Kysy

MUTTA MUISTATHAN ETTÄ…

EMME TIEDÄ koska saavumme paikkakunnallesi konsertoimaan, ellei KEIKAT-sivummekaan sitä tiedä. Toiveita kannattaa esittää paikkakuntasi keikkajärjestäjille.

EMME TIEDÄ keikkojen alkamisajankohtia, ikärajoja, lippujen hintoja, mahdollisia ennakkomyyntipaikkoja yms. käytännön asioita. Näissä kysymyksissä Sinun kannattaa kääntyä järjestävän tahon (=keikkapaikka) puoleen.

KESKUSTELUFOORUMI on hyvä kanava mm. edellämainittujen infojen jakamiseen, joten liity ihmeessä siihen ja jaa tietosi!

Kommentoi

1   |   2   |   3   |   4   |   5   |   6   |   7   |   8   |   9      »      [270]
 1. Joonas

  Mitä nuotteja Haapasalo käyttää pelastajat kitara soolossa?:)

  • Happoradio

   Aki | Jaa-a. Aika monta nuottia siellä taitaa olla, en pysty näin kylmiltään kyllä vastaamaan. Löytysköhän jostain netistä jotkut ajo-ohjeet? Taikka sitten kokkeilet vain.

 2. mutsis

  Miksei tuolla jäsenet-osiossa oo Klasua? :(

  • Happoradio

   Aki | Ku ei kellään meinaa riittää virtaa päivittää näitä kotisivuja. :(

 3. Joonas

  Mitä kitaroita haapasalo käyttää?

 4. -A-

  ”happoradio Eikös Juice lepää Hietsussa Taiteilijakukkulalla? 🤔 –A”
  Bongattu Instagramista. Etkö ikinä ole kuullut, että Juice on haudattu Kalevankankaan hautausmaalle TAMPEREELLE vai missä tynnyrissä olet elänyt???

 5. Erika

  Nyt on pakko kysyä kun en löydä mistään vastausta kysymykseen mistä tulee Haapasalon lyhenne AH? Mikasta se ei kaiketi tule vaan onko se vaan AH niin ihana??? :-)

  • Happoradio

   Aki | Arvoisa Herra Haapasalo. Näin alkoi muinoin hälle tulleet kirjeet eräältä saksalaiselta musiikkitarvikemyyjältä. Ni siitä se.

 6. Tohe

  Hei ! Oliko Tavastian keikka 24.5.2017 teidän pisin setti (26 biisiä) koskaan ? Setlist.fmstä en löydä heti pitempää. Toki se unplugged oli pääsetistä hieman erillään, mutta onko ns. samalla lipulla koskaan saanut 26. Happoradio biisiä teidän soittamana ja ihan livenä ?

  • Happoradio

   Aki | Kyl se varmaan oli pisin. Yli 20 biisin keikkoja on raavittu kyl useinkin.

 7. Arto Manninen

  Hei onko teillä yhtään laulua jossa ei olisi sitä pakollista falsetti laulu kiekaisua…älä puhu HUOMISESTA nyt..sieltähän sekin tuli….en pysty sanomaan yhtäkään laulua jossa ei olisi sitä.itseäni on ainakin lievästi tympii noi falsetti kiekaisut…ei mulla muuta🙇🙇

 8. Piia

  Moikka!
  Muutaman vuoden takainen eleganttimarssi -kiertue oli aivan mahtava. Ja siellä esitetyistä muutenkin huippubiiseistä tehdyt uudet sovitukset sai tunteiden kirjon taas ihan uusiin ulottuvuuksiin. Teidän musiikki iskee muutenkin mulla suoraan sieluun :) Mietinkin, jäikö ne sovitukset vain kerran kuultaviksi vai saisiko niistä nauttia vielä joskus vaikka levyltä kuultuna ?
  Aurinkoista kesän odotusta!

  • Happoradio

   Aki | En tiedä levytyksestä mut uutta konserttisalikiertuetta kyllä pukkaa piakkoin! Tai no pian ja pian mutta toivottavasti keväällä 2019.

 9. Tepaliini

  Kiitokset Pressan keikasta!! Olen yrittänyt etsiä onko tuota TVOF-finaalilähetyksessä Akin kaulassa ollutta riipusta jostakin saatavilla??? Ostaisin ilomielin itsellenikin 🤗

  • Happoradio

   Aki | Niitä ei oo aikoihin ollu myynnissä mut yritetään saada taas marketti auki!

 10. 12v rawiboy

  Olen kirjoitellut lauluihin sanoituksia ja rohkaisevien kannustuksien varjolla ajattelen kelle voisi näitä tarjota. Otatteko te vieraita lyriikoita vastaan vai sanoitatteko mieluummin itse?

  • Happoradio

   Aki | Me tehdään itse mut tekstejä kantsii lähetellä esim. kustantajille. Niin kuin vaikka Elements Music tai Kaiku Entertainmentiin. Jos tekstit on hyviä niin heiltä voi löytyy niille esittäjä!

 11. matu

  Hei, mul ois yks pieni mut elämääkin tärkeempi toive teiän lauantain 18.3 Iisalmen keikalle. Eli siis mun tyttöystävä on mun tärkein ja ainoo asia mun elämässä. Hän ei näe itteensä ollenkaan kauniina tai mitenkään hyvänä. Tää on jatkunu koko meiän yhessä olon ajan ja mä haluan tehä kaikkeni että hänellä ois hyvä olla ja että hän joku päivä pystys näkemään ittensä niin kauniina ihmisenä niinku mä hänet nään. Nyt me ollaan jo melkein eron partaalla ja en tiiä miten ikinä voisin antaa itelleni anteeks sitä jos menetän hänet. Niin jos on mitenkään mahdollista, ja jos esitätte ees laulun Puhuit linnuista (tosi tärkee biisi mulle ja meille), niin ennen tai jälkeen sen biisin jos jollain tavalla pystyisitte/kehtaisitte/haluaisitte mainita jotain että ”omistettu Saanalle” tai miten tahansa vastaavasti. Tiedän että varmaan on ihan tyhmä ja järjetön pyyntö mutta aion käyttää kaikki keinot mitä on. Kiitos jos luitte viestin ja innolla keikkaa odotellessa tässä!
  T hullu joka vaa sattuu rakastamaan toista

  • Happoradio

   Aki | Tämä niin kuin monet muutkin viestit meni valittettavasti ohi. Toivottavasti teillä on kaikki hyvin.

 12. Annis

  Hei Aki! Koska tulee ensi vuoden keikka aikataulut julki?

 13. J.T

  Hei!
  Kun nykypäivänä monien bändien ja artistien kohdalla fyysisten levyjen myynti uhkaa hiipua yhä vain pienemmäksi, ja näin ollen jotkut bändit ja artistit siirtyvät julkaisemaan yksittäisiä biisejä, niin luottaako Happoradio silti yhä fyysiseen levyyn vai onko siirtymistä yksittäisiin biiseihin harkittu missään vaiheessa?
  P.S. Hankin teille hiljattain uuden fanin, kun töissä vedin musahetkeä ja lauloin sekä soitin akustisella oman näppäily version puhu äänellä jonka kuulen biisistä. Työkaveri, joka ei aiemmin Happoradiota kuunnellut, ihastui biisiin ja on kuulemma alkanut nyt yhä enemmän kuunnella teidän tuotantoa. Hyvä minä! 😃

  • Aki | Hyvä, sinä! Ei meille sinänsä ole merkitystä julkaistaanko biisit n. 10 kappaleen paketeissa vai yksittäisinä, samaa materiaalia sitä silti väännetään. Jos jossain vaiheessa fyysisten levyjen myynti loppuu kokonaan niin emmehän mekään sellaisia enää pysty julkaisemaan. Jos kysymyksesi tarkoittaakin että yritämmekö tulevaisuudessa vääntää vain ns. radioystävällisiä sinkkubiisejä yhden kerrallaan, niin siihen vastaus on: emme ehdottomasti. Minusta oli esimerkiksi hienoa nyt jouluaattona julkaista tulevalta levyltä maistiaisina viiden ja puolen minuutin kappale, joka ei ainakaan tuollaisenaan voi soida missään radiossa. Hienoa, että meillä on Spotify (ja muut vastaavat tahot) niin että tuollainen julkaiseminen on mahdollista. Mummiälest.

 14. Anne

  Hai, kuis hiihtää? Long time no hear… Syystä että en edelleenkään ole naamakirjassa, niin kommentoinpa tänne. Lueskelin tuota teidän joulukalenteria, joka on vallan mainio oivallus tuon Aamulehden joulukalenterin – josta en ikinä ole mitään voittanut – sijaan. Mutta tuosta Umpisolmusta nousi nyt kyllä karvat pystyyn. Äläs nyt sentään ikinä, IKINÄ vertaa Happoradiota Neljään Ruusuun väittämällä tuon kuulostavan Ruusuilta!! Okei, just kuuntelin sen tuossa muistin virkistämiseksi ja kuvittelin tekstiin Ilin laulamaan, MUTTA tuo musiikki… Katos kun siitä puuttuu kaikki Koden koukut ja ennen kaikkea KÄMY!! <3 Kämy lisäisi kaikenlaista jännää filliä sinne katos nääs. Ei ole olemassa kuin yksi Neljä Ruusua, joten pojat, pojat, Happoradio pysyy nyt vaan omalla tontillaan.
  Ja sitten muuta… Kiitos ihan loistavasta Turun Venuksen keikasta 28.10.!! Sata lasissa siellä meikäläinen, muistin taas miksi on tullut pitkin poikin reissailtua teidän(kin) perässä. Erityisen tuosta illasta teki se, että meikäläinen veti ns. tuplat, eli olin ensin aiemmin illalla Logomossa Juha Tapion ihan upealla keikalla, ja sieltä kipitin sitten Venukseen jatkamaan menoa. Voit muuten uskoa, että hiljaisuus maistui enemmän kuin hyvältä, kun aamuyöllä painoin päätä tyynyyn majapaikassa! Kaipaatko itse miten hiljaisuutta keikkojen jälkeen?
  Uuden levyn singlet kuulostavat loistavilta, tarttuvilta, joten toivottavasti ensi vuonna pääsen mahdollisimman monta keikkaa siellä sun täällä katsomaan. Tässä nyt on vähän kiivaita kuvioita suunnitteilla..
  Mites siellä Jojensuussa sanottiinkaan… kahellaan? ;-)
  P.S. Joko ootte käyny ajamassa meidän miljoonatuubissa Tampereella :-P

 15. sampo

  Olisko joskus kiva rokata? Varmaan kyrsii noi ikuiset teini pop biisit? Kitaristi vois opetella jonkun soolon? Varmaan liian vaikeata?

  • Aki | :D Nyt on kyllä hienosti tutustuttu tuotantoon ja tultu oikein vasitella palautetta antamaan. No mehän ruokimme trolleja aina kun mahdollista. Pusipusi!

 16. Vakava nainen

  Koska uusi levy julkaistaan?

 17. Emm's

  Heipan!
  Mikähän ääpeehoossa sammuu ennen kuin puu kuolee? Vai kuulinko sammumisenkin pieleen… Toivottavasti cd:n kylkiäisenä on lyriikatkin sitten tammikuussa :)

  • Aki | Kyllä tulee lyriikat levynkansiin ihan varmasti. ”Unohda kaikki tuhlatut vuodet / sammuva kello ja kuoleva puu / hetkeks unohda kaikki” siinä lauletaan.

 18. Virve

  Olisiko mahdollista, että soittaisitte Tampereella ilveksessä 21.10 alkuperäisen Sinä kappaleen? Olen tulossa mieheni kanssa ihka ensimmäistä kertaa keikallenne ja se kappale on ollut meille erityisen tärkeä. ”Meidän biisi”. Olisi niin hienoa kuulla se livenä.Kiitos.

  • Aki | Pahoittelut että ei soitettu. :/ Se laulu on nyt ollut tovin jäissä, jotenkin ei ole tuntunut oikealta soittaa sitä. Ehkä joskus taas.

 19. JoelC

  Moi! Rakastuin Häävalssi Mollissa biisiin aivan täysin! Saisiko siihe kitara soinnut, kun olen netistä yrittänyt etsiä eikä mistään löydy? ja samalla 01:30(elossa)? :)

  • Aki | Ei meil oo oikein mitään sointuja ei tabulatuureja missään näkyvillä. Samperi soikoon. Pitäisköhän kopioida CMX:ltä idea ja avata sellanen avoin foorumi, johon kansalaiset voisivat jakaa osaamistaan? Vai menisköhän se pelleilyks…?

 20. j.t

  Mielipide kysymys: Rock vaarantaa äänen ja terveyden, totta vai tarua? (ja miksi?)

 21. Kati

  Kuopioon keikka ehdottomasti!

 22. Satu Lindberg

  Onko JUMALA olemassa?

  • Aki | Heh. Kauheen eri mieltä varmaan tästä on ihmiset. Kiinnostava kysymys on mielestäni ”mikä Jumala on”. Ei voi puhua olion olemassaolosta määrittelemättä sitä ensin.

 23. Satu Sironen

  On kyl loistava tulevaisuus..

 24. Satu Sironen

  Ihan vaan biisien aiheista.. et vois olla niinku mulla et ystävät rakastuu ja joutuu eroo !! Alkoholi tai muut ongelmat on tuttuja…P.S. Rakastan teitä!!

 25. Mie Vuan

  Anteeksi, että kysyin epämukavan ja hankalan kysymyksen delfiineistä, joista kuulemma meni maku

 26. Mie vuan

  Mie kysysin, että mikä tässä delfiini-jutussa oli sellasta että meni maku? Sekö että kuljetus oli yöllä ilman tiedotusta etukäteen? Jos tämä delfiinien kohtelu alkoi huolettamaan, niin tohon sanosin et ne on ollut siellä ”iät ja ajat” Minun mielestä menitte erinin ja tähkän ohella roskamedian asettamaan lankaan. Somesta oli helposti luettavissa mitä ihmiset oli mieltä tästäkin ”kohusta”.

 27. Only4you

  Särkänniemikeskustelu

  Olen fani ja tyttöystäväni soittoääni on ”puhu äänellä jonka kuulen”

  Pitääkö alkaa vaihtamaan.

  Alla Iltasanomissa sunnuntaina julkaisemani teksti.

  Koska tästä nyt meni maku vähän koko hommasta sanoo asiasta jotka ei ole ihan perillä kaikesta.

  Annan oman mielipiteeni tähän delfiinikeskusteluun.

  Delfiineillähän oli jo vanhuudenkoti Tampereella mutta sitä vaadittin aktivistien kattokiipeilytempausten yms. temppujen kera lopettamaan. Nyt kun delfinaarion lopettamiseen saatiin näiden mielenosoitusten avustamana hyväksyttävä syy niin nyt itketään siitä että eläimiä joudutaan siirtämään ja siitä että ne menevät väärään paikkaan. Ampuako ne olisi pitänyt. Käsittääkseni kukaan ei hyötynyt muutosta rahallisesti eikä tapaukseen liity mitään rikosta. Muutto on yritetty järjestää siten että ulkopuolisista olisi häiriötä mahdollisimman vähän. Siirrot tehdään rauhoitettuna joten siitä tuskin jää traumoja. Delfiineillä on mukana kaikkein läheisimmät ei omat hoitajat jotka jäävät suorittamaan Kreikkaan myös sopeuttamisen. Suomen tasoista ja sitoutunutta henkilöstöä löytyy tuskin mistään muualta maailmasta joten uskon että Särkänniemi oli eväkkäille hyvä asuinpaikka. Tuskin tuota operaatiota olisi pystynyt kukaan paremmin hoitamaan. Yksityisen yrityksen eikä henkilön tarvitse tiedottaa julkisesti tekemisistään kenellekään. Näyttää että vedotaan myös siihen että uudessa sijoituspaikassa on delfiinejä kuollut. Särkänniemessäkin niitä on menehtynyt kymmenen ja luonnossa niitä kuolee jokaisella silmänräpäyksellä. Kukakohan nekin kaikki pelastaisi.

  Itse pidän delfiineistä enkä ole Särkänniemessä töissä ja minulla on olkapäässä delfiinitatuointikin. Ylenmääräistä hysteriaa tähän siirtoon liittyen en sijaan ymmärrä sillä delfinaarion sulkemista oli haluttu myös aktivistien toimesta. Vaaditaan siirtoa turvapaikkaan merivesialtaaseen jota ei vielä edes ole eikä tule koska kukaan ei investoi sellaista neljälle ikääntyneelle nisäkkäälle joka ei tuota mitään. Lisäksi merivesi olisi kuolemantuomio delfiineille jotka ovat koko elämänsä olleet oksidoidussa hiekkasuodatetussa Päijänteen vedessä. Useat ihmisetkään eivät voi asua siellä missä haluaisivat tai olisi parasta. Osalla ei ole asuntoa ollenkaan. Paneudutaan seuraavaksi vaikka siihen.oo

  • Aki | En ny halua tähän paskakeissiin enää palata sen kummemmin kuin että sanon lyhykäisesti oman näkemykseni. Pohjatietona että kyseiselle keikalle oltiin menossa ns. promohommiin soittamaan puolen tunnin setti tuuraajarumpalin kanssa (koska omamme oli reissussa). Sitten kuultiin kolme asiaa: 1) tilaisuuteen liittyy nyt joku someraivo ja joku mielenosoitus on tulossa, 2) Lauri Tähkä on perunut ja 3) Erin on perunut. Ottamatta yhtään tippaa kantaan itse delfiineihin tahi Särkänniemeen saati Novaan, pyysimme että tilaisuus olisi siirretty johonkin muualle. Kun näin ei tapahtunut, päätimme että antaa olla. Itse uskon että Särkänniemi teki asiassa ihan oikein. Joten annetaas ny vittu olla ja mennään eteenpäin kohti uusia kohuja ja raivoja.

 28. Gribs

  Heips jätkät :) ensimmäisiä biisejä jota teiltä kuulin on Pois Kalliosta, olin sillo ehkä seittemän vuotias ja laulettiin sitä faijan kans aina mökkireissuilla. Sen jälkeen teijän uutta tuotantoo ootellu :)) omasta mielestä parhaimpia teoksia teiltä onki Ihmisenpyörä, Pimeäntaite ja ehdoton suosikki Itä-Suomessa Tuulee. Kiitos teille ! ♡

 29. Kouvola

  Moi, kysyisin Pelastaja-biisin taustoista. Kappale on aina puhutellut, nyt livenä nähtynä tausta-videoiden kera heräsi kysymys. Kertooko sanoitus ”pelastajan” kaipuusta vai onko sanoitus syntynyt omakohtaisesta pelastuksen kokemuksesta?

  • Aki | Ajattelin että olisi näin epäuskoisena mielenkiintoista kirjoittaa popkappale Jeesuksen näkökulmasta. ’Pelastaja’ siis viittaakin paitsi laulun kohteeseen, myös laulun minään. Sellaista koukkua tarjoilin.

 30. j.t

  Morjens!
  Kysyisin mielenkiinnosta sinulta Aki, että mistä happoradion biisistä olet sanoitusten suhteen eniten ylpeä ja mistä vähiten? Muistaakseni soundi-lehden haastattelussa joskus sanoit, että puhu äänellä jonka kuulen tekstit ovat mielestäsi jotenkin keskeneräinen, ja että hioisit niitä edelleen, jos olisi mahdollista.

  • Aki | Parhaat tekstit löytyvät tietenkin tulevalta levyltä. :) Moniin olen melko tyytyväinen, vaikea sieltä kaivaa yhtä suosikkia. Rakkaus, Itä-Suomessa tuulee ja Kuusi jalkaa kevätjäälle tulee nyt jostain syystä ensimmäisenä mieleen. Pieleen menneistä teksteistä ainakin Palaset ja Muistoksi on jäänyt harmittamaan. Puhu äänellä jonka kuulen -viisussa on vähän löysää siellä viimesessä säkeistössä, mutta olen oppinut elämään sen kanssa.

 31. Jelefantti

  Morjes! Pakko kiittää teitä ihan vaan olemassaolostanne. Happoradion löysin 2010, ollessani 9-vuotias. Siitä lähtien Happoradio on aina ollut soittolistoillani, Hirsipuuta tullut kuunneltua varmaan päivän verran. Koskaan en ole keikoilla käyny, mut siihen on tultava korjaus! Viime Fuengirolan keikalle en päässyt, mutta jos vielä tänne eksytte, niin siistin kalenteria ihan vain teitä varten. Kiitos!

 32. Heisa

  Terve!

  Teidän Häävalssi mollissa -biisissä on hieno melodia ja musiikki. Olen menossa naimisiin syksyllä ja tuleva vaimoni on teidän iso fani. Häävalssi mollissa on ollu eräs häävalssimme biisivaihtoehto mutta valitettavasti ja varsin ymmärrettävästi kappaleen sanoitukset eivät hääjuhlan tunnelmaan sovi.

  Onko kappaletta mitenkään mahdollista saada instrumentaaliversiona? Voin luonnollisesti maksaa kappaleesta. Tämä olisi suuri ylläri ja toivottavasti ilon aihe puolisolleni jos asia jotenkin järjestyisi.

  Ystävällisin terveisin,
  Heisa

  • Aki | Varmaan olis helpointa jos teidän hääbändi (olettaen että teillä sellainen on) opettelisi soittamaan siitä instrumentaaliversion?

 33. Kalle

  Pois kalliosta biisin sanat, liittyykö tähän? :D http://www.seksileluja.com/

 34. jere suhonen

  Haluaisin kysyä mistä tuli aihe kappaleeseen ruumiinavauspöytäkirja?
  Ps oote hyvä yhtye :)

  • Aki | Se oli sellainen inspiraatiolähtöinen laulu. Että yhtäkkiä juolahti mieleen että jos kävis eron jälkeen parisuhdetta läpi niin se voisi olla niin kuin ruumiinavaus. Ja siitä sitten etiäpäin.

 35. Piinaava pulma

  Yksi ainoa kysymys olisi Puhiksen musiikkivideoon liittyen. Minkä paikan portaat siinä alussa on? Häiritsee niin pirhanasti, että pakko kysyä. :) Joensuun tunnistan, mutta ne portaat!!! :D

  • Aki | Portaat vei silloiseen Moritziin, mut sillä taitaa olla joku eri nimi nykyään. Se Kimmelin alakerran baari kuitenkin. Siellä soitettiin se keikkakin, jolta livepätkät taltioitiin.

 36. Ribbe

  En keksinyt muuta kysyttävää, kuin mikä om paras rundi-ruoka? Ja kiitos, kun olette olemassa! Musanne piti minut eräänä vaikeana syksynä himpun verran toiveekkaampana tulevasta.

 37. Lx

  Moip!
  Kysymykseni on lähinnä Akille osoitettu: harrastatko kirjoittamista biisien ulkopuolella? Mietin vain, että eihän tuollaisia tekstejä ihan vaan tavistallaajalta synny! Kirjoittajana odotan sitä päivää, kun itsekin osaisin kirjoittaa noin kauniisti…
  Kiitos niistä kauniista lyriikoista ja tietysti hyvästä musiikista!

  • Aki | En minä kyllä juuri muuta kirjoittele kuin näitä lauluja. Joskus jotain tajunnanvirtamaisia runoja mutta niitäkin kovin laiskasti. Tarkkailen toki ympäristöäni. Bongailen kauniita sanoja ja lauseita milloin mistäkin. Kai niistä jotain tarttuu työkalupakkiinkin.

 38. Tuppopopo

  Nyt kun levyn julkaisuun on vielä hyvän aikaa, niin olisiko mahdollista tällä kertaa julkaista levy digipak-muodossa sen perinteisen jewelcasen sijaan?

 39. Maija

  Hieno kappale tuo uusin, ”Valopallo” <3
  Kuten kaikki vanhatkin!
  Nähdään huomenna Virginissä :)

 40. slerba

  Voisitteko tehdä biiseistänne karaokelevyn? Niitä on niin huonosti kokoelmalevyilä
  eikä viittis ostaa kokoelmalevyä yhden biisin takia

  • Aki | Eipä taitais olla taloudellisesti mitenkään järkevää… Niitä pitäis varmaan myydä aikamoinen läjä että tuotantokustannukset peittyisivät. Höh.

 41. Hämmentynyt

  Kertooko häävalssi mollissa kappale hautajaisista?

 42. Dygs

  I <3 u . After everything and still :)

 43. Ellu

  Mistähän löytäisin Linnusta sammakoksi biisin nuotit/tabit bassolle? Kiittäen Ellu ?

 44. -maarit-

  ai niin, ja piti mun kysyä, että mitäs teille nyt kuuluu? Onko syntymässä jotain uutta ja ihmeellistä? (musiikin saralla lähinnä…)

 45. -maarit-

  Moi. Testailen, toimiiko tämä nyt. Laitoin facessa viestiä, että ihan ihme tekstiä näkyi (varoitus), kun viikko sitten katsoin tätä sivua ja Markku lupasi tsekata asian…mikäs tässä oli…vai mun koneko vain temppuili?

 46. kati1999

  Moikka. Onko kellään teillä lapsia?

  En ole vielä kertaakaan käynyt keikallanne, mutta olin vuonna 2014 teidän nimmarijaossanne Levy-Eskoilla Joensuussa ja edelleen Happoradio-juliste koristaa seinääni teidän nimmareiden kera. :) Sekä mun ensimmäinen CD-levy on ollut teidän Vuosipäivä mikä mulle on ostettu, vaikken ymmärtänyt silloin yhtään mitään teidän musiikista niin pakkohan se oli saada. Levy on tallessa edelleenkin. :)

  PS. olen ollut teidän kuuntelija vuodesta 2006, jolloin olin vasta 7-vuotias ja nyt olen 16-vuotias ja tähän asti olette ollut se ykkösbändi joka soi mulla aina listaykkösenä! Sekä . Kiitos suuresti teille, olette parhaita! :)

  T. Kati

  • Aki | Tänään 16.4.2016 tilanne on se että kaikilla muilla on jälkikasvua, paitsi minulla. (Tilanne kyllä korjautumassa.) Tulehan keikallekin joskus, hyvänen aika!

 47. Zuh

  Helou!
  Elikäs kiinnostais kovasti tietää, mitä Olette Kauniita- biisissä siinä ihan alussa ja ekan kertsin jälkeen lauletaan. Ei tahdo saada itse selvää ja mistään ei löydy tietoa asiasta.

  Kiitos jos joku kerkiää joskus vastailemaan!

  • Aki | Siinä on se kertosäkeen ”olette kauniita noin” takaperin käännettynä. Vai olisiko vielä ollut tarkalleen että ”olet olette kauniita noin”. Eli ”nion atiinuak ettelo telo”.

 48. Anne

  ”…Juon kunniakses maljan, vaikka yhden keskikaljan…”
  Myöhästyneet onnittelut, Aki!! Tiedätkö mikä biisi on tuo lainaus? No, miltäs sen neljänkympin rajapyykin ylittäminen tuntuu? Pukkaako ikäkriisiä? Täytyy sanoa, että sulla osui kyllä sellanen päivä, että voitaneen todeta, ettei tietyssä mielessä menny ku Strömsössä (viittaa tietenkin tähän ”Suomi pysähtyy”-juttuun). Meikäläinen ylitti tuon neljänkympin rajan neljä vuotta sitten, eikä tooodellakaan minkään valtakunnan ikäkriisiä ole pukannut. Oli aika railakas syntymäpäivä tuolloin, sehän oli teiän keikka Ilonassa Seinäjoella. Et varmaankaan enää muista, mutta anyway… Huomasin Twitterissä (jossa en sielläkään siis ole, kuten en naamakirjassakaan) sen kuvan susta niiden lasien kanssa, ja hetken jo ajattelin, että ”tervetuloa vaan klubiin”, kunnes olit maininnut, että eipä vielä. Eli siitä meikäläinen konkreettisesti kuule tajusi, että tästä ei enää tän nuoremmaks tulla, kun silmälekuri totesi, että monitehot tarvitaan jo, jotta näkee lukeakin. Siinä saattoi pientä kriisinpoikasta hakeutua mieleen.
  Tulipa muuten kesällä käytyä viimeinkin, ensimmäistä kertaa ever, Joensuussa! Sääli, kun ette olleet Osuuskaupparockissa, olisi ollut perin hienoa Neljän Ruusun lisäks nähdä teidätkin joensuulaiset siellä. Ihan kiva kaupunki ainakin kesällä, mutta rehellisyyden nimissä: kuolisin tylsyyteen, jos pitäisi asua siellä. Siis miten Joensuun kokoisessa kaupungissa voi iso kauppakeskus, se Myy, olla täysin kiinni kesäsunnuntaina?!? Mä en nyt vaan sisäistä tätä… Legendaarinen Kerubi tuli katsastettua myös, pirun hyvää sapuskaa, vaikka harmittelin, ettei siitä sun Tykki-burgerista saa kasvisversiota. Joensuulla on näköjään valtaisa sillanrakennusvimma päällänsä Pielisjoen yli: mulla oli kartta, johon uusimmat ei ollu ehtiny edes mukaan vielä (ihmisellä pitää olla aina kartta vieraassa kaupungissa – niinkuin nyt Joensuuhun eksymään pääsisi…). Meillä kaivetaan vaan tunneleita täällä Tampereella ja metroa odotellaan >:-P
  Festaroinnit ei tänä kesänä menny ku Strömsössä: jos ei satanut taivasalla ollessa kaatamalla niinkuin Joensuussa, niin sitten ainoilla lämpimillä keleillä festaroitiin teltassa, jossa sade ei haittaisi tai kesän viimeisillä festareilla Nokialla teitä katsomassa kärähdettiin vielä kunnolla niskasta… Ou jee…
  Miten pitkää paussia meinasitte pitää, eli milloin teitä mahdollisesti voidaan odotella taas keikkalavoille? Haluaisin joskus kuulla ”Pimeäntaite”-biisin livenä, se on mun ehdoton suosikkini Elefantti-levyltä, ne muut ei oikein lähde enkä siis rehellisyyden nimissä omista sitä levyä, minkä vuoksi keikoillakin on tullut käytyä hävettävän vähän setin keskittyessä tuohon levyyn. Mutta Tammerfestissä täällä kotikaupungissa muistin taas, miksi teitä on tullut lähdettyä Kokkolaan asti kattomaan. Kiitos kaikista hienoista hetkistä niillä 26:lla keikalla, jotka tässä on tullut käytyä ”Ahmojen” kolahdettua 2011!! Halataan kun tavataan :-)

  P.S. Tuo lainaus on Kikka Laitisen ”Vaikka Yhden Keskikaljan”-biisistä. Minä tosin en juo keskikaljaa, minä juon olutta :-P

  • Aki | Mulla oli ikäkriisi kolmekymppisenä, tällä kertaa ei tullut. Ehkä sit viiskymppisenä seuraavan kerran. (Ja sitten kun ikänäkö iskee niin vahvasti harkinnassa toinen käynti laserin alla.)

 49. KarzaPoika69

  Mistä ootte hommannu turkikset jotka teillä on päällä linnusta sammakoksi musiikkivideolla??? Kovasta oon ettiny punaista semmoista mutta en oo löytäny.

  • Aki | Siltä yheltä lävistäjäheebolta, Igorilta, ne sillon saatiin lainaks. Yritin etsiä netistä jotain linkkiä mut ei onnistanut.

 50. Laura

  Osaatko Aki soittaa kitaran ja pianon lisäksi muita soittimia? :)

  • Aki | Enpä kai. Ja osaankohan noitakaan enempää ku omiks tarpeiks? Rumpuja tykkään paukuttaa mut en niitäkään oikeesti osaa.

Tulevat keikat

2021

18.06. RIIHIMÄKI, Riutanharju [FB Event]
25.06 HAMINA, Wanhan Työskin Kesäterassi ***

09.07. KAJAANI, Lammen Loiskeet
29.07. HELSINKI, Allas Sea Pool

06.08. SAVONLINNA, Saimaa Hehkuu
07.08. JÄMSÄ, Akuliinan Kesäfestarit
08.08. KOUVOLA, Ankkapurhan Puistokonsertti
13.08. OULU, Koiteli Elää
14.08. ESPOO, Tagi On Pop
21.08. SEINÄJOKI, OmaSP Stadion (Stadion Fest)
27.08. HYVINKÄÄ, Red Carpet Festival
28.08. KAARINA, Saaristo Open

 

*** Viimeisimmät muutokset!