Kysy

MUTTA MUISTATHAN ETTÄ…

EMME TIEDÄ koska saavumme paikkakunnallesi konsertoimaan, ellei KEIKAT-sivummekaan sitä tiedä. Toiveita kannattaa esittää paikkakuntasi keikkajärjestäjille.

EMME TIEDÄ keikkojen alkamisajankohtia, ikärajoja, lippujen hintoja, mahdollisia ennakkomyyntipaikkoja yms. käytännön asioita. Näissä kysymyksissä Sinun kannattaa kääntyä järjestävän tahon (=keikkapaikka) puoleen.

KESKUSTELUFOORUMI on hyvä kanava mm. edellämainittujen infojen jakamiseen, joten liity ihmeessä siihen ja jaa tietosi!

Kommentoi

1   |   2   |   3   |   4   |   5   |   6   |   7   |   8   |   9      »      [270]
 1. Krista, LPR

  Oottekos pojat käyneet koskaan ryyppykaverilaskurista kattomassa kenen kanssa sitä kannattaa dokata ;)
  http://www.pelkotilat.org/?Viihde_Ryyppykaverilaskuri
  Meil ois Aki aika hyvä ennuste, ku prosentitki oli 74 :) Ja tässä tulos:
  Jatkot keskeytyvät ikävästi, kun ovelle ilmestyy naapureiden hälyttämiä poliisisetiä. Aki onneksi saa selitettyä ettei Krista ole niin vaarallinen kuin nämä luulevat, ja bileet saavat jatkua. Pelkoguru suosittelee juomaksi: marianne
  Okei, miul on vähä tylsää..

  • happoradio

   Aki: Tämä selvä. Testasinpa itseni ja Markun ja ei hyvältä näytä. 4% tulos. ”Markku jää rekan alle, eikä rahaton Aki löydä rytäkässä kadonnutta lompsaa, ja homma menee pelkäksi kuivin suin kiroiluksi. Pelkoguru suosittelee juomaksi: kaverin kaljat.” Voi paska.

 2. Elokuun Tyttönen, : -

  Moi! Hei, Aki.. Ei saa leikistä suuttua. Ja en kyllä minäkään ymmärtänyt, että miksi sinä aloit minulle selittelemään noita syvällisiä juttujas! En kyllä vieläkään tajunnu, että miks muka juopottelu inspirois enemmän kuin sulkis!? Mutta anti olla. Ja älä nyt vaan Aki, taas ala selittelemään mitään syvällisiä tästä. :/ Mutta mihin on kadonnu se, Mdf? Sun kanssas on mukavenpi keskustella, kun ton yhden tiukkiksen kas…..!

  • happoradio

   MdF: Markku on nyt vähän krapulassa ja väsynyt. Mutta huomenna taas elämä voittaa…

 3. annukka, lappeenranta

  Minusta Pako on loistava, Sopranosia en tosin ole koskaan edes katsonut, joten en tiedä mistä olen jäänyt paitsi. Kylläpä tuo Rantakylä kuulostaakin mukavalta paikalta, on Markulla aika erikoiset suositukset Joensuun parhaista paikoista. Mistähän teidät voi yrittää bongata areenan keikan jälkeen? Keikkahan on aika aikasin, joten liikutteko ihmisten ilmoilla jo ennen klo 3 yöllä?

  • happoradio

   Aki: Pako-sarjan päähenkilö on vähän epäuskottavan hyvännäkönen jätkä minusta. Hienon ”Jakke Jäyhä” -ilmeen on kyllä treenannu. Mites aikasin se keikka oikein onkaan? Ei sitä vielä voi tietää missä liikuksitaan. Toivottavasti ei missään liian myöhään ettei mee henki Iisalmessa seuraavana iltana.

 4. Esteri, Kla

  Moi! Taas jotain uutta teijän sivuille, hienua, aina osaatte jotenki piristää ja yllättää.. vaikka nimi on tollanen ja olo! Elämä voittaa kuitenki: kissillä soi just hc-sää ja kaustisen keikkaan ei oo enää montaa päivää…!

 5. Sussö, Alaska

  eikö? ookko iha varma? c(;

 6. HC-tyttö, Imatra

  No mikäs vika juississa on? :D mitäs sen sitte pitäs olla? osan vois kyllä vetää raakanakin. Mikäs on muuten poikien lempijuoma?

 7. Krista, LPR

  Piti taas tulla kiusimaan edes vähä.. Ku olin näköjää menny lupaamaan ettei miusta helpolla pääse.. Mutta siis Aki, kerroppas meille miksi on BB:t jääny seuraamatta viime viikolla?.. Ettei vaan ois viina vieny mukanaan.. Ja koita nukkua öisin(tai sitte päivisin, niinku mie), että et niin väsyneeltä näyttäis.. Ihan melkein kävi säälittämään.
  Ja tulkee tänne keikalle!Heti!

  • happoradio

   Aki: Päivät mie nykyään nukunkin. BB-päivänä vaan en kerenny. Että ilmanko väsytti.

 8. Hmmm???!!..., Tre

  Eilen sitten sain sen teijän vuosipäivä levyn.. Onhan sitä sieltä ilmestymispäivästä asti jo odotettu xD Pumppua en ollu viel aijemmin kuullut ja sen on tosi hyvä!! Outoo et radiossa soi vaan tavikset ja hc-sää.. Onhan teillä paljon muitakin hyviä biisejä=)

  • happoradio

   Aki: Ei ne nuo radiot soita kun semmosia biisejä mitkä vasitella sinkuiksi ilmotetaan ja painetaan…

 9. Satu, koditon

  Moro!
  Täytyy oikein tänne kirjoittaa!
  Radiossa kun tuo tavikset soi yhtenään niin pitihän sitä levy hommata. Loistava levy! Pitää yrittää keikalle!

 10. Tiia, Kla

  Niin mitä muuta se Aki vetää hyvin ku sitä Orthexin pulkkaa?! Rapalan uistinta? :-D Mut oli hauska kattoo toi bb-extra, ku kerranki hyvä vieras kommentoimassa. Ja täytyy vielä todeta että Olli on noista bb-tyypeistä kyl aivan loistava. Toivottavasti voittaapi.
  Eh, lähden taas tarkastamaan onko aamulääkkeet jääny jostain syystä ottamatta….

  • happoradio

   Aki: Kelloa vedin joskus ennen muinoin. Onneks ei kännykän kelloa enää tartte manuaalisesti juur viritellä.

 11. Marjaana, Pori

  Heips! Vai sellaset näyttelijät.Mahtais tulla melkonen elokuva?
  Niin minähän sitten näin sen BB-Extran eilen…Pidin siitä huolen.Ja
  Akihan oli taas suloinen niinkuin aina. =) Mitäs mieltä olit niistä kysymyksistä,joita BB-Extrassa kysyttiin?
  Oon tässä kovasti odottanu jospa pääsisi yhtä asuntoa katsomaan ,mut eipä oo mitään vielä kuulunut. Pitääpi soitella varmaan uusiks, jos eivät pian ala ottaa yhteyttä.Huomenna pitäs nuo hiukset kans pistää uusiksi kun meen parturiin.Onneksi.

  • happoradio

   Aki: Mukavaahan siellä oli Vappusen kanssa rupatella, ei siinä mittään. Kovin ystävälliseltä vaikutti koko tuotantoväki.

 12. Jaana, oulu

  usko poois aki se oli ihan oikia prinsessa :p sitä paitsi eikö se nykyään ookki vähän niin että pojat/miehet on prinsessoja ja me naiset ollaan prinssejä jotka pelastaa prinsessoja pahoilta anopeilta? ::DD

  • happoradio

   Aki: Kai se sitten niin on. En oo kyllä toistaiseksi moista kuullu mutta uskottavahan se on.

 13. piia, kuopio

  hui sit mie pysyn vähän kauempana lavasta niin et saa minua kiinni:D mie vaan vilkuttelen sulle sieltä;)

 14. Koo, Treen seutu

  Pakkohan sitä on sit Goomille lähdettävä, jos tuutte sinne esiintymään. Ja hei, tästä Goom esiintymisestä vois tullakin joka vuotinen traditio, niin kuin HIM:llä on Tavastian uuden vuoden keikka…

  • happoradio

   Aki: Joo! Traditio out of hell! Ei tuosta seuraavasta Goomista vielä mitään tietoa oo ainakaan miulla, mutta kyllä sinne tyrkyllä ollaan.

 15. -Jen-, jkl

  hei! oisko millää mahollista kuulla pelko-biisiä kaustisilla? ois niin täydellistä.. ja älä huuda, ja sinä, ja hitaasti, ja äh.. näitä vaan on niin monia mitä ois ihanaa kuulla.. : /
  btw.. voi ku sie aki olit niiiiiiiiiiin sulonen bb.ssä.. :)

  • happoradio

   Aki: Tjaa-a. Melkosella varmuudella voin sanoa että Pelkoa ei siellä soiteta. Muut mahollisesti kyllä. Kassellaan.

 16. *JohannA*, Kylän suurin kypärä

  Jepjep, mutta sanoppa se tuolle koiralle..ja sitä sit tuli kaatamalla..vettä siis. Kysytääs sultakin nyt kysymys, mikä on varmaa jo päässy tonne UKK:hon, mutta onkos sulla elukoita? (basistia ei laasketa) =)

 17. reeta, Nissilä

  Hello! Aki miten usein luet noita kontakti sivulta tulleita postia? Nimittäin systeri oli laittanu postia ja nyt odottaa vastausta kuumeisesti.

  • happoradio

   Aki: Kaikki luen ja mahollisimman moneen yritän vastata. Melkosella viiveellä tosin usein.

 18. Asukki, Rantakylä, Ultimate Party House

  Ollaanki kämppiksen kanssa muualta muuttaneita, niin ei entisajoista mitään tiedetä. Vaan kyllä saattaa vieläkin joskus iltaisin kajahtaa laukaus tai pari, mutta mitä oon kuullu niin ihan samanlaista se on vaikka Noljakassa tai keskustassakin. Olin kyllä jo vähän innostunut, että Rantakylässä on oikeasti joku ihan huippujuttu minkä on mennyt ohi reilut kaksi vuotta mitä on tullut Joen kaupungissa asuttua…

  • happoradio

   Aki: Noljakka oli vielä melkonen lintukoto sillon kun mie siellä asuin. Uudempi alue kuin Rantakylä, kai ne sykleissä menee nuokin.

 19. AinaAlinna, Oulu

  Kuka keksi Aki sun nimes?Äitis vai isäs?!Aki on kaunis nimi !
  Käykää myös mun suosikki sivuilla,käyn aina siellä ku ahistaa!
  http://www.haistapaska.com

 20. Katja, jns

  niin no, en mie noista ilmaistuotteista niin välitä,annetaan almut köyhille vaan,ku itte voi elää niin leveesti opintotuen avulla!
  siis et voi sanoo,että oikeesti katot sopraanosia etkä pakoa…tai sit mie vaan en tiiä sen sarjan hienoutta,ku oon asunu pienen ikäni maalla ylen kanavien armoilla…loisto tuo viikkotehtäväjuoni!:)

  • happoradio

   Aki: Sopranos on parasta mitä telkkarista on tullut sitten Twin Peaksin. Kolmantena tulee sitten ehkä tuo viikkotehtävä.

 21. Asukki, Rantakylä, Ultimate Party House

  Mikä Rantakylässä on näkemisen arvosta? Siis ei sillä, kivaahan täällä on pyöriä, mutta… mutta.. miks? Kämppiksen kanssa putos leuat lattiaan ku tuo juttu täältä luettiin.

  • happoradio

   Aki: Siellä sai entisaikaan helposti köniinsä. Vaan nyt on tainnu Bad Neighbourhood -titteli jo siirtyä johonkin muualle. Mihin lie?

 22. *JohannA*, Hämeelinna

  toivottavasti, älä ny turhaan kokeile ettei tyystin lopu=) mutta yöt taas, kopsasin just levyltä pari (teiän tiätyst) piisiä mikälie kannettavaan mööpeliin painun koiran kanssa tonne pimeeseen vesisateeseen..=)

 23. *JohannA*, Hämeenlinna

  Jep aisoissa pysyy yhtä hyvin ku hevoset=) olikin vaan testi kuten sanoinkii=) paraneppa pian, keikatkin tulossa ja niin pois päin..

  • happoradio

   Aki: Juu. Laulu kulkee vielä. Tai en oo varma ku en oo kokeillu, mutta luulisin.

 24. annukka, lappeenranta

  Mites meni vierailu talolla? En sitten onnistunu sitä kuitenkaan katsomaan kun on vaan yks telkkari ja muut halusivat katsoa jotain retro ohjelmaa neloselta. Tiedänpähän nyt kuinka voi tehdä kellon auton pölykapselista! Ootko muuten seurannu Pakoa? Tosi koukuttava sarja

  • happoradio

   Aki: Hyvin kai se meni, ihan kivaa oli ainakin. Pakoa oon vähän kattonu mutta se on aika nössö verrattuna esim. Oziin että en pahemmin oo koukkuun jääny. Se tulee sitäpaitsi Sopranosin kanssa päällekkäin.

 25. Elokuun Tyttönen, : -

  Hei, Mdf! Mitäs sanoisit, jos haastaisin sinut kaksin peliin sulkiksessa? Jaa, mulle tuli tosta sulkapallosta mieleeni että, kun tässä Pumppu biisissä lauletaan säkeistö : ” mietin tässä tulevaa, jos luomistyötä jatketaan sulkapallo täytyy unohtaa”.. Siis en tajuu, että miks se sulkapallo pitää lopettaa, jos sitä luomistyötä jatketaan!?
  Ja Akia jännitti siel BB-n vieraana. >

  • happoradio

   Aki: Eikä jännittäny sen enempää kuin yleensäkään elämässä. Tuommonen mie oon! Niin ja sillä luomistyöllä tarkotetaan tässä inspiraation hakemista eli juopottelua (niinku ehkä kontekstista huomaatkin?) ja sulkapallolla viitataan seuraavan päivän sulkapallovuoroon. Että näinkin syvällistä. Toimii se tosin laajemmassakin mittakaavassa. Miks mie näitä selitän? Lopetan heti.

 26. Katja, jns

  apua,mie tulin ihan vaan bb:sta laittamaan,mut mie menin ihan puihin,ku täällä onki uus vieraskirja…mitenhän paljo mulla muuta mullistavaa on menny ohi…..
  nii taisit olli aki aikasta täpinöissään,ku pääsit kulisseihin seikkailemaan:)pääsitkö ees rivouksia heittelemään jolleki päiväkirjahuoneeseen?

  • happoradio

   Aki: Meillä on ollu oikein juhlat täällä sivuilla monta päivää! Jaettu kaikkee ilmasta tavaraa (levyjä, kirjoja, autoja) ja kehuttu toisiamme. Harmi että ne just loppu nyt ne juhlat kun sie palasit. Ei sattunu toimintaa päiväkirjahuoneeseen käyntini aikana.

 27. Jonna, helsinki

  Hyvin sä vedit BB:ssa…..

 28. Anna, jkl

  heh,subin keskusteluissa joku miettii onko aki markus kajon poika. Mutta hienosti veti herra teeveessä,ainaki ne loppuminuutit mitkä ennätin kattoa

  • happoradio

   Aki: Markus Kajo on sekä minun että Markun suurimpia idoleita ja vaikuttajia. Että ihmekös tuo.

 29. Eveliina, Jyväskylä

  .. Niin, mikä muuten on HC-olo? :)

 30. Eveliina, Jyväskylä

  Hei! Voi vitsi, milloin tulette taas Jyväksylään? Olen niinku JOKA kerta missannut teidät, ja OUlustakin tuli muutettua tänne Jyppilään, niin tahtois teidän keikalle.. (tuntuu et aina ootte vaan oulussa keikalla) :P
  Tänne Jyväskylään, pliis! :)

  • happoradio

   Aki: Ollaan käyty vaikka kuinka monesti, molemmissa mainitsemissasi kaupungeissa! Kato vaikka! Eiköhän ens vuonna taas.

 31. *JohannA*, Hämeeenlinna

  hyvin sä Aki vedit, BB homman meinaan. olikos havaittavissa pientä flunssanpoikasta? olen samoilla linjoilla sun kanssas että kyllä se kaki saisp voittaa..kokeillaas ny toimiiks täällä tälläset merkit: ♥ ♪ jos näkyy niin jees jossei näy niin unoha..=)

  • happoradio

   Aki: Joo yskää pukkaa nyt vaihteeks sitten. Hienoja merkkejä näkkyy joo. Joo. Pidetään ne sitten aisoissa kuitenkin. Joo.

 32. Jonna, Valkeakoski

  Tiedustelisin vaan että koska ne teidän nimmarit ois tulossa tännepäin kun ei oo niitä näkyny?
  vai onko niitä laitettu vielä ees postiin?
  vastauksia?

  • happoradio

   Aki: Mie en valitettavasti tiiä. Markku toivottavasti tietää. Vastatkoon hän kun ehtii.

 33. HC-tyttö, Imatra

  Juu, meinattiin Mansikkajuissiin lantrata. Onks pojil muita hyvii ehdotuksii? Mut nyht kattoo sitä BB:tä–>

 34. Mirtsi, Iisalmi

  Kattos kuka töllössä :)

  • happoradio

   Aki: Äsken oli mm. Tony Soprano. Sopranos on maailman paras sarja!

 35. Sussö, Alaska

  tämä selevä, yritetään. :)

 36. piia, kuopio

  joo no pitää sitten 23.30. raahautua sit kojoottiin:) ois pikkunen toive biisilistan suhteen, et laittakee listalle ikävä ihollesi tai sinä.. jookos?? mie haluisin niin kovasti kuulla jomman kumman noista. mie kyllä varppina itken onnesta mut elkää välittäkö:D ois niinku hieno muisto viimesestä keikasta TOSI piiitkään aikaan..taidan ottaa teijän levyn sairaalaan mukaan ni rentouttaa pahimpien kipujen tullessa:)

 37. *JohannA*, hämeenlinna

  jepjep mene sie mie kahton telkkarista=) ♥♥♥

 38. Jaana, oulu

  juu niin taitasin ehkä minäki ottaa ennemmin salmiakin :p ja olen nähnytki baletti asun rinsessalla, yhesä näytelmässä.. :DD

 39. *JohannA*, Hämeeeenlinna

  hmmen kyllä osaa morsetusta..=) ehkäpä opettelen niin saan selvää tuosta vastauksesta..

  • happoradio

   Aki: Mie jätin siihen tilan MdF:n vastata. Kun ei sitä ois muuten saanu julkituoduksi kuin tekemällä siihen nuo pisteet. Nääs. Morsella se on joko O tai S. Ikinä en muista kumpi. Mie lähen nyt BB-talolle.

 40. Koo, Treen seutu

  Onko ollu puhetta Goomille tulosta? Tai teillä taitaa siihen aikaan olla niin syvällinen luova tauko, että ei kannata sotkea sitä :)

  • happoradio

   Aki: On ollu puhetta ja kyllä Goomin takia sotketaan tauko jos mahdollisuus syntyy. Miksi katkaista hyvä putki?

 41. *JohannA*, Hämeeeeenlinna

  no kävikös MdF kahtomassa mitään leffaa kun niin uhosit?=) nyt jo hokasin tuon forssan keikan lisäyksen, sinne siis tulen, forssahan on tuossa melekosen lähellä ja tuleehan sitä siellä töissäkin käytyä, niin miksei sitten teitä vois tulla kattoon=)jeejee.rokrok.ja niin pois päin..

 42. annukka, lappeenranta

  Ei toimi Zenkkareiden sivut kunnolla, ei onnistu keikkapäiväkirjojen avaus täälläkään. Voisivat laittaa ne kuntoon. Enää ei tarvii tentistäkään ahdistua, meni niin huonosti että uusintaan joutuu varmasti. Kysyin tätä jo joskus aiemmin, mutta kun en enää muista vastausta täytyy kysyä uudelleen eli mitkä paikat Joensuussa on näkemisen arvoisia? Tuohon halloween tapahtumaan kun ei ole enää pitkä aika

  • happoradio

   MdF: Ravintola Vanha Jokela ja Rantakylä.

   Aki: Oho mitä helkuttia? Ollaan oltu samaan aikaan näihin vastailemassa ja osa vastauksistani on kadonnu taivaaseen?! Varmaan siis Markunkin. Hii. Mie lisäsin tuohon listaan vielä Kerubin kuppilan.

 43. Marjaana, Pori

  Moi! Niin siks en tiä voinko katsoo sitä ku en oo nyt kotona ja en tiedä tuleeko sieltä jotai muuta ohjelmaa.Täällä ei oo kun yks telkkari ja jos kaikki katsois eri kanavaa ,niin hankalaks menee.Tosin aion omii sen kaukosäätimen itelleni siks aikaa kun BB-Extra tulee.=) Sinua ja koko bändii kun muutenkin niin harvoin telkussa näkyy, niin en kyllä anna periksi. Tuli mieleen,että jos Happoradiosta tehtäs elokuva niin kuka näyttelisi Akia ja miksi juuri se tyyppi?

  • happoradio

   MdF: Tomi Putaansuu? Tosin maskeerattuna… Jatua näyttelis varmaan Leonardo DiCaprio? Haapasaloa vois näytellä Martti Vainio ja minua animaationhahmo Cartman.

   Aki: Niin ite ehottelin Steve Buscemia tai Sulevi Peltolaa omaan rooliini. Jatu ois kyllä selkee Bruce Willis.

 44. Leena, Praha

  Äää. Mie en näe mitään teidän BB-juttuja enkä pääse keikoille. Vierotusoireet iskee. :'( Tänään kuuntelin aamulla Asemalla:a ja meinasin seota.

  • happoradio

   Aki: Kuka se käski lähteä sinne periferiaan?!

   MdF: Miten sie meinasit seota? Näkyikö pikku-ukkoja? Kuulitko ääniä?

 45. HC-tyttö, Imatra

  Huomenia vaan pojillekki ;o Prkl selkä ja muut paikat iha jumissa ja väsyttää niin hitosti.. Huomasin tänää kaverin koululla sen teijen keikkajulisteen ja nappasin sen mukaan :D Nam, perjantaista tulee kiva, ois Suomiviinaa kaks pulloo varattuna. Millos pojilla on vähä vapaata? =)

  • happoradio

   MdF: Nyt meillä on vapaata vielä perjantaihin saakka. Juo varovasti ne ne viinakset, ettei satu mitään. Esim. rypälemehu toimii hyvin.

 46. Elokuun Tyttönen, : -

  Tsau! Joko on uutta materiaalia Akilla alkanu syntymään sanoitusten suhteen pölyisen pöytälaatikon pohjalle? Mitäs muuta olette keikkojen ohella puuhaileet? Onko mitään harrastuksia? Täälläkin on jo ihan syksyiset tunnelmat. Joten, syysterveisiä kaikille. > :)

  • happoradio

   MdF: No harrastuksiahan löytyy. Ehtis vain joskus harrastamaan. Aki pelaa tennistä, mie ja AH sulkista.

   Aki: Eikäkö pokeria mie nykyään vaan pelaan. Kai se on harrastus sekin.

 47. Hintti, Parola

  Moi! Hyviä nuo muutkin live videot ovat! Näyttää vähän siltä että tuossa tavikset live videossa Akilla olisi tullut itkusilmään. Minä vähän kyl luulen et Aki kyl veti sen tunteella sen biisin… Vai mites näin nyt tais tapahtua?

  • happoradio

   Aki: Ei kyllä muistaakseni siinä juur itkettäny. Tunteellahan mie vedän aina kaiken mutta ei se ihan aina pillityshommia tarkota. Ehkä pientä väkimäärän ja kollektiivisen hyvän meiningin aiheuttamaa liikutusta korkeintaan oli ilmassa.

 48. Aki, Hattula

  koska tuut esiintymään hämeenlinnanaan? tervei….tavis fani

 49. Ei kuulu sulle, Ei kuulu sulle

  Jaa jaa.Vaihdoitte sitten uuteen vieraskirjaan…
  Mutta että pahoille teille…Ainahan te siellä olette,ihan ilman vaistojannekin! :P

  • happoradio

   MdF: Niin ollaankii. Paitsi että tämä viimeinen rundi on kyllä ollut ”lähdevettä ja läppäreitä”.

 50. Krista, LPR

  Teijen pitää korjata virhe! Onhan se väärin, että Aki joutuu kommentoimaan Markulle tarkoitettuja juttuja. Nyt opintojen pariin.. ehdin jo tipahtaa kyydistä.. Se on sitte teijen vika, jos en koskaan valmistu.

  • happoradio

   Aki: Ei osata. :( Paitsi silleen että vastaakin vaikka kolmella pisteellä. Tai yhellä. Kokeilenpa tuonne uudempaan tätä nerokasta systeemiä. (Ihan paska idea, kokeilen silti.)

Tulevat keikat

2021

18.06. RIIHIMÄKI, Riutanharju [FB Event]
25.06 HAMINA, Wanhan Työskin Kesäterassi ***

09.07. KAJAANI, Lammen Loiskeet
29.07. HELSINKI, Allas Sea Pool

06.08. SAVONLINNA, Saimaa Hehkuu
07.08. JÄMSÄ, Akuliinan Kesäfestarit
08.08. KOUVOLA, Ankkapurhan Puistokonsertti
13.08. OULU, Koiteli Elää
14.08. ESPOO, Tagi On Pop
21.08. SEINÄJOKI, OmaSP Stadion (Stadion Fest)
27.08. HYVINKÄÄ, Red Carpet Festival
28.08. KAARINA, Saaristo Open

 

*** Viimeisimmät muutokset!