Pelastaja

Ohjaus: Hannu Aukia (2010)

Kommentoi

1   |   2      »      
 1. Woman In Love

  Löysin näin vanhan viestiketjun. Ja kiinnostuin minäkin laulun aiheesta. Itse olen pitänyt tätä laulua rakastuneen ihmisen kaipuusta rakkauden kohteeseensa. Toki vähän ihmetytti nuo maljat ym. viittaukset Raamattuun. Olen aina pitänyt superpaljon musiikistanne ja äänesi on maailman ihanin. Kiitos että teette musiikkia. Mutta koska olen itse tutkinut paljon Raamattua niin tuosta Jeesuksen osasta voisin vastata näin: hän tuli kuolemaan kaikkien ihmisten puolesta, jotka uskovat häneen pelastuvat. Kuvittele miten suuri tehtävä. Kidutuskuolema jopa pahojen ihmisten puolesta. Varmasti tunsi tuskaa etukäteen, mutta näytti meille mallin kuinka toimia jos tunnemme tuskaa mistä tahansa:voimme vapaasti turvautua Jumalaan rukoillen vapaamuotoisesti ja vaikka koko yön. Hän ei moiti vaan ymmärtää tuskamme ja voi auttaa antamalla sisäisen rauhan kaaostilanteissa. Jeesuksestahan tuli tosi rohkea tämän rukoiilun jälkeen: kun sotilas etsivät häntä sieltä Puutarhassa Hän kysyi : ketä etsitte, eikä mennyt piiloon. Pidättämään tulleet sotilaat taas kaatuivat pelästyen hänen rohkeuttaan. Lue Johannes 18 jakeet 4-9. Itselleni heräsi tästä kertomuksesta kysymys miksi Jeesuksen piti kuolla, miksi ei Jumala halunnut pelastaa maailmaa muulla tavoin. Vastaus löytyi Raamatusts. Haluatko tietää🤔😊 Vaikka et, niin olen edelleen musiikkinne suuri fani. Hyvää vointia teille.

  • Happoradio

   Aki | Pärjään nykyisillä tiedoillani mutta kiitos näkemyksistäsi!

 2. Anna

  Hei!
  Onko Pelastajan sanat ja sävelet Aki Tykin käsialaa, vai kenen? Mistä voi kysyä sovituslupaa?

 3. Hessu

  Hienoa klikin tarkkaa tuotantoa. Kivasti vaihtuu tuo dänkä dänkä 2:48 suoraksi. Hieno biisi.

 4. O. O.

  Tämän biisin pitäisi voittaa lyriikastaan joku musiikkialan palkinto, mutta erityisesti ilmaisusta ”maailmanpyöräni tarakka” pitäisi Happoradiolle myöntää Nobel!

  Kiitos. Musiikkinne parantaa maailmaani.

 5. Sofu

  tiitu: ”Wau! Just näillä sanoilla haluisin laulaa Jeesukselle tänään! Ei mun jalat kanna ilman Pyhän Hengen kosketusta, Jumalan voimaa. Ihanaa, et saa luottaa Jumalan huolenpitoon, saa rakastaa täpöllä Jeesusta just näin vajavaisena. Tietää, et kelpaa virheineen, et Jumala luo aina uutta ja antaa uusia mahollisuuksia. Ja pelastaa! Ihana biisi!! Aina kun tää biisi soi, sitä alkaa vaan ylistää Jumalaa kaikesta Hänen hyvyydestään. =)”

  Aamen! Ja ei Jumala tarvitse pelastajaa, Hän pelastaa ne, jotka Häneen turvaavat.