut on jottain ihan muuta. Vaan näin helepompi hahmottaa.

 43. nevilla

  Heip.
  Millon ootte viimeksi soittaneet livenä 01:30 (elossa), että tuota olisko millään mahdollista kuulla ko. kappaletta meneillään olevalla rundilla ? Tai sitten kesällä ? ( Erityisesti pitäisin silmällä Joensuun keikkaa 12.04 taikka Ilosaarirockia;) )
  Ois meinaan tavattoman hienoa kuulla kyseinen biisi, kun siihen liittyy melkoisia henk.koht. muistoja… tietysti tää nyt on vaan tämmönen pieni fanitytön toive, mutta kunhan heitin ilmoille. Anyways, kahen viikon päästä nähhään, jee.

  • Aki | Justiinsa männäviikonloppuna mm. tuosta laulusta keskusteltiin, ja todettiin että ehkä syysrundilla on enemmän tilaa tommosille vanhemmille ”profiiliraidoillekin”. Se on tosi hieno biisi, mutta kun nyt keväällä tekee niin mieli soittaa noita Elefantin lauluja ettei mahu kaikki mukkaan mitenkään. Mutta mistäpä sitä tietää vaikka Joensuussa pölähtäiskin.. Hmm…

 44. Maarit

  Heip!

  Saisiko teiltä tilattua suoraan sinkkuja ”Hiljaa niinkuin kuolleet” ja ”Rakkaus”? En löytänyt niitä Levykauppa Äx:stä enkä lähimailla olevista levykaupoistakaan. Olisi kivaa saada nuo biisit! Muut teidän levyt jo omistankin, paitsi Jälkiä-kokoelman.
  Entä onko teillä vielä tietoa tuutteko Vaasa-Seinäjoki suunnalle tämän vuoden aikana? Olisi huippua, jos näin kävisi :)

  Kiitollisin terkuin Maarit

  • Aki | No hitsinpimpula kun ei meillä oo itelläkään yhtään niitä missään. Ollaankohan edes nähty sellasia fyysisinä kappaleina, en oo varma. Ja tullaan sille suunnalle kuluvana vuona, useampaankin otteeseen!

 45. Mamma 50vee

  Kiitti vielä eilisestä Jämsän keikasta! Ei ole varsinaista kysyttävää, mutta jäi harmittamaan oma tökerö käytökseni, kun yllättäen sain tilaisuuden hankkia nimmareita Elefantti-levyyn. Sain Akin nimmarin, mutta olin niin pönttö sekaisin, etten huomannut pyytää AH:n enkä Markun nimmareita, vaikka olitte siinä! Rakkauden Jarmo ei ollutkaan paikalla. Olette kaikki ihania ja musiikkinne on mahtavaa! Terkut myös ukolta, joka on vielä kovempi fani! Näkemisiin Jyväskylässä heinäkuussa ja tsdmppiä kiertueelle!

  • Aki | Tule sitten Jyväskylässä hakemaan muiltakin urpoilta nimet, ni ei jää niille paha mieli! :)

 46. Tintti

  Heyy!! ja ensalkuun Iso kiitos mahtavasta levystä!! Se jo komeilee hyllyssä ja on soinut jo monia kertoja. :) Semmonen kysymys tähän, että mistä Älä anna paskiaisten päättää-biisi sai alkunsa? Koska itelle tällä hetkellä tuo kappale kolahtaa ja kovaa ja sopii tän hetken elämäntilanteeseen. On nimittäin tosi energiset ja voimaannuttavat sanat ja melodiat tossa kyseisessä kappaleessa. Ei muuta, kuin ihanaa kevättä teille ja keikoilla nähhää!! viimeistää Oulusa 5.4. Tervetuloa!

  • Aki | Sen ideana on, että laulan n. 14-15-vuotiaalle itselleni kannustuslaulua. Teininä ahisti ku olin niin ujo, luokkahuoneiden nimenhuudotkin ahdisti. Sitten kun vähän vanhemmiten aloin ”vapautua” ja menin mm. punaisten farkkujen kanssa kaupungille (kuulostaa naurettavalta mutta se oli miulle tosi hurja juttu sillon) ni jopa pysähty joku auto ja ikkunasta huudettiin että ”halluutsie turpaan”. En halunnut.

 47. Kaunis nainen

  Iso KIITOS aivan mahtavasta levystä! Mahtavia biisejä kaikki, erityisesti kolahti Kaunis ihminen joka nykäisi kertaheitolla masennuksen syövereistä takaisin tähän hetkeen. Oli mieli kuinka maassa tahansa, siitä biisistä saa voimaa jatkaa eteenpäin. Toukokuussa nähdään Lappeenrannassa, sitä odotellessa…

 48. PikkuMyy

  Uutta levyä kuunneltu ahkerasti :) Niin myös eilen, kun kävin Hertsikan S-marketissa, ja aivan kuin siellä hyllyjen välissä olisi näkynyt myös Aki. Pienen hetken harkitsin kysymystä ”Arvaa mitä kuuntelen?”. Jatkoin kuitenkin vain ostoksien tekoa.

 49. Minävain

  Hei! Ihana tuo uusi levy. Kaunis ihminen biisistä sain todella paljon voimaa.. Olin menossa leikkaukseen jonka olin perunut monesti, mutta sain jonkun ihmeellisen voiman mennä leikkaukseen ja pelko hävisi, kun kuuntelin kaunis ihminen biisiä ja sen upeita sanoja. Nyt olen jo paranemassa leikkauksesta hyvää vauhtia! Toivottavasti tulette pian joensuuhun keikalle. Viimeksi nähnyt akia joensuussa taitajat tapahtumassa. Mukavaa kevättä teille :)

  • Aki | No hitto. Hyvä kun sait mentyä ja mukava kuulla että saatoimme olla edes jotenkin avuksi! Toipumisia! Ens kuussahan sitä jo kahtena iltana Kerubissa räikytetään, tule ihmeessä!

 50. Tulikukka

  Mahtavaa saada uutta musiikkia teiltä! Kiitos taas hienoista biiseistä, Himoksella kuullaan :) .

Tulevat keikat

2017

27.10. Yksityistilaisuus
28.10. Yksityistilaisuus
03.11. TURKU, m/s Viking Grace
10.11. TAMPERE, Nenäpäivä
11.11. LAUKAA, Peurunka Areena
24.11. TAMPERE, Olympia ***
25.11. LEVI, Hullu Poro Areena
01.12. LAPPEENRANTA, Old Cock
02.12. HÄMEENLINNA, Aulanko Areena
08.12. VANTAA, Tulisuudelma
09.12. TURKU, Venus Nightclub
15.12. LAHTI, Finlandia–klubi
16.12. Yksityistilaisuus

 

***Viimeisimmät muutokset!