Che Guevara

Ohjaus: Kusti ja Jaakko Manninen (2008)

Kommentoi

 1. Eeva

  Tämä video on ihan huippua. Toki kappalekin on hyvä, mutta video kuorruttaa sen vielä paremmaksi. Tästä tulee epämääräinen fiilis; onko tämä valo- tai elokuvaa vai graafinen esitys. Vai niiden kombinaatio. Mielettömän hieno video.

 2. Brazilian Happoradio Fan

  Hello!
  I am Brazilian and a great Happoradio fan. The songs are amazing and the videos are also very good. Unfortunately, some Happoradio videos are not available anymore in my country, which is very sad!!! I really would like to watch it again!!!! Please!!! Kiitos.

  • Aki | Unfortunately we can’t help you. Our record label Sony has some rules and we don’t understand how they work. Sorry. :-/

 3. Purrrrfection

  Kuka on tuo äärimmäisen komea herrasmies, joka esiintyy ainakin kahdella teidän videollanne? Hän on äärimmäisen karismaattinen ja puoleensavetävä ja ilmeisen koulutettu. Pientä kuolaamista ei lasketa. Wuf wuf :).

 4. Medeia

  ”Aki | Vai Jouni Hynysen?”
  Miten miulla on sellainen muistikuva että se oli Nikula? o_O
  Varmana oli.

  • Aki | En mie muista niitä kommentteja kovin tarkkaan, voit olla oikeassa. Muistaakseni Herra Hynynen sanoi että biisi on ihan paska mutta videossa on sentään Karjalan värit. Sivumennen sanoen kyseinen video tulee juuri nyt Voicelta. Jännän äärellä.

 5. Medeia

  Tätä katsoessa tulee mieleen Jone Nikulan kommentit Muuvi-gaalassa näytetystä tuomareiden perusteluista. :D

 6. :-)

  Katoin vasta nyt tän kappaleen musiikkivideon vaikka olen kuullut tän aikoja sitte. Tykkäsin todella tästä musiikkivideosta

 7. öHei

  Sit se tuota ”puhu äänellä jonka kuulen” laulaa aina sen kerto säkeistön. :D Ja ”hirsipuu” ssa leikkii sinua, kun ahkerasti kitaraa soitaa. :3 On nuo pienet hassuja. :DD Joka päivä niidenkin kodista kuuluu teitä! :DD en viittinyt kommentoida erikseen jokaisessa videossa nii laittoin tähän. :)

 8. öHei

  Ootko ikinä kuullut että Happoradiosta tykkäisi alle 5 vuotias lapsi?? :DD No, meilläpäin on 3 vuotias pikkuserkkuni joka rakastaa tätä biisiä, ja tietää mikä on Happoradio, ja kuka on Aki Tykki. :)) (edes jonkinlaista vastausta odottelen) Niin, ja miten jalkasi jakselee, ja mitäs itsellesi kuuluu?. :DD

  • Aki | On niitäkin tapauksia tässä matkan varrella vastaan tullut, eri biisien yhteydessä. Eritoten Tavikset keräsi muinoin noita pikkufaneja. Jalka paranee hitaasti.