Kysy

MUTTA MUISTATHAN ETTÄ…

EMME TIEDÄ koska saavumme paikkakunnallesi konsertoimaan, ellei KEIKAT-sivummekaan sitä tiedä. Toiveita kannattaa esittää paikkakuntasi keikkajärjestäjille.

EMME TIEDÄ keikkojen alkamisajankohtia, ikärajoja, lippujen hintoja, mahdollisia ennakkomyyntipaikkoja yms. käytännön asioita. Näissä kysymyksissä Sinun kannattaa kääntyä järjestävän tahon (=keikkapaikka) puoleen.

KESKUSTELUFOORUMI on hyvä kanava mm. edellämainittujen infojen jakamiseen, joten liity ihmeessä siihen ja jaa tietosi!

Kommentoi

1   |   2   |   3   |   4   |   5   |   6   |   7   |   8   |   9      »      [269]
 1. Annukka

  Voi miten nolosti kävi tuon teidän Eleganttimarssin kanssa. Minä siis unohdin tulla keikalle. Olin toivonut työvuorotoiveet ja kaikki, mutta sitten keikan jälkeisenä päivänä älysin, että sehän oli jo. Sen siitä saa kun koko syksyn menny tukka putkella ja liian monta projektia meneillään samaan aikaan. Hirveästihän auttoi ne ylistävät kommentit joita facebookissa keikan jälkeen jakoi yksi jos toinen. No jos sitte seuraavan kerran.

 2. Minna

  Moikka! :) ♡

  Vaikka häitä ei ole aivan vielä tulossa, mutta tahtoisin silti uteliaana tietää ja suunnitella tulevaisuutta (ja ehkä mahdollisia parin-muutaman vuoden sisällä tulevia häitä) kysyä teettekö hääkeikkojakin?
  Millä hinnalla tai kuinka paljon tekee esiintymisenne häissä?
  Me molemmat; minä & hän :D pidämme teidän musiikistanne, minä kyllä enemmän ja olisi mahtavaa saada suosikki bändi omiin häihinsä. Olin edellisen kerran katsomassa ja kuuntelemassa teitä Kuopion Musiikkikeskuksessa ja oli kyllä todella hyvä konsertti. Nimmarinkin sain kangaskassiin! Kiitos vielä siitä! ♡

  • Aki | Valitettavasti emme tee hääkeikkoja, muutoin kuin poikkeustapauksissa. Niin kuin omissa häissämme. :) Onnea teille, joka tapauksessa!

 3. HannaPee

  Onhan biisissä Pelastaja kyse jostain suuremmasta kuin ihmissuhteesta? Itse kuulen sen kuin rukouksena Jumalalle. Ja hieno rukous onkin :)

  • Aki | Siinä on sitä mitä sinä siitä kuulet. Ei minun oma tulkintani ole sen oikeampi kuin sinunkaan!

 4. haltioitunut emäntä

  Heippa!Saanko toivoa teidän Helsingin Circuksen keikalle biisiä Sinä..

 5. Pasi koponen

  Eukon kanssa kännissä keskusteltu..puhu äänellä Jonkan kuulen biisin sanoista…olinko liian kännissä koska sain oman käsityksen että siinä olisi ollut toinen osapuoli kuuro…….?vai mistä se kertoo..kiitos jos saan vastauksen.

 6. Piiku

  Kiitos hienosta keikasta Hämeenlinnassa. Mahtavasti sopi kokonaisuuteen taustalla kulkevat kuvat. Mietin, että onkohan siinä yksi syy halunne tehdä konserttisalikiertue kun se mahdollistaa kaikkea tuollaista extraa?

  Toinen kysymys, mitä olet sanoittajana mieltä Juicen teksteistä? Olen sen ikäinen, että olen häntä paljon kuunnellut nuorena ja mielestäni sinun teksteissä on samanlaista taitavuutta. Laulu aukeaa eri ihmisille erilailla, eri elämän tilanteessa erilailla ja välillä menee vuosia ennenkuin hoksaa, että tähänhän kohtaanhan tämä oli minun elämässä tarkoitettu.

  Ja vielä yksi, oletteko koskaan tehneet sellaisia keikkoja mihin yleisö saisi ennakkoon äänestää mitä soitatte? Ja eri paikkakunnille omansa, olisi mielenkiintoista nähdä miten ne vaihtelisi ympäri Suomen….

  • Aki | Ne samat videoscreenit kulkevat kyllä ihan normaaleilla klubikeikoillakin mukana (paitsi jos eivät johonkin mahdu). Vaan toki niiden anti erottuu paremmin konserttisaliympäristössä kuin yökerhossa. Juice oli sen luokan sanoittaja että kun aina silloin tällöin jään esim. YouTube–koukkuun hänen tuotannossaan seikkailen, tekee mieli lopettaa sanoitushommat. Koskaan ei niin hyvään kykene kuitenkaan.
   Ollaan kyselty useinkin ihmisten mielipiteitä suosikkilauluistaan, mutta tommosia keikkoja ei olla tehty. Siinä on vähän semmonen ongelma, että äänet menis todennäköisesti melkolailla tunnetuimmille lauluille joka tapauksessa. Harkinnan arvoinen idea kyllä.

 7. Jukka

  Hellou!

  Eleganttimarssikiertueesta voisi tehdä live levyn, mielellään tuplan. Kiitos!

  • Aki | No sepäs oiskin mahtavaa. Pahoin vaan pelkään että tällaisina levymyyntiaikoina moisen tekeminen olisi taloudellinen itsemurha, tai ainakin itsepahoinpitely. Ei siis mahtais löytyä julkaisijaa.

 8. Paula

  Kuinka te sen teette? <3 Saitte aikaan lähtemättömän vaikutuksen eilisellä Lahden Sibeliustalon konserttisalikeikalla! Olen diggaillut teidän musaa jo vuosia ja se on herättänyt suuria tunteita. Vasta eilen uskalsin lähteä kattomaan teitä livenä! Jostain kumman syystä olenkin vasta nyt innostunut kaikkien eri bändien keikoilla kiertelystä. Olikin erittäin jännittävää lähteä ekalle teidän keikalle tälläiseen eleganttiin tapahtumaan, konserttisaliin jossa pitää kiltisti istua paikoillaan. ;) Mutta se oli erittäin antoisa kokemus! Yllätitte ja kosketitte! Olitte osanneet järjestää keikan joka sopi todella erilaisille ihmisille, niille jotka ovat ennestään ns. rauhallista konserttisalikansaa ja niille jotka käyvät rock-keikoilla. Pisteet siitä teille! Teidän musiikki on todella rikasta ja sopii niin moneen erilaiseen paikkaan esitettäväksi. Eleganttimarssin eka keikka oli siis täydellistä nautintoa ja fiilistä täynnä, kiitos! Innolla nyt odotan että pääsen myös osallistumaan teidän Elefanttimarssillekin! Oliko teistä hurjan erilaista esiintyä konserttisalissa? Jännittikö tälläinen kokemus enemmän kuin teidän "normaalit" keikat? Minua ainakin jännitti, en tiennyt yhtään mitä odottaa! Ja vasinkin teidän tapaaminen keikan jälkeen nimmarointitilaisuudessa tuotti pientä jännitystä.. ;) Senpä takia en uskaltanut teidän tuntemuksia siinä kysellä ja antaa palautetta (pienestä jäätymisestä johtuen…) niin ajattelin että se varmaan sujuu helpommin tätä kautta. :) Mutta suurensuuri kiitos vielä teille kaikille ja nähdään!

  • Aki | Kyllähän toi Eleganttimarssi oli aivan eri meininkiä kuin normaalit rokkikeikat, eli jännitti hitokseen enemmän. Vaan en muista koska olisin viimeksi nauttinut keikoista noin paljoa, tämä oli mahtava elämys meille itellemme koko homma. Toivottavasti ei jää ainoaksi laatuaan tämmönen meininki, kivaa vaihtelua yökerhorypemiselle! Nähdään!

 9. Suru on

  Hei,
  Kiitos tuhannesti uudesta versiosta jo melkein ison kansan unohduksessa olleeseen Suru on -kappaleeseen.
  Olen itse kotoisin Kärkölästä, ja olen elämäni aikana kokenut kovia. Biisi on kuin suorastaan kirjoitettu minulle. Voisittehan varmuudella luvata laulaa kappaleen Lahdessa, jotta pääsen eturivistä todistamaan tätä suurta lohdutusta, joka on antanut minulle monesti voimaa jatkaa?

 10. mää

  Muistaakseni Naantalin keikalla kyselin fanituotekauppiaalta koska taas pipoja myynnissä. Syksyllä kuulemma?

 11. reimo

  tulukkaa ouluun..ei tähteen.

  • Aki | Nyt taitaa olla semmonen harvinainen hetki, että Oulun keikkaa ei ole tiedossa. Sepäs onkin outoa. Eiköhän sinne kuitenkin taas joskus. Tähti on sitä paitsi oikein hyvä keikkapaikka!

 12. -maarit-

  Aki, sun pitää ehdottomasti päästä, Vain Elämää, seuraavalle tuotantokaudelle! Lähtisitkö, jos pyydetään?

  • Aki | Riippuu kovin monesta asiasta, enkä jaksa kauheasti murehtia. Ennustan että miut pyydetään kaudelle 25. Ehtii vielä miettiä.

 13. Tyyskä63

  Kiitti tuoreeltaan äskeisestä Peurungan keikasta – olitte ihan sairaan energisiä! Ootte tietääkseni neljä kertaa keikkailleet Laukaassa ja joka kerta on oltu paikalla. Ja oot Aki hyvä tykki – siis myyntitykki: elefanttipaidat lähti mukaan (mun ja ukon ekat samisvaatteet kohta 30-vuotisen liiton aikana!)

 14. Siskot

  Hei Aki! Haluaisimme esittää siskollemme tärkeän kappaleen syntymäpäiväjuhlissa. Olisiko missään saatavilla ”Kaunis ihminen”- biisiin nuotteja/sointuja/stemmoja?

  Juhlat Joensuussa 29.11, tuletko mukaan? ;) Tässä tapauksessa emme tarvitse nuotteja…

  • Aki | Hittolainen synttärit meni jo. Toivottavasti oli mukavaa. Kyseiseen biisiin ei kyl oo nuotteja olemassa, enkä miekään ois paikalle ehtiny. Höh.

 15. Tykki

  Kiitos Koskin keikasta !
  Sano ny mistä Aki sun isänpuolen sukujuuret on lähtöisin. Ootko kuullut tuonne 1900-luvun alkupuolelle… Lapset kysyy, kun on sama sukunimi ? Ellei siis ole taiteilijanimi ?!

 16. älä anna niiden päättää!

  Hei Paskiaiset, muistattehan sitten mikä veisu pitää vetää seuraavalla Oulun keikalla, joohan? :)

  Ystävällisin terveisin toiset paskiaiset.

 17. Fani

  Miten tässä näin pääsi käymään??
  Oli suuriakin suunnitelmia tälle päivälle mm. siivoomista,pyykkäystä,juoksemista,läksyjä,kokeisiin lukemista,leipomista ja vaikka mitä muuta. Mitään en edellä mainituista tehnyt, vaan sen sijaan olen maannut lattialla sängyn vieressä viimeiset 4h ja kuunnellut koko happoradion tuotannon läpi (moneen kertaan) :D

  ★Asiasta toiseen.. Jes, viimein ikärajattomia keikkoja! Liput Hämeenlinnaan hankittu
  Siellä nähdään! :)

  • Aki | Huonomminkin voisi käydä! Jos kuuntelisit esimerkiksi koiran haukuntaa lähietäisyydeltä sen 4h. (Tähän tietysti joku vääräleukainen musapoliisi toteaa että ”ei välttämättä huonommin”. Hehheh.)

 18. Nimerkitön

  Miten kappale 01:30 (elossa) on saanut alkunsa? Kuka sen on sanoittanut? Karu teksti, vaikka toki myös omalla tavallaan toiveikas. Avaa hyvin meille ei-viiltelijöille sitä viiltelijöiden ajatusmaailmaa ja kokemusta, jonka viiltely heille tuottaa.

  • Aki | Miun kirjottama teksti on. Puolimielelle yritin kirjotella tekstejä erilaisista mielen ongelmista, ja toi aihe kiinnosti itseä. Siksi tartuin. Uskoisin nyttemmin ymmärtäväni ilmiötä hitusen paremmin kuin ennen.

 19. Kara Åke

  Vain elämää. Lähtisitkö?
  Irinan Bum bum bum biisissä äänesi kuulostaa yllättävän tangomaiselta. Tykkään.
  Suorastaan kutkuttava ajatus miltä kuulostaa Aki Tykki ja vaikka Matin ja Tepon mä joka päivä töitä teen…

  Kiitos vielä vähän erilaisesta keikasta Teerenpelissä, oli varsin nautittava pläjäys.
  Seuraavaksi sitten musan kanssa Verkatehtaalla. Sii juu :)

  • Aki | Vaikea sanoa, vähän riippuisi tilanteista. On muuten tullu mietittyä että meniskö Matti ja Teppo sit duona Vain elämään jos kutsu kävisi?

 20. Nina Marika Finne

  Mitä kuuluu ?

 21. Väkevä nainen

  Kiitosta, tuohan passaa hyvin. :)
  Tuosta biisistä vielä, mielestäni yksi parhaimmista kipaleista mitä levyltä löytyy. Kun tuossa yksi ilta aloin miettiä elämää niin totesin miten nopeasti aika on kulunut. Teidänkin musiikki on ollut yhtenä isona osana elämää jo monen monta vuotta, niin iloissa kuin murheissakin eikä loppua näy.

 22. Juli

  Olen ollut jo pidemmän aikaa teidän fani, olisiko tulossa mitään kilpailuja jossa voisi päästä tapaamaan ?

  • Aki | Eleganttimarssilla tavattiin ihmisiä jokaisen konsertin jälkeen, mutta normikeikoilla se ei oikein ole mahdollista. Seuraile Facebookin kautta meijän sivuja jos pystyt, sitä kautta ilmotellaan kyllä sitten kun jottain tapahtuu!

 23. I-m

  Onkos mahdollisuutta tavata teitä Ylivieskan keikin yhteydessä? Ikinä en oo teitä tavannu niin ois todella mahtavaa päästä joskus jututtaanki.:-) ja biisitoiveena heitän 01:30!

  • Aki | Olihan siellä mahdollisuus kun oikein vasitella allekirjoitustilaisuus järjestettiin! Ja 01:30 soi kanssa. Taisit piästä mieles piähän?

 24. Sane

  Kerrohan Aki, mikä on paras ikinä, missä ootte keikan heittäny. Vastaus on varmasti ennalta arvattavissa, että parasta ei ole, kaikki on huippuja. Lähinnä pohdiskelinkin tässä, että mikä on ollut pysäyttävin keikka vuosienne varrella? Mistä keikasta on tullut isoin ns. ”whoa mikä meininki” -fiilis?

  • Aki | Kyllä on monenmoista upeaa hetkeä keikoilla koettu mutta kai tähän täytyy vastata että viime kesän Ilosaarirockin keikka ei varmasti tule unohtumaan. Ilotulitusta ja muuta pommia oli sen verran mukana että kyllä oli komiaa. Toisaalta taas tuolla meijän Eleganttimarssilla soitettiin miusta liuta uramme hienoimpia keikkoja.

 25. Laura ☮

  Moikkamooi! :) Aki ketä ihailet teksittäjänä itse eniten? :) Saaks sulle muute 4.10 näyttää mun oman tekstin, kun oon kirjotellu täs abouttiarallaa vuoden ja olis ihana kuulla jonku ammattilaisen mielipide :) Sä oot se henkilö, joka sai mut innostuun tekstittämisestä! Mutta anyway, nähää 4.10!

  • Aki | Samuli Putro on saakelin kova, sellainen henkilökohtainen suosikkini. Vaan onhan noita kovia tyyppejä vaikka millä mitalla. Juicet, Salot, Hanhiniemet yms. 4.10. tais mennä jo hitsi vie.

 26. Fani

  Tuliko vietettyä synttäreitä?
  Ja onnea vielä! ♥

  • Aki | Eipä tullu isommin juhlittua. Tää elämä on yhtä juhlaa muutenkin niin tommoset päivät on hyvä käyttää huilailuun.

 27. Puppe

  AKI, sulle kun ainakin alkuvuodesta tuo viini maistui keikoilla, niin onko sulla jotain lemppariviiniä suositeltavaks? Vai tuleeko viinit valittua ”mitä halvalla ja ei maistu pesuaineelta”-tyylillä?

  • Aki | En ikinä muista mittään merkkejä ni aika arvalla tulee hankittua. Sen oon oppinu että keskimäärin tykkään Riojan alueelta tulleista punkuista! :)

 28. rebe

  Minkä pitunen sää Aki oot?

 29. Vakava nainen

  Hienot ne sun housut joka tapauksessa ovat niin siksi ajattelin vain kysyä mistä noin hienoja vaatteita löytää. Täällä näköjään samalla nimimerkillä joku muukin,en tiedä pitäisikö tässä sitten uusi jostakin repäistä itelle :D
  Piti muuten sanoa että kuulosti hienolta se bum bum biisin versio jonka vedät Irinan kanssa yhdessä. :)
  Kuuntelin tuossa teiän biisejä ja taas tuli sellainen tunne miten hienoa ja voimaa antavaa se on kun on olemassa musiikkia.

  • Aki | Voit käyttää vaikka nimeä ”Väkevä nainen”, se kun oli alkuperäinen nimivaihtoehto ko. biisillekin. Jostain syystä vaihdoin. Ja kyllä, olen samaa mieltä että on hiton hienoa että on olemassa musiikkia.

 30. LaFayette

  Just for curiosity and shiggles,
  Cats or Dogs?
  Sun or Rain?
  Soup or Salad?
  Chocolate or Vanilla?
  Piano or Guitar?

 31. onde

  Mitäs kitarakamoja bändissä käytetään? Erityisesti albumien Kaunis minä ja Puolimieli laitteisto kiinnostaa.

  Ja enhän minä näitä kyselis, ellen tykkäisi. :)

  • Aki | Noi levyn Haapasalo varmaan rusikoi aika pitkälti digitaalihärpäkkeillä. En oikein muista kun en mie niistä hommista mittään ymmärrä. Elefantti soitettiin perinteisemmin erilaisilla kitaravahvistimilla ja härpättimillä.

 32. Johanna

  Hei!

  Onko mahdollista, että on tulossa keikka uudenvuuoden aatolle vai lomailetteko? Suunnittelen hääpäivän ohjelmaa ja teidän keikka ois ykkösvaihtoehto.

  J

  • Aki | Ei ole tarkoitus keikkailla uuenvuuenaattona tänä(kään) vuonna. Että plan b aktiiviseksi sitten! Ja hyvää hääpäivää!

 33. turhaan ujostelet!

  Olen monissa vastauksissa törmännyt siihen, että sanot olevasi ujo. Esim. Yleisöön silmiin katsominen/ tietylle henkilölle laulaminen olisi jo ihan hirvittävää. Tämä ei varmaan paljoa auta, mutta yhtä lailla fanit jännittävät teitä. :) Niin ja ehdottomasti uskallat kääntää mikkiä yleisöön päin, kyllä meistä ääntä lähtee, eikä tarvitse pelätä, ettemme osaisi ikivihreitänne laulaa!

  Olin nosturin keikalla jonottamassa nimmaria ja mietin jo etukäteen mitä kaikkea halusin sanoa, mutta kun oikeasti sisäistin sen, että idolini seisovat edessäni, en saanutkaan sanaa suustani.. :D
  (Tästä tuli nyt hieman epäselvä, mutta toivottavasti tajuat pointin)
  Toivottavasti näemme pian! ♡

  • Aki | Fanitapaamiset on jotenki absurdeja tilanteita nimenomaan siksi että kaikkia jännittää. Jotenkin niistä jää silti hyvä fiilis, vaikka välillä vähän vaivautunutta olisikin.

 34. Koltiainen

  Täytyy kyllä sanoo, että ootte äijät ihan sairaan hyviä. Aloin seuraamaan teitä vasta noin vuosi sitten, kun tyttöystäväni sanoi kuulleensa biisin, joka kuulosti just meiltä. Kappale oli tietenkin Vakava nainen ja pari päivää myöhemmin kuului radiosta myöskin levynne keulakuvabiisi Elefantti. Ihmettelimme vaikka kuinka paljon, että miten on mahdollista, että molemmat kappaleet sopivat niin täydellisesti olevaan elämäntilanteeseemme. Tytölläni oli pakottava halu saada lapsi ja elefantti oli juuri keksitty selvittämään kiperät paikat suhteessamme. Helppoa ei ollut ja myöhemmin erosimmekin, kun se kasvoi liian suureksi. No pakkohan se koko levykin oli sitten pakko ostaa. Voin sanoa, että jokainen levyn kappale on kuin omasta elämästäni kirjoitettu! Ihailen sanoituksianne ja aina heräävät muistot ja ajatukset mieleen pyörimään, kun teitä kuuntelee.
  Kävimme myös teidän keikallanne syksyllä Lahdessa ja oli sellainen elämys, jota en koskaan unohda. Olen aivan sataprosenttisen varma, että tullaan vielä näkemään :)
  Niin ja kysymys on se, että koska on lupa odottaa uutta levyä? Elefanttimarssi vissiin vielä vähän aikaa jatkuu vai?

  • Aki | Ohhoh onpas elämä heitellyt. Mutta hyvä kun levy kelpaa! Elefanttimarssi jatkuu muodossa tai toisessa 7.3.2015 asti (että saadaan päivälleen vuoden mittainen rundi) ja sit aletaan varmaan pohtia seuraavia lauluja. On niitä jo tuossa tuloillaan, onneksi.

 35. Fani

  Muutama kysymys Akille (sinähän näihin näytät vastailevan :))
  Mutta ensiksi on pakko ylistää nosturin keikkaa! Aivan mielettömän upea keikka, etenkin kun sai eturivistä katsella/kuunnella ♡ tämä oli vasta toinen livenä kuultu Happoradion keikka ja ehdottomasti haluan nähdä teitä jatkossakin, mutta alle 18 vuotiaana ei ole mahdollisuutta kaikille keikoille päästä..
  Mutta sitten kysymyksiä:
  1. Mahtuisiko jollekkin keikalle mukaan vanhaa tuotantoa? (Sinä)
  2. Mistä idea Linnusta sammakoksi biisin musiikkivideoon? On muuten huikea video! :D
  3. Miten päättyi vuoden 2010 vedonlyönti? (painonpudotus) En ole mistään vastausta löytänyt, joten kokeillaan jos nyt saisin vastauksen :)
  4. Viimeisenä, muttei vähäisempänä. Onko mahdollista nähdä Aki Tykki BB extrassa?

  • Aki | Ainakin nuo Eleganttimarssin konserttisalikeikat ovat kaikki ikärajattomia! Sinne tulet sitten. 1. Sinää on soitettu vuosien mittaan niin kauhian paljon että se on nyt ollut vähän tauolla, varmana taas joskus palaa settiin ainakin hetkittäin. 2. Ohjaaja tarjosi ideaa ja bongattiin käsikirjoituksesta lähinnä vain limusiini, ja sanottiin kyllä. Sen tekeminen oli aika hulvatonta, vaikka lopputulos nykyisin vähän nolottaakin. 3. Kaikki paitsi Kotiteollisuuden tyypit päästiin tavotteisiimme, mutta mitään rahoja ei koskaan näkynyt perkele. 4. En ole vuosiin jaksanut seurata BB:tä enää juurikaan, joten Extrassa vierailu ei enää tuntuisi mielekkäältä. Aikoinaanhan siellä tuli pariinkin otteeseen käytyä.

 36. Suskihh

  noni hei taas vaihteeks! sori en osaa jättää teitä rauhaan :DD
  tässä mietiskelly muutamii juttui nii kysäsempä siis:
  1. Kuka laulaa elefantis sen naisäänen?
  2. tosi moni teiän biiseist käsittelee mustasukkasuutta. onks siihen joku erityinen syy vai onks siit aiheesta vaan helppo tehä biisejä?
  3. onks tulossa joskus mahollisuutta tavata teitä vähän pitempään et ehtis vähän enemmän jutella ja kysellä teiän elämästä?
  4. elefantti levyl laulettiin aika paljon lapsen hankkimisesta (kuusi jalkaa kevätjäälle, vakava nainen , elefantti(?)), ni liittyyks tää jotenki teiän elämään? (hapsuhan nyt sai lapsen mut entä te muut?)
  5. ootko aki ainoo joka käyttää taiteilijanimee teiän porukast vai onks joku muuki? saakos etunimiä tiedustella?

  jees.. eipä kai mulla muuta (: paitsi oon vielki iha fiilareis lauantain keikasta. varmaa koko viikon oon viel iha onneissani :DD

  • Aki | 1. Mira Luoti 2. Tekstejä kirjoitan aiheista, jotka sattuvat juolahtamaan mieleen. Mustasukkaisuuskaan ei ole minulle täysin tuntematon tunne. 3. Vaikea sanoa, paras mahdollisuus tavata meidät on keikat mutta ei niissäkään nyt mitään ”haastattelutilaisuuksi” oo ollu tapana järkkäillä. Mukavissa keskusteluissa viihtyy pidempään. 4. On tullut pohdiskeltua tuota suvunjatkamista. Että pitäiskö sitä. 5. Mitä taiteilijanimiä?! :-o

 37. Nimimerkki

  Kuuntelin radiota ja heräsi kysymys: Miksi ihmeessä Suomipopin Perälä esittelee Teidän radiosoittokappaleet aina Markun sukunimellä?

  • Aki | Perälän aivoituksia ei voi käsittää, eikä niiden pohtiminenkaan ole ehkä kovin terveellistä. Kuulin myös taannoin hänen selittävän radiossa kuinka Markku tekee kaikki meidän biisit. Veikkaan että Markku lahjoi Perälän jollain tavalla Suomipop–festareilla tavatessamme.

 38. Fanin mama

  Heti alkuun täytynee tunnustaa, etten ole perheemme suurin Happoradio-fani, vaan 4,5vuotias poikani. Kuunneltiin eräs aamu jotain suomalaista radiokanavaa netistä (asumme Sveitsissä) ja sieltä tuli Sinä ja Hän. Poika tykkäsi ja kuunteli ja katsoi kaikki Youtubesta löytämänsä HR-videot. Ehdoton lemppari on Che Cuevara.

  Varsinaista kysymystä mulla ei ole, mutta tahdon kiittää – teidän ansiosta meillä ei soi enää 24/7 Gangnam Style. ..

 39. sunnunnunnnuntai

  Kyllähän te Joensuuhun tulette esiintymään joskus niin miten olisi jos laulaisitte jonkin kipaleen tällä murteella? Olisi kivan kuuloista ja toisi keikkaan paikallisuutta ja erikoisuutta.
  Kuinka usein käytte Joensuussa? Ei sillä että häiritsisin, saattaisin hymyillä vienosti jos huomaisin. Mikä täällä on parasta?
  Saatoin nähdä Akin kerubissa ilosaarirock iltana, olitko siellä seinän vieressä selosen&kosolan keikan jälkeen juttelemassa? Kuljin ohi mutten kerennyt katsoa tarkemmin joten saatoin erehtyäkin.

  • Aki | Hmm. Se voisi olla aika haastavaa. ”Puhu iänellä jonka kuulen”? Muistaakseni häsläsin Kerubissa sekä la- että su-öinä Ilosaarirock-viikonloppuna. Mahdollisesti seinän vieressäkin.

 40. Sinisilmäinen nainen

  Nosturiin en tänään päässyt – harmi! Vietettiin äipän 70-vuotisjuhlia. Nyt siis kiinnostaa, että onko syksyllä tulossa lisää keikkoja tänne pk-seudulle? Olis ihan pakko päästä vielä nautiskelemaan :) .

  • Aki | Onhan toki! Eleganttimarssi 2014 -konserttisalikiertue pysähtyy Aleksanterin teatterissa 24.11. (tule sinne, siitä tullee hienoa) ja normaalimpi klubikeikka soitellaan vielä Circuksessa 14.12.

 41. Laura ☮

  Hellouu! :) Pakko tulla sanomaan että me soitetaan musan valinnaisen kanssa tässä piakkoin Tavikset! :D Mitä mieltä Aki muuten oot Uniklubista? :)

  • Aki | Haha Tavikset, mahtavaa! Ottakaas videolle ja jakakaa meille! Uniklubi on tehny hienoja ralleja urallaan, harmillisen hiljaista ollut sillä osastolla viime aikoina. Ei ole helppoa suomenkielisellä rock-musiikilla tänäpänä. Mut siitä se taas.

 42. -maarit-

  Moi, vaihteeksi tännekin yksi kysymys :) Pommitetaanko sua ihan hirveesti Facebookin yksityisviesteillä? Ehditkö ja viitsitkö kommentoida kaikille? Ei mulla muuta. Mukavata alkavaa syksyä :)

  • Aki | Henkilökohtaisesti lähetetyt viestit solahtaa sinne ”Other”–kansioon ja ne kyl jää aika usein unholaan. Happoradion Facebook–sivun kautta lähetetyt viestit pyritään lukemaan ja joskus vastailemaankin. Mukavata syssyy sinnekin!

 43. Tide rosely

  Heippa Happoradio!

  Tästä on kulunut pari kuukautta siitä,kun näin teidät Lappeenrannan Old cock baarissa. Veditte hyvän keikan.
  Mikä on teiän lempiruoka? Missä kävit Aki Tykki peruskoulun?

  Terveisin Titta-Lotta

  • Aki | No kiitos! Muiden puolesta en osaa vastata mutta oma lempiruokani on varmaankin pizza. Peruskoulun kävin Joensuun Normaalikoulussa. Niin kuin lukionkin.

 44. Tikku Ukko

  Olen salaa diggaillut teistä jo pidemmän aikaa ja elefantti levyn ilmestyminen vain vaikeutti tätä salassa diggailua.MAHTAVA LEVY!! Haluaisin vielä kiittää tuhannesti sunnuntaisesta Loimaan Sillanalus rockista.Se oli minulle ensimmäinen kerta keikallanne muttei todellakaan viimeinen! :)
  Ihanaa,että esititte Pois Kalliosta-biisin,joskin Kallio muuttui omalla kohdalla Loimaaksi,olen asunut täällä ehkä viikon! ;D
  Näin taiteilija ihmisenä kun kiinnittää huomiota tuohon visuaaliseen puoleen niin erityis plussat siitä teille,siitä voisi moni muu bändi ottaa mallia! :)
  Mutta se mitä piti sanoa oli: KIITOS! <3

 45. Sinisilmäinen nainen

  Saakos teidän herkusta nauttia syksyn aikana täällä pääkaupunkiseudulla ? Tavastia oli todella mahtava keikka :-)

 46. Laura -

  Morjens! Mulla on tullut pari kertaa mieleen sanoa pari juttua mutta en oo sit saanu aikaseks. Nyt kuitenkin aattelin sanoa :) Mistä idea Pois Kalliosta -biisiin on lähtenyt? Ja aika hienoo tavallaan, et ite Kallion pornokauppiaan poika Ville Valokin mainitaan siinä :D Mutta joo, te ootte helvetin hyvä bändi livenä. Mulle oli ennen teidän 25.7 Qstockin keikkaa huhuttu että te ette muka oo hyviä livenä. Te ylititte odotukset. Olitte huikeita! Diggasin helvetisti. Ps. Kun tuutte again Ouluun nii mun on pakko Aki päästä näyttään sulle mun oma teksti, koska sä oot se yks inspiraationlähde mulle kirjottamisessa! :)

  • Aki | No hyvä että kelvattiin. Ihan joka keikalla ei välttämättä onnistuta, ja se on sitten harmi jos jollekin jää mielikuva että nääpäs on paskoja. Yritämmä kyllä aina täysillä ja liikuttavan tosissamme, mutta joskus ei vaan lähe. Ja ollaanhan tässä kai kehityttykin. 666 (!) keikkaa soitettu nyt niin kai siinä väkisinkin jotain oppii.
   Pois Kalliosta sai alkunsa kun asuin muinoin Kalliossa Pengerkadulla, oli helevetin kuuma ja krapula, ja kämpässä asuvat muurahaiset valtas kesken jääneen pizzan. Ahisti.

 47. Kitunen

  Ensiksikin, kiitos siitä 15min Ilosaaren keikan alusta jonka sain kuunnella ennen kuin minut käskytettiin julmasti sieltä pois (ei, en ollut kännissä, kyyti lähti). Aivan mahtava meininki!! Täytyi sitten popittaa kotona yöllä teidän levyjä kun ei saanu livenä kuunnella :P
  Sitten nämä kysymykset: Onko Akilla vielä ”pipopakko” ? :D Ja missä Sinä&Hän musiikkivideo on kuvattu?
  Kiitos jo etukäteen :)

  • Aki | No voihan jemmeri soikoon, menetit ilotulitukset ja kaikki parraat palat! Höh. Sinä & hän -videon soitto-osuudet kuvattiin Helsingin Hernesaaressa (ihan helevetin kylmä oli) ja sitten niitä kävelyitä ja tuijotteluja kuvattiin Pietarissa seuraavana päivänä samalla kun räpsittiin promokuvat.

 48. Hellu

  Miten Vakava nainen biisi on syntynyt? Mikä innoitti biisin tekoon?
  Pakko kiittää hienosta keikasta Kajaanin Musiikijuhlilla. Olen ollut Happis fani vuosia ja Kajaanin keikka oli minulle ensimmäinen. Olen myyty entisestään. Aki, äänesi on jotain sanoinkuvaamatonta. Kiitos että olette tekemässä musaa tähän maailmaan♥

  • Aki | No kiitos! Idea naisnäkökulmasta kirjoitetusta tekstistä on pyörinyt päässä jo jonkin aikaa, eli käytännössä tuon laulun ensimmäisen säkeistön teksti. Sopiva sävellyskin löytyi kun Haapasalon kanssa Elefantin materiaalia kasailtiin, joten sieltä se sitten muotoutui hissuksiin. Vaikea sanoa mistä se ajatus alkujaan tuli. Ehkä vaan on mukavaa yrittää välillä haastaa itseään kirjottamaan tekstejä jostain ihan vieraasta näkökulmasta.

 49. Katipoison

  Hehkuttamaan tulin minäkin! (:
  Joskus Särkänniemessä näin teidät ensimmäisen kerran, olisiko ollut ’07 tai ’08?
  No, seuraava keikka olikin sitten tuolla Hämyvestareilla ja tykkäsin kovin! Teistähän on tullut oikeinkin toimiva ja räyheä bändi! En Elefantti albumia ole vielä oikeastaan pahemmin kuunnellut, kerran taisin sen toisella korvalla kuunnella, mutta täytyisi kyllä, heti kun aikaa löytyy!

  Toivottavasti seuraava keikkaloinen tulee nopeammin omalle kohdalle, ei tällainen seitsemän vuoden breikki kyllä tee hyvää kun bändi kuulostaa (ja näyttää) hyvältä! Erityiset propsit niistä LED-tauluista, aivan loistava lisä, enkä ole itse sellaisia muilla bändeillä nähnytkään. Keep on rockin’!! (:

  PS. Teettekö kuinka akustista keikkaa? Tuonne paikalliseen ei taida teidän koko kokoonpano mahtua (ei ainakaan niiden hienojen spottien kanssa), mutta akkari mahtuisi!

  • Aki | Akustisia keikkoja tehhään satunnaisesti kun sopiva tilanne osuu kohdalle, mutta varsinaista akustista kiertuetta ei olla tehty aikoihin. Sellaisesta on kyllä puhuttu jo pitkään, eli ehkä joskus tulee sopiva hetki moiselle.

 50. Laara

  Moikkuliii! Oon ollu fani jo pitkään, mut näin teidät livenä ekaa kertaa vasta keväällä.. Oli kokemus jota en unohda :)Kaikkien aikojen lempparia en kuullut, lie koskaan kuulenkaan? Kyseessä siis HC-sää!

  • Aki | HC–säätä on kyllä tässä vuosien mittaan soiteltu aika paljonkin, mutta tämän vuoden rundille se ei ole toistaiseksi mahtunut mukaan. Ei sitä kokonaan ole unohdettu, eli varmaan vielä joskus soi taas!

Tulevat keikat

2017

27.10. Yksityistilaisuus
28.10. Yksityistilaisuus
03.11. TURKU, m/s Viking Grace
10.11. TAMPERE, Nenäpäivä
11.11. LAUKAA, Peurunka Areena
24.11. TAMPERE, Olympia ***
25.11. LEVI, Hullu Poro Areena
01.12. LAPPEENRANTA, Old Cock
02.12. HÄMEENLINNA, Aulanko Areena
08.12. VANTAA, Tulisuudelma
09.12. TURKU, Venus Nightclub
15.12. LAHTI, Finlandia–klubi
16.12. Yksityistilaisuus

 

***Viimeisimmät muutokset!