Kysy

MUTTA MUISTATHAN ETTÄ…

EMME TIEDÄ koska saavumme paikkakunnallesi konsertoimaan, ellei KEIKAT-sivummekaan sitä tiedä. Toiveita kannattaa esittää paikkakuntasi keikkajärjestäjille.

EMME TIEDÄ keikkojen alkamisajankohtia, ikärajoja, lippujen hintoja, mahdollisia ennakkomyyntipaikkoja yms. käytännön asioita. Näissä kysymyksissä Sinun kannattaa kääntyä järjestävän tahon (=keikkapaikka) puoleen.

KESKUSTELUFOORUMI on hyvä kanava mm. edellämainittujen infojen jakamiseen, joten liity ihmeessä siihen ja jaa tietosi!

Kommentoi

1   |   2   |   3   |   4   |   5   |   6   |   7   |   8   |   9      »      [270]
 1. Tiina

  Hei Happoradion pojat, olin Meripäiväareenalla ja musta tuli välittömästi teidän fani. Tosi vahvaa ja koskettavaa musikkia ja tekstiä. Jatkakaa noin!

 2. Saila

  Hei!
  Nyt täytyi ihan alkaa kirjotella kun tässä viimeiset pari kuukautta tullut aina työmatkoilla kuunneltua Happoradion sinkkukokoelmaa ja on se vaan niin loistava. En ole puolisoani varmaan ikinä nähnyt yhtä innostuneena kuin viime kesänä Iisalmen Olusilta lähtiessä kun keikkanne teki niin kovan vaikutuksen. Kyseisellä keikalla oli mukana myös esikoisemme (vielä mahassa kylläkin) ja hänestäkin kovaa kyytiä tulossa Happoradio-fani. Mahtavaa että meillekkin löytyi musiikkia josta pidämme molemmat yhtä paljon. KIITOS teille mahtavasta musiikista!

 3. Holisti

  Oletko ajatellut alkoholismia kirjoittaessasi kappaletta Sahattu oksa, poltettu silta?

 4. Dygs

  Lav juu.. <3 :)

 5. Uus fani

  Hei!
  Pakko oli ihan tänne tulla kehumaan teitä, kun tänään olitte Kuopio RockCockissa.
  Se oli teidän eka keikka jolla olen ollut mukana, mutta ei varmasti viimeinen. :)
  Olitte kyllä todella hyviä, luulen että saitte uuden fanin.. Vaikka olenkin aina pitänyt musiikistanne.
  Saisitte kyllä käydä useammin Kuopiossa!
  Olette Ihania ja teette todella hyvää musiikkia.
  Ja Aki olet komea <3
  Ja kiitos vielä hyvästä keikasta.!

 6. J.T

  Hei vaan!
  Pari kysymystä olisi tässä mielessä, eli mistä syystä ette käytä kitaroissa normaalia virettä, vaan puoli sävelaskelta siitä alempaa?
  Toiseksi ihan huumorilla heitettynä, että tuleeko teistä sitten tulevaisuudessa vanhoina herroina se tavikset videon humpparadio? ?

  • Aki | Se oli joku hetken päähänpisto kun mentiin ensimmäistä demoa tekemään. Sitten se vähän niin kuin jäi päälle ja ei sitä nyt voi enää muuttaakaan. Humpparadiossa on tulevaisuus, väistämättä. Toivottavasti kelpuuttavat minutkin kokoonpanoon mukaan!

 7. Ronjaaa

  Kiittelisin vaa tällee hieman jälkikäteen Kirkkareitten ja Tammerfestin keikoista. Oli aivan mahtavaa ! Toivottavasti alatte käymään kirkkareilla vakituisesti !

 8. Iina

  Teiän kappale kaunis ihminen on aivan helvetin hyvä!! Oisko mahollista että kertositte sen soinnut ku en korvakuulolta osannu siihen niitä poimia. Olin kainuun musiikkijuhlilla teitä kuuntelemassa ja olitte koko kolmen päivän paras! Se oli niitä elämän parhaita hetkiä!

  • Aki | Voihan pirulainen kun en niitä ny tässä keikkabussiväsymyksessä yhtäkkiä muista. Säkeistö taitaa olla Dm – Am – Bbmaj7 – F A. Kertsiä en saa nyt päähäni en sitte millään…

 9. Kitaristi

  Mitä vahvistinta/efektejä AH käyttää esim. kappaleessa Pimeäntaite? Olen pitkään koittanut löytää vastaavaa heleää kevyttä säröä, mutta en ole siinä onnistunut. Kitarana on ilmeisesti käytetty teleä?

  • Aki | Jaa-a Rauli Eskolinin kanssa hyö sen soundin siihen kaiveli mut eihän mulla ole hajuakaan että mitenkä. Telellä raapi joo.

 10. Arska

  Onko mahdollista ostaa jostain puolimieli t -paita? Tarvitsisin ehdottomasti S kokoa olevan paidan läksiäislahjaksi työkaverilleni. Paita kuvastaa hyvin viimeistä yhteistä työvuottamme.

  • Aki | Meijän paitamyyntihommat on jokseenki levällään tällä hetkellä. Levykauppa Äx niitä hoitaa mutta meillä ei oo itsellä hajuakaan missä mennään. Pannahinen soikoon.

 11. zalaisuus

  Ai niin, yhen asian haluan tuoda vielä esille. Nimittäin Markulle kiitos! Minusta on tosi kiva, että Markku muistaa synttäripäivänä huutomerkillä! Pieni asia, mutta saa hymyn huulille, kun suosikkiyhtyeestä muistetaan :) Ja kiitos teille muillekin siitä, että olette ”faniystävällisiä” ja jaksatte vastata kysymyksiin! Olette kovin inhimillinen bändi, siksi mie teistä tykkäänkin! Toivottavasti saatte paljon myös kiitosta työstä, jossa olette hyviä!

 12. zalaisuus

  Hellurei ja hellät tunteet! Vielä mie täällä amerikassa pörräillen, mutta kerkiän tulemaan varmaankin takaisin ennen teidän keikkarundia! Sitte myö nähhään, koska mie tuun lunastamaan sen meijän yhteiskuvan, minkä lupailit :) ja tuunhan mie toki nauttimaan teijän hyvästä musasta! Nähhään syksyllä ja mukavaa kesälomaa!

 13. laura

  Moikka! Mikä on Aki sun suosikki matkakohde?
  Näettekö toisianne keikkataukojen aikana?
  Ihanaa kesää teille kaikille, olette parhaita. :)

  • Aki | Kyllä sen täytyy olla New York kun siellä kerta on tullut käytyä neljä kertaa vuoden 2009 jälkeen… Nähdään toki. Baarissa ja levyä tehdessä ja sillai.

 14. Ansku

  Hei,
  Ois kiva nähdä teitä livenä tässä lähellä eli Kiteellä:)Karhussa:)

 15. hosuli

  Hei! Olisiko mistään mahdollista ostaa Hitaasti – kappaleen nuotteja? Tahtoisin laulaa kappaleen miehelleni häissämme.

 16. nikj3

  Hola! Teen lukion musiikinkurssin projektin Happoradiosta ja mulla ois pari kysymystä tähän liittyen!
  Aki, mistä keksit loistavat sanoituksesi biiseihin?
  Montako keikkaa heitätte keskimäärin vuodessa?
  Mikä on omasta mielestänne kaikista onnistunein kappaleenne?
  Jos saisitte soittaa tästä eteenpäin keikoillanne vain 5 eri biisiä(kaikilla keikoilla samat), mitkä ne olisivat?
  Suosikki esiintymispaikkanne?
  Kiitokset jo etukäteen, jos kerkiitte vastailla!

  • Aki | No tämähän meni ohi. Harmi tavallaan kun tämä perinteinen kotisivuformaatti jää hektisemmän somen jalkoihin… Vastailen kiusalla kuitenkin. Tekstiaiheet kaivelen elämästä ja alitajunnasta ja loput tulee omasta päästä. Keikkoja on tehty enimmillään reilu 100 vuodessa, välivuosina vain joitain kymmeniä. Onnistuneita kappaleita on useita mutta tänään tässä ja nyt ensimmäisenä tulevat mieleen Che Guevara ja Ahmat tulevat. Jos viisi laulua pitäisi valita niin ne olis tällä hetkellä ehkä noi em. Che & Ahmat, Puhu äänellä jonka kuulen, Pelastaja ja sanotaan nyt sitten vaikka että ööööö Pois Kalliosta. Suosikkikeikkapaikkoja on monia, esimerkiksi Möysän Musaklubi (jossa juuri eilisiltana räikytimme).

 17. Berglund

  Jahas. Teatterikoulun seinää lainatakseni ” homot vittuun”.

 18. minähän se

  Voisitteko koittaa joskus jotain progempaa meininkiä? Joohan?

  • Aki | Meijän ”proge”-huiput on taidettu saavuttaa kappaleissa Ateistin aamuhartaus ja Ottaisitko silti minut. Sen progempaa ei tämmöset popparit osaa. Sori.

 19. Sini

  Ootte kertakaikkiiaan maailman mahtavin bändi! Teidän musa sopii joka tilanteeseen, oli aika ja paikka mikä tahansa. Niin, olihan mulla kysymyskin :) Haluisin laittaa teille perinteistä etanapostia, onko jotain osoitetta johon mahd. vois lähettää jotain?

  • Aki | Ei meillä ole etanapostiosoitetta nykyään. Joskus muinoin oli mutta ei sitä kukaan jaksanut hoitaa niin sitten tuli ikäviä tilanteita.. Mutta kiitos!

 20. Jena

  Onko viina nyt jätetty, kun häätkin on tanssittu? :)

 21. Erika

  Iso kiitos Aki vastauksesta. Tämä on nyt testattu ja toimin tulevaisuudessa ohjeittesi mukaisesti. Mukavaa kevättä koko porukalle

  • Aki | Tällai vuoden viiveellä en tietenkään enää muista mistä on kyse, mut hyvä! Mukavaa (uutta) kevättä sinne!

 22. Erika

  Onkohan tämä foorumi ollenkaan toiminnassa kun kysymykseni on odottanut moderointia jo vissiin pari viikkoa…?

  • Aki | Tämä toimii tällai hissuksiin nykyään. Jos tarvii nopeita vastauksia niin kannattaa yrittää some-kanavia (FB, Twitter, Instagram) pitkin. Niitä luetaan aktiivisemmin.

 23. Erika

  Heips! Nyt kun elegantti -kiertue on päättymässä, niin
  voidaanko pikkuhiljaa odottaa uutta levyä ilmestyväksi

  • Aki | Kunhan ensin saadaan se 10-12 uutta hyvää (!) laulua tehtyä, niin sitten tullee uutta levyä. Tällä viikolla ois tarkotus projektia alotella. Veikkaan että vuonna 2016 tulee uus levy.

 24. Kiitollinen

  Haluaisin kiittää kauniista Tuhkaa hangelle -laulusta. Menetin pienen syntymättömän esikoiseni viime vuoden lopulla. Pikkuinen kasvatti siivet kohdussani raskauden loppupuolella ja lensi parempaan paikkaan. Tuhkaa hangelle sanottaa niin hyvin fiiliksiäni tänä keväänä. Siitä on tullut mulle voimabiisi ja kuuntelen sitä aina kun sattuu niin paljon ettei pysty hengittämään. Aina on toivoa, ja siitä tuo biisi mua muistuttaa aina tarvittaessa. Kiitos erityisesti tästä kauniista biisistä, vaikka ei muissakaan mitään vikaa ole :)

  • Aki | Voi itku. Jaksamista sinne sitten täältä. Kyseinen kappale soitettiin justiinsa livenäkin Harvinaisuuksien illassa, tykätään siitä itsekin kovin.

 25. Saikku

  Millo LPR? Viimeeks ku ei päästy, kun tulitte nii yllättäen :)

  • Aki | Pari kertaa käytiin LPR:ssa vuoden aikana, nyt ei taida olla tiedossa koska seuraavaks. Mutta varmana joskus taas, seuraa ilmoittelua!

 26. jynkky

  ihan paska yhtye.Berglund on ihan vitun homo. paskaa reisille.

 27. Ltd

  Missäs Akin SG on? Ota joskus keikoille mukaan.

 28. ahmatkin tulevat

  Miksi orkesterinne kiikkuu kaakun rajalla? Eikö olisi vain helpompaa käydä kakalla.

 29. Mara

  Halusin vain tulla kiittämään teitä hienosta musiikista! Tossa kymmenisen vuotta sitten ko olin ala-asteella isosisko tutustutti teihin ja vieläkin pidän kovasti! Varsinkin nyt tein musiikki on mulle iso voimavara kun mulle tärkeä ihminen menehtyi ja sekin tykkäsi kuunnella teitä. Kiitos ja jatkakaa samaa rataa!

 30. (en keksi mitään nimimerkkiä..)

  Hei, pakko varmistaa. Vetääkö Hapsu jotain kurssia Forssan ammattikoulussa? Vai olivatko huhut vääriä? O_o

 31. Elena

  Hei guys! You are great band and you never disappoint. Thank you Aki for signing my CDs! I am so happy! I wish more people would discover your music, understand what it takes to create this music and be passionate enough to appreciate every single note you’re playing. Hope Haapasalo is getting better. All the best to him and all of you!

 32. Karmina

  Hello guys! I am writing here with maybe an unusual question, hope you don’t mind.. I have been listening to your music even before coming to Finland (I moved here in 2013) and I must say your music is too big to be known only in Scandinavia! I would like to ask if it’s possible for you guys to sing at my wedding :D If yes, please let me know (e-mail if possible) what you would need and what would be the price. I would be so happy! Can’t wait to listen to you in Lappeenranta on Friday :)

  • Aki | I’m sorry but we don’t play weddings. :/ Congratulations to you both anyways! Have a nice one!

 33. jumalaksi aikova ja pian yllättävä

  eikö teillä oo tosiaan mitään vastauksentynkää esittää noihin ”perusmarkon” surullisenkuuluisiin ja sympaattisiin Kysymyksiin kun vaan loputtoman tuntuista pinnallista roknrollrebelmukahaistattelua? alan menettä uskoni teihin jo ennenkun ISI ottaa minut mukaan raksaduunipaikalleen tutustumiskäynille?

  -pettynyt Poikajumalanpeikko

 34. Joni

  Hei!

  Bändimme, Apus nimeltään, julkaisi vuoden 2012 keväällä ensimmäisen singlensä, jonka aikanaan jaoin myös yhtyeellenne kuultavaksi. Nyt, kahta EP-levyä myöhemmin, erinäisiä musiikillisia hassutteluja ja genrerajakokeiluja viisaampana, olemme mielestämme löytäneet oman polkumme. Neljä vuotta siihen meni kaiken kaikkiaan laskettuna. Joku voisi sanoa, että se on lyhyt aika. Ehkä niin, mutta kaikesta huolimatta – nyt olemme tässä.

  Jonkinlaista kivaa pikku kutkutusta vatsanpohjaan tällainen omien tuotoksiensa jakaminen ihailemalleen yhtyeelle tuottaa, kieltämättä. Varsinkin täältä demotasolta katsoen tuntuu aika makeelta, jos viestini edes saavuttaa silmänne ja korvanne. Sanoin tämän saman jo vuonna 2012 ja sanon sen nytkin: millään muotoa en mieltäni pahoita, jos päätätte moderointitarkoituksissa olla julkaisematta viestiäni tahi linkkiäni, sillä eihän tämä palsta ole demobändien mainostilaksi tarkoitettu. Arvostin kuitenkin suuresti, kun viime kerralla linkkiä tarjotessani herra Tykki raotti sanaista arkkuaan ja kommentoi tuotostamme.

  Mutta, asiaan. Julkaisimme eilen, 1.1.2015, uuden singlen – lyriikkavideoineen päivineen. Kappaleen nimi on ”Jo kulunut on kuusi tuntia” ja miten niin biisin nimestä kuulee, että Tykin tekstit on mulle se kovin juttu suomenkielisessä lyriikassa..? Oli miten oli, ”Jo kulunut on kuusi tuntia” on vahvan pop-sävytteinen, suomeksi laulettu metallikappale. Pop-melodioita, hypnoottinen tunnelma ja moderni, mutta hyvin dynaaminen yleissoundi – siinäpä kappaleemme pähkinänkuoressa. https://www.youtube.com/watch?v=dwFaIAqTkNk

  Tekstin minä-hahmo on tilanteessa, jossa hän ei voi auttaa jotakuta vaikka haluaisikin. Kyseessä on pelinavaus 10 biisin yhdessä muodostamalle tarinalle, jonka keskiössä on koomaan vaipuva nainen ja hänen miesystävänsä. Vaikka sanonkin nyt pelinavaus, niin kyseessä on silti kokonaisuuden kolmosraita, tai tarinan kolmas ”luku”, miten sen nyt sitten ikinä haluaakaan ajatella. Loput tarinan palasista julkaistaan myöhemmin.

  Jos joku teistä tämän tekstin lukee, ja julkaistaan tätä palstallanne taikka ei, tahdon osoittaa koko bändimme puolesta nöyrimmät kiitokset ajastanne. Kommentteja en teiltä luonnollisestikaan odota, vaan jo aiemmin maitsemani kutkuttava tunne vatsanpohjassa riittää vallan mainioisti. :)

  Hyvää alkanutta vuotta teille ja suuret kiitokset upeasta musiikistanne.

  • Aki | Miksi hassu sanajärjestys? ”On kulunut jo kuusi tuntia” ois miusta vähemmän iskelmällinen. Mutta onnea valitsemallanne tiellä! On vielä rundikrapula päällä niin en nyt keksi mitään rakentavaa sanottavaa.

 35. Väkevä nainen

  Hyvää uuttavuotta 2015!
  Täytyy nyt sanoa kun kuuntelin pitkästä aikaa Suru on kappaletta niin teki suuren vaikutuksen jälleen kerran. Olisi kyllä hienoa taas tulla teidän keikalle kun viimeisimmästä on jo jonkin verran aikaa.

 36. Hejo

  Ensimmäisenä se kysymys :)… miten suru on-kappaleen kohta tarkalleen ottaen menee alkaen siitä suru on-kohdasta? Kertosäe?

  Toiseksi kiitokset. :)
  – ihmisenpyörä toimii loistavana lenkkimusiikkina, josta seuraa, että olet Aki / tai no koko bändi olette todella mainio personal (juoksu)trainer :D
  – tilasin teijän mustan pipan (suom. pipon :) ), joka toimii loistavana juoksupipana :)
  – hyvältä näyttää nuo alkuvuoden keikkojen paikkakunnat ja saan tuon gubbenkin (suom. ukkoni) mukaan ainakin yhdelle, johon häntä taivuttelin sen kolme viikkoa!!! sitkeästi :D ja häntä lainatakseni, kun jotain intoilin Happoradiosta niin hän tuumasi: ”ettei se nyt pas**n suomalainen bändi oo”, joka on tosi nätisti sanottu, koska yleensä miun musatykkäykset on koht huonoja hänestä :)… sama pätee toisinkin päin kyllä, mutta makuasioista paha riidellä :)

  Ugh. Olen puhunut. Hyvää alkavaa vuotta! :)

  • Aki | Suru on Tyynimeri / laaja muttei rannaton / suru on Tyynimeri / syvä muttei pohjaton. Hämäykseksi ollaan käytetty pelkkiä pieniä kirjaimia kansiteksteissä niin toi ”tyynimeri” on näyttäny yhdyssanavirheeltä. Mutta Tyyntä valtamerta mie siinä sillon tarkotin.

 37. Fani

  Ouu jes! 3 ikärajatonta keikkaa.
  Vaasaan en valitettavasti pääse :( Mutta Pielavedelle on pakko lähteä. Parisataa kilometriä siinä tulee matkattua, mutta tulee varmasti olemaan sen arvoista. Ja risteilyllehän on pakko tulla, sain jo kaverinkin suostuteltua mukaan. Jos teihin sattuu törmäämään laivalla, pelästyttekö jos tullaan nimmaria pyytämään?

 38. Fani

  Hei, onko mitään tietoa vielä noista heinä-elokuun keikoista? Onko festareita luvassa? :)

  • Aki | Sellanen parikymmentä keikkaa taitaa olla tulossa välille heinäkuun alku – elokuun puoliväli. Tiedotellaan niistä sitten vähän lähempänä kesää, kunhan varmistuvat.

 39. karo

  Olipahan huisin hyvä Cirkuksen keikka sunnuntaina, kiitos! Erityssiistiä koskettimet ja viulut. Tälläsiä keikkoja joskus jatkossakin mukaan! Jeejee, jatkakaa samaan malliin :)

 40. Ltd

  En ole nähnyt teillä vahvistimia keikoilla kovinkaan usein. Soittaako esim. AH jonkinlaisen POD:in tai vastaavan kautta?

 41. joku fani

  Luin näitä vastauksia ja pari kommenttia haluaisin sanoa….
  Ihan huippua, jos tulette helmikuussa (tai koska vaan) Tampereelle ja maaliskuussa Toijalaan. Toivottavasti pian tulee keikkakalenteria, pitää (vähintää) joka kuukausi päästä teidän keikalle. :)
  Toisekseen ”Tammi–maaliskuussa ja sitten vielä heinä–elokuussa. Sit saa riittää hetkeksi.” Mitäs jos tää ei riitä faneille? Tossahan on huhti-kesäkuu ihan liian pitkä aika! Ja mitä tapahtuu elokuun jälkeen, ei kai taas pidempää taukoa? :'(

  • Aki | Sielläpäs ois nyt kevään keikkakalenteri julki. Ja se on sellasta hommaa tuo keikkailu, että jos siitä ei pidä välillä taukoa niin ei hyvä heilu. Alamme vääntää uutta levyä heti kun saadaan aikaiseksi ja sen verran ollaan jo itseemme tutustuttu, että tiedämme ettei se onnistu tiukan keikkailun lomassa. Sitä paitsi kyllä ne keikat maistuu paremmalta (sekä yleisölle että orkesterille) kun vähän malttaa pitää taukojakin!

 42. jatu

  Pakko päästä kiittämään jotakin kautta. Oon kuunnellut Happista kauan, siis todella kauan. Mut tänä vuonna, oon nähny teirät kolme kertaa (voi olla että sie muistatkin miut ja kumppanit Narinkkatorilta, sieltä grillimaisteri tsydeemistä, tuskin kyllä muistat heh) ja ootte joka kerta saannu miut ajattelemaan yhä enemmän. Joka kerta, kun kuulen ekat soinnut 01.30 Elossa tai Pelastaja -kappaleista, kyyneleet virtaa pitkin poskia. Jollain oudolla tapaa ne tuntuu todella henkilökohtasilta. Pakko kuitenki vielä kysyä tosta 01.30 biisistä (vaikka joku siitä jo kyselikin tuolla aikasemmin), että miten sä Aki lährit tekemään sitä tai niinko miten lähestyit sitä asiaa? Se on oikeesti todella pysäyttävä, ainakin henkilölle jota se oikeesti kirpaisee ja pystyy ”samaistumaan” siihen. Ootte ihan helvetin mahtavia – jokainen. Kiitos.

  • Aki | Kiitos kauniista sanoistasi. En muista mistä viiltelyaihe mieleeni alunperin juolahti, mutta pidin ilmiötä mielenkiintoisena ja tutkailemisen arvoisena. Halusin ymmärtää sitä paremmin. Ja ehkä nyt ymmärränkin.

 43. Papunen

  Keikkailetteko tammi-helmikuussa 2015??

 44. Ihan fani

  Haluaisin kiittää Happoradion sanoittajaa ”Anna anteeksi” kappaleen koskettavista sanoista. Voiko tuon kauniimmin eroon tuomittua rakkaussuhdetta päättää. Tunnelukot avaava teksti, joka huokuu hyvyyttä ja lämpöä. Kiitos.

 45. tamperelainen

  Milloin olisi luvassa Tampereelle keikkaa?

  • Aki | Kristallipalloni (Gmail) sanoo että alkuvuodesta ois sinne käyntiä. Ehkä helmikuussa. Seuraa ilmoittelua!

 46. Anne

  Ei helkkari, kattelin juuri Katsomosta ton Posse-esiintymisenne (syystä että en omista töllötintä – ja kyllä, ihminen tulee hyvin toimeen ilman sitä, kun radio on keksitty) ja meinasin tukehtua nauruun!! Miten teillä voi olla noin tajuton itsehillintä!? Sanohan Aki, mitä lavalla tai sen ympärillä pitäisi tapahtua, että sulla ei enää pokka pitäisi, eikä pystyisi laulamaan? Vai auttaako pitkä kokemus sulkemaan häiriötekijät tajunnan ulkopuolelle?
  Kuvattiinko mitään noista Eleganttimarssin keikoista, tai taltioitiinko soitantaa? Ajattelin vaan, kun suureksi surukseni kävi sitten niin, ettei natsannut Seinäjoki sittenkään lähtemisen kannalta – olisi tullut monen tunnin odotus aamuyön junaan… Ja Hämeenlinnassa oli parhaat paikat koko lailla menneet, kun sitä mietin sitten… :’-( Toivottavasti teidät saataisiin joskus Tampere-taloonkin tekemään tollanen spesiaaliveto.

  • Aki | Kyllä siinä kieltämättä hiukan vaikeuksia oli keskittyä. Vaan noissa viihdeohjelmissa on paikan päällä niin jotenkin hulvaton tunnelma, että jotenkin se siinä hoitui. Aleksanterin teatterin keikka kuvattiin muutamalla kameralla ja taltioitiinkin raidoille. Siellä on vaan kuulemma jottain digitaaliräpsyjä nyt jossain, mut kassellaan saataisko niistä mittään irti. Ja jotain tämmösiä konsertteja tullaan kyllä tekemään tulevaisuudessakin, niin oli kivvaa meillä!

 47. Suomi-fani

  Hei!
  Iso kiitos unohtumatonta tunnelmasta elegantti-keikasta ja illasta Aleksanterin teatterissa! Ja kiitos nimmarista ja yhteiskuvasta ja että otitte niin paljon aikaa minulle. Tämä oli yksi elämäni parhaista iltaa! Aion käydä ihan varmasti uudelleen teidän keikoilla, kun olen Suomessa.
  Te olette ihania <3 … ja elegantti-CD:n olisi myös hienoa!
  Hauskaa joulua ja terveisiä Saksasta!
  P.S.: Toivon, että tykkäätte minun kuviasta ;)

 48. zalaisuus

  Hellurei ja terveisiä Amerikasta! En oo teitä unohtanut, vaikka olenkin täällä jorpakon toisella puolella. Ihan huippua, että tännekin voi tilata teidän uutta kalenteria! Mie jo hetken aattelin että sen saaminen on mahdotonta. Pitänee laittaa joululahjalistalle, kerran siinä on teidän nimmaritkin (niitähän ei voi koskaan olla liikaa)!

  • Aki | Terveisiä sinne. Mistä tulikin mieleeni että pitäispäs taas päästä New Yorkiin. Edellisestä käynnistä on jo yli puoli vuotta.

 49. Mari

  Tulinhan mie taas, Turun Logomoon. Ihana keikka, kiitos!! Ja varsinkin ne välispiikit ;)

 50. MaX

  Kiitoksia koko bändille loistavasta keikasta Seinäjoella. Unohtu kiittää siinä häslingissä. Ois aika makeeta jos tästä eleganttimarssista tulis jotain levyn tapaista, viulut teki oman säväyksensä.

Tulevat keikat

2020

13.03. ESPOO, Sello-sali [Triokeikka, ’Laulun takaa’ –klubi] SIIRRETTY–> Ke 9.9.2020
27.03. RAAHE, Riemu Bar & Club PERUTTU
28.03. NIVALA, Tuiskula PERUTTU
03.04. KUUSAMO, Scandic Rukahovi PERUTTU
04.04. LEVI, Hullu Poro Areena PERUTTU
09.04. M/S Finlandia (Helsinki) PERUTTU
10.04. VANTAA, Shamrock PERUTTU
11.04. KOUVOLA, Mulligans PERUTTU
16.04. LEVI, Bar Ihku PERUTTU
17.04. OULU, Bar Ihku PERUTTU
18.04. TAMPERE, Bar Ihku PERUTTU
20.04. LAUKAA, Peurunka Areena PERUTTU
24.04. JYVÄSKYLÄ, Lutakko SIIRRETTY–> La 19.12.2020
25.04. LAHTI, Möysä SIIRRETTY–> La 29.08.2020

 

 

 

 

 

 

 

*** Viimeisimmät muutokset!